Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo Memnuniyet Anketi %30 indirim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
5
Favori
8.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

Çekmeköyden Tarabyaya bir kargo 4 gündür gelmez mi?Yurtiçiyse gelmez.İndirimleri onların olsun alsın başlarına çalsınlar.

Kardeş sen Çekmeköy ile Tarabyadan bahsediyorsun şubeyle aynı mahalledeyim 7 gündür bekliyorum halende ses soluk yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiZoFReN_07

quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

Çekmeköyden Tarabyaya bir kargo 4 gündür gelmez mi?Yurtiçiyse gelmez.İndirimleri onların olsun alsın başlarına çalsınlar.

Kardeş sen Çekmeköy ile Tarabyadan bahsediyorsun şubeyle aynı mahalledeyim 7 gündür bekliyorum halende ses soluk yok.

hocam aslında benim kargo 1 günde geldi çekmeköyden şubeye 3 gündür orda yatıyor.Sıkıntılı firma.Allah sabır versin 7 gün.
  • No:42/3 diye yazan adresten bina numarasının 42, daire numarasının 3 olduğunu anlayamayan personeli olup birde üstüne oğlunuza söyleyin daire numarasını adrese yazsın diye annemi azarlıyan personelleri oldukça bir HALT olmaz bunlardan. Kargo geldiği gün rahatsızdım yatıyordum, bu konuşmanın sonuna doğru uyanıp yataktan fırladım ama yetişemedim dövecektim yoksa adamı. Tabi 5dk sonra Yurtiçinin müşteri hizmetlerini arayıp bir güzel şikayette bulundum, ertesi sabah şubeyi fırçaladıklarına dair arayıp özür dilediler. Mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum(15 günde bir kargo gelmez mi, araçla 7-8dk'lık yere), mecbur alternatif olmayınca kullanmak zorunda kalıyorum ama sonunda katil edecekler beni.
  • Baktım dünde kargonun geleceği yok akşam saat 16:30 da müşteri hizmetlerini aradım tam 10 dakika boyunca 4 ayrı temsilciyle görüştüm ensonunda en yetkili kişiyi buldum.Daha sonra tamam ben şimdi ilgileniyorum dedi.Kargo saat 16:45 te eve geldi.Yok çirkeflik yapmasam 7 gün bekledim herhalde bir 7 gün daha beklerdim.Düşünün ki daha kargo şubeden dışarıya bile çıkmamış.
  • 2 sipariş verdim biri ablamın biri kendi adresimi.Apartmanlar yan yana ablam onuda bana verin onlar evde yok demiş. Vermezim yasak demiş.Başka zaman da getirip karşı komşuma vermişlerdi.
  • %100 indirim verseler ne olacak !! İstanbul'dayken her zaman yetiştiremedik , yoğunuz gibi bahanelerle beni arayıp şubeye gelmemi söylerlerdi. Her zamanda kendip gidip alırdım. Çünkü adamlar kurnaz biliyorlardı benim gelip tıpış tıpış alacağımı. Neyse okul nedeniyle İzmir'de ikamet ediyorum şu sıralar.. Yine bu malum kargo şirketinden kargomun gelmesini bekliyorum.. Sabah dağıtıma çıktılar 7-8 saat geçti yine tık yok. Ben bir kere bunların zamanında kargoyu teslim ettiklerini görmedim. Adamları 20 kez de arasan ulaşamazsın , açmıyorlar çünkü.. birkaç ay öncede beni evde bulamayarak not bırakmışlardı , 3 gün içinde gelin alın diye. yine ben gidip almıştım. bugün sırf kargo gelecek diye evden cıkmadım yahu.. yarında aksama kadar okulum var.. 5 günde geçse o kargoyu tıpış tıpış ayağıma getirmeyinde göreyim sizi.. elimden geleni ardıma koymayacağım o zaman..
  • aynı şekilde yurtiçiden yılda 10 kargom geliyorsa 9'unu kendim şubeye gidip alıyorum çünkü getirmiyor adamlar 10 kere şikayet ettim değişen bir şey olmadı. birde utanmadan evde olduğum halde ihbar notu bırakıldı evde yok yazıyorlar sisteme hepten çıldırıyorum. en son kargomu da şubeye gittiğim halde alamadım 2 kere şubeye gittim dağıtımda şuan bugün gelir dediler tabi ki gelmedi. madem getirmeyeceksin kargoya istanbul turu attırmanın ne manası var? internetten alışveriş yaparken özellikle bakıyorum yurtiçi kargoyla yolluyorsa başka satıcıdan almaya çalışıyorum. şuan aras kargo çok iyi bizim burada süratte iyi akşam ver sabaha getiriyor adamlar. yurtiçi evlerden ırak, gerçek manada da evlerden ırak, eve gelmiyor adamlar
  • -Yurtiçi Kargo bu yarışmaya katılan kullanıcıların verdiği e-mail ve gsm no bilgileri ile iletişim, tanıtım amaçlı e-posta, sms gönderim yapma hakkını saklı tutar.

