Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo'dan aradılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat 4 gibi yurtiçi kargo görevlisi olduğunu söyleyen biriyle konuştum beyler. Acil teslim edilmesi gereken kargom olduğunu söyledi. Ev adresimi istedi vermedim. Kimin gönderdiğini sordum "alcatel" gibi bir şey dedi. Kendim gidip almak istiyorum dedim PTT Şubesinde şu an dediler. Kendi şubelerinden alıp alamayacağımı sordum. Saat 6'da gelip alabilirsiniz dedi adam.

Aradığı numara sabit değil cep telefonuydu. Kim bana bir şey göndersin anlamadım. Kimse haber falan da vermedi gönderirken. Sadece bu telefon geldi. Sizce gerçekten kargodan arıyorlar mı? Gitmeli miyim. Kargo yolunda başıma bir iş açılabilir mi diye düşünüyorum

• Sakın gitme

Emin olmal istiyorsan yurtiçi kargo müşteri hizmetlerini ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtiçi kargodan arıyorlar ve ptt şubesinde paket.hımm ok.
  • Gitmelisiniz. Dağıtım görevlileri cepten arar

• Acil teslim biraz şüphelendirdi açıkcası..
    Fakat Kargolar Cep telefonuyla falan arayabiliyorlar..Birilerinden kargo beklemiyorsan alma derim..Yanlışlık falan vardır uğraşma
  • Böbrek.avi

Gitme sakın.Yurtiçi kargodan aradılar,Ptt şubesindeymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebzeliturta

Böbrek.avi

Gitme sakın.Yurtiçi kargodan aradılar,Ptt şubesindeymiş.

+ yan yatık sekiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi yurtiçi kargonun dedikleri şubesini aradım. Aynı adam çıktı. Gerçekten de varmış öyle bir paket. Saat 6'da gelecek dedi. Evin karşısındaki şubeye gelecekmiş zaten. Merak ettim şimdi kim ne gönderdi acaba
  • böbrek.mpeg .
    yurt içi kargodan arayıp ptt kargo demesi ağır faillll
  • PTT 6da kapanıyor mesai saati bitmiş oluyor. Bekçi aramış olabilir.
  • git bak bakalim bi ne varmş merak ettik
  • Kardeş kutuda düzenek vardır açarsın kafana sıkar falan aman diyeyim

• 1)Dağıtım görevlisi ancak kargon dağıtıma çıktıysa ve adresi bulamadıysa arar.O da adresi bulamadık tarif eder misiniz diye.
    2)Yurtiçi görevlisi arıyor ve kargonuz PTT şubesinde diyor.
    3)Yurtiçi kargonun şubeleri nöbetçi olmadıkları sürece benim bildiğim 17.30'da kapanıyor.Adam sana saat 6'da gel al diyor.PTT'nin ki kaçta kapanıyor bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 19 Aralık 2012; 17:54:33 >
  • korkuttunuz iyice. Az sonra çıkacağım. Gelince kutuda ne var söylerim. 1 Saat içinde gelmezsem Amerikan başkanı dahil herkesi harekete geçirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

korkuttunuz iyice. Az sonra çıkacağım. Gelince kutuda ne var söylerim. 1 Saat içinde gelmezsem Amerikan başkanı dahil herkesi harekete geçirin

bekliyoruzu ilk bana pm veya mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 19 Aralık 2012; 18:27:26 >
  • beklemedeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 19 Aralık 2012; 18:30:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte bir dh asosyal korkak ergeni
  • Çıktın mı?
  • adamlar soyadında yanlışlık yapmış. Benim soy isim şafak, solak diye birine gelmesi gereken kargo bana gelmiş. Önceden de kaydım olduğu için numaramı falan öğrenmişler. Gittim bir hevesle belki promosyondan bir telefon gönderdiler falan diye baktım arızalı kart diyor bir koli var. Yanlışlık olmuş dediler. Yaptığınız işin ... dedim. Moonwalk yaparak uzaklaştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

adamlar soyadında yanlışlık yapmış. Benim soy isim şafak, solak diye birine gelmesi gereken kargo bana gelmiş. Önceden de kaydım olduğu için numaramı falan öğrenmişler. Gittim bir hevesle belki promosyondan bir telefon gönderdiler falan diye baktım arızalı kart diyor bir koli var. Yanlışlık olmuş dediler. Yaptığınız işin ... dedim. Moonwalk yaparak uzaklaştım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.