Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo Memnuniyet Anketi %30 indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
5
Favori
8.875
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçerde 10 eleman oturmuş sohbet ediyor demiyorlar elden gidip teslim edelim.saat 2 de zaman yetersiz nasıl olur.ben bunlara
    Modern hamal diyorum.hammallık yapıyor sanki profesör olmuş havasındalar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt içi kargo neyin kafasını yaşıyor, sürekli sorun yaşamaktayım. Anket düzenleyene kadar şikayet kayıtlarını inceleyip şubelerine ayar çeksinler. Şikayet edince de personel az, özür dileriz, bir daha olmayacak felan ama yine aynı. Kargo görevlileri imza almadan kargoyu bırakıp kaçıyorlar utanmasalar camdan atıp kaçacaklar, utandıklarını da sanmıyorum da neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanb53 -- 18 Mart 2015; 20:21:07 >
  • Yurtiçi Kargoyu Kullanmayın Bügün Genel Merkezleri Arayarak Şikayetimi Bildirdim Rezillik Yemin Ediyorum.
  • Ne memnuniyeti Allah aşkına benim kargomu tam 1 hafta yola çıkarıp getirmediler. Getirmediler gibi bende inat ettim almadım. Sonunda gittik adreste bulamadık gibi yalan attılar. Hergün arayıp genel müdürlüğe, şikayetvar'a şikayet etmeme rağmen hiçbir yaptırımı da olmadı. Kesinlikle tercih etmeyeceğim firma. Fakat birçok firma ile anlaşmaları olduğu için mecbur katlanıyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılımcı, paylaşmış olduğu iletişim bilgilerinin ( Ad,Soyad, GSM no ve e-mail bilgileri) Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. tarafından kaydedilebileceğini, genel maksatlarla kullanılabileceğini ve bu bilgileri iletişim ve reklam amaçlı olarak paylaşabileceğini peşinen kabul etmiştir.

• kareem1987 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Genel merkeze kaç defa şikayet ettiğimde hiç ilgilemiyor, hiç çözüm üretmiyorlar. Anca kaydınızı aldık falan filan.
    Kargo firmaları arasında en beğendiğim ups, adamlar evde olmadığında 1 kere daha geliyorlar. Kargo gödereceğinde yurtiçiyi aradığında 3 günde gelirken, ups yarım saatte evde oluyor.
    Bir defa da Yurtiçi kartal atalara gittiğimde ordaki müşteri benim kargom sabah gelmiş niye bugün getirmediniz diye soruyor, kargoyu getiren personel de beyfendi o bölgeye kargoyu yarın getirecektik diyor. Yani düşünebiliyor musunuz istanbulun göbeğinde adamlar sanki köye dağıtım yapan ptt personeli gibi biz oraya yarın gidiyoruz diyorlar.

• En son gönderimi dağıtıma çıkarmayıp, istediğim şubeye aktarmayıp 9 gün boyunca şubede beklettikleri için papaz olmuştum, ankette de yerden yere vurdum. Alışveriş yaptığım firmalarla da başka kargo firmalarıyla anlaşmaları konusunda talepte bulundum bakalım ne olacak. En güzeli MNG kargo şu ana kadar kullandıklarımdan. Adamlar eve geldiklerinde arıyor, ne zaman getirelim evde yoksunuz diyor, almaya gelicem diyip 2 gün gitmezseniz 2. gün yine arıyor isterseniz iş adresinize gönderelim böyleyken size sıkıntı yaratacaksa diyorlar. Kargo firması dediğin böyle olmalı, yurtiçi kargo gibi müşteri kendi alacak, adreste bulunamadı vs diye saçmalıklar atmamalı.
  • Yurtiçi bu yıl çok bozdu kaliteyi..Aras da ayni oranda arttırdı. Şahsi gözlemin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakınız beyler, daha önce de belirttiğim gibi Kargo şubeleri Taşerondur.

Hiçbir şube adı geçen Kargo'nun bağlı sigortalı çalışanı değildir.
    Kendi başına Vergi mükellefi olan bir Taşerondur.

Netice itibariyle, Kargom gecikiyor diyene kadar eğer sürekli netten alışveriş yapıyorsanız kapınıza gelen elemanı bir eleman görmeyip onunla empati kurun.
    Genelde gelen kargoların üzerine naylon poşette görünür şekilde fatura koyuluyor.

O fatura değerinin küçük bir yüzdesi kadar bahşiş verin, size zamanında ve sağlam olarak teslim ettiği için.

Empati kurun.
  • Yurtiçi mi? Adamların bir kat üstünde oturuyorum kargoyu almak için telefonla aranıyorum , siz düşünün artık ..
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler bana çektirdiği dertlerle ortak derdi paylaşan arkadaşlar adına bu anketi "sağlam" doldurdum. Bazı alışveriş siteleri hala yk'da diretiyorlar, bende onları tercih etmiyorum, birkaç seçenek sunanları tercih ediyorum. Umuyorum bu umursamaz anlayışlarına olan tepkiyi dikkate alırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi UPS bence.
  • Yurtiçi çok ama çok rezalet bir firma. Kesinlikle bulaşmayın. Ben en az 10 defa şikayet ettim şikayetvar'ada yazdım ama yok adamlar and içmişler müşteriyi mağdur etmeye..

Şimdi Aras ile çalışıyorum ve gerçekten çok memnunum, her zaman vaktinde ve aynı saatte geliyor kargolarım hiç şaşmıyor. Hatta şube görevlisiyle arkadaş oldum evden aldırıyorum kargolarımı ama evden alım masrafını bile yazmıyor. Gerçekten müşteri memnuniyetini çok ön planda tutan bir firma. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
  • istanbul içerisindeki alışverişimi (Tuzla-Maltepe) 2 günde teslim edemeyen dandik firma.
    sabah 9da şubeye gelen teslimatı gün boyu teslim edemeyen dandik firma.

puanlayalım bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhansar -- 18 Mart 2015; 23:40:11 >
  • Sormadıkları bir "ananızın nikahtaki şahidi kimdir?" sorusu kalmış.
  • Sırf memnuniyetsizliğimi belirtmek için ankete katıldım.

• yurtiçi kargo yeniden yapılanmaya gitmeli heryerde memnuniyetsizlik var sadece güzel olan tarafı kargo fiyatlarının diğer firmalara göre ucuz olması ama hizmet cok zayıf
  • Yurtiçi nin devlet tarafınfan lağvedilmesi gerekiyor, bu gereksiz firmadan başka türlü kurtulamayız. Biz kullanmasak bile e ticaret mağazaları malesef onu kullanıyorlar...
  • Bulunduğum yerde en kusursuz çalışan kargo Yurt İçi. Özellikle Sur'at ve Aras kargo çok disiplinsiz. Memnuniyet şubeden şubeye değişiyor.
    Paylaşılan fırsat işime yarar. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

En iyisi UPS bence.

Katiliyorum.Kargo firmalarinda arasinda en iyi tercih ups kargo.En kotusude Yurtici kargo artik sikayet var.comda sikayet yazmaktan biktim.Kargoyu getirmeyip ihbar notu birakan her alisverisimde sinir bozan bir firma Yurtici kargo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.