-Katılımcı, paylaşmış olduğu iletişim bilgilerinin ( Ad,Soyad, GSM no ve e-mail bilgileri) Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. tarafından kaydedilebileceğini, genel maksatlarla kullanılabileceğini ve bu bilgileri iletişim ve reklam amaçlı olarak paylaşabileceğini peşinen kabul etmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bizim buradaki şubedekiler tembel sanıyordum. Tüm türkiye şikayetçiymiş ya. Benim kargom cumartesi bulunduğum ildeki şubeye geldi. Bana salı günü getirdiler.
  • Ankete katılacaktım ama yurtiçi kargo yu yerinde bulamadım.Arayım da gelip alsınlar anket sonuçlarını.
  • Kodu kullanmayacak olan verebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün gelen kargolarda evde bulamıyolar ne hikmetse , telefonlarıda kapatmışlar boş çalıyor , ne zaman şubeye kargomu almaya gitsem sürekli kavga var millet şikayet ediyor , gereksiz bir firma
  • Kalayı basıyım dıye doldurdum formu tamam dedım anket kapalı dedi

bu fırmaya 100 defa sövsen 1 tanesi bile bosa gitmez Hepsiburada olmasa batar zaten.
  • 18 desi 4kg ağırlığındaki koliye 57,5 tl kargo ücreti aldılar hemde sanalpazar indirimiyle. kargo fişinde de 22 desi yazıyordu.

aynı büyüklükteki ama 12 kg ağırlığındaki kargoyu aras karogu sanal pazar indirimiyle 14,5 tl ye getirdi.

tabi iki kargoda şubeden teslim.

aynı şekilde başka bir kargomda şubeye gelen kargo için 7,5 tl adrese teslim ücreti aldılar. şube adını yazılı adresi normal adres sayıyor arkadaşlar.

ayda 3-4 kargo işim var ve hepsinde aynı yurtiçi kargo şubesini kullanıyordum artık rüyalarında görürler.
  • kafayı yemiş bunlar teslim edilemedi,yazarlar bi tane telefonu açmazlar,gider kendin alırsın sonra memnuniyet derler açık ara en kötü kargo şirketidir

• Bölgeye göre değişiyor bu durumlar. 55 km mesafe ilçede idim daha önce hergün gelirdi yurtiçi kargo bulamazsa ev sahibine bırak derdim bırakıp giderdi. Şimdi başka bi il merkezindeyim kargo 7 gün şubede bekledi. M.h. mail attım elmanın eksikliğinden dolayi gelmediğini ertesi gün geleceğini söylediler 8. Gün geldi. Daire numarasını yazdım katı yazmadığım için kargoyu alan kardeşimi tembihlemiş arkadaş.
    Hepsi burada gibi firmaların ücretsiz kargolu ürünlerde de alternatif sunması ya da diğerlerini cuzi ücretlerle alternatif olarak eklemesi çok faydalı olur. Herkes bölgesinde memnun olduğu firmayı seçer.

• evde olduğum halde ihbar notu bırakıldı evde yok yazıyorlar sisteme birde utanmadan. farklı 2 şehirde de gozlemledim başarısızlıklarını. açık ara en kötüsü.

• Sanırım kampanya devam ediyor.Ben yurtiçi ile çalışmaktan çok memnunum.
    Bu mesaj vesilesi ile güncel olsun.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.