Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo Memnuniyet Anketi %30 indirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
5
Favori
8.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özellikle şube ve elemanları sıkıntılı işte,
    Belki başka semtlerdede insanlar yurtiçinden memnundur diğerlerinden değildir,
    Ama malesef sarıgazi bölgesinde çattık yurtiçi kargoya,
    Bende bu sebeple yazımda özellikle yurtiçi sarıgazi diye şube ismi vurguladım.

Sabit Fikir hocam,
    Rica ederim, Hoşçakalın

Bu arada hepsiburada dan kargo bedava 1 ürün daha aldım,
    Kargo bedava olunca yurtiçi ile yolluyorlar,
    Yeni bir macera daha başladı bakalım getirecekler mi?
    Amaaannn uğraşamıycam daha fazla gider şubeden alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayramses -- 20 Nisan 2015; 8:30:06 >

• Rezil bir firma
  • kodunu kullanmayacak varsa alabilir miyim?
  • Yurtiçi Kargo Memnuniyet Anketi Katılım Koşulları
    Yurtiçi Kargo bu yarışmaya katılan kullanıcıların verdiği e-mail ve gsm no bilgileri ile iletişim, tanıtım amaçlı e-posta, sms gönderim yapma hakkını saklı tutar.
    Katılımcı, paylaşmış olduğu iletişim bilgilerinin ( Ad,Soyad, GSM no ve e-mail bilgileri) Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. tarafından kaydedilebileceğini, genel maksatlarla kullanılabileceğini ve bu bilgileri iletişim ve reklam amaçlı olarak paylaşabileceğini peşinen kabul etmiştir.
  • Yurtiçi kargo beni yine şaşırtmadı 22 Nisanda internetten bir ürün aldım aynı gün yurtiçi kargoya verdiler.23 Nisanda Başka bir ürün aldım ve o aldığım ürünüde 24 Nisanda aras kargoya verdiler. Neyse gel gelelim 25 Nisan cumartesi günü saat 10:30 da zil çaldı kapıyı açtım bir baktım ki aras kargonun elemanı paketimi teslim etmek için gelmiş ve teslimde aldım.Bugün ayın 27 si Yurtiçi kargoya paketimin verilmesinin üzerinden tam tamına 5 gün geçti şu saat itibarı ile hiç bir gelişme yok.İnternet sitelerinde kargo hareketlerine baktığımda halen Teslim birimine ulaştı yazıyor daha kuryeye verip gönderme zahmetine girişmemişler.Evle şube arası 500 metre olmasına rağmen paket 5 gündür şubede bekliyor.İşin garip tarafı 5-6 defa aradım telefon çalıyor açan bile yok :)) Ama budefa gidip kendim almayacağım.Bakalım kaç 5 gün daha bekletecekler.Bu arada bahsi geçen kargo şubesi Antalya Meltem Şubesi.Okadar çok kargom geldi daha bir defa evime getirmedi herdefasında kendim gidip aldım.Müşteri hizmetlerini defalarca aradım hiç bir gelişme yok anlıyacağınız adamlar saldım çayıra mevlam kayıra diyor başkada bir şey demiyorlar.Kargom elime ulaşınca buraya tekrar yazarım.Gelişmelerden haberdar ederim :))

• Bursa Nilüfer Altınşehir'deki adresime gelen kargomu 6 gün boyunca iki şube arasında gezdirenlerin indirimi batsın! Telefona bakan yok (Bu ,yeterli eleman çalıştırmadıklarından...). Bakınca da gevşek gevşek, " Paketin içinde ne vardı?" diyor kız. Yani "Çok mu önemli??!" demek istiyor.(Bu da 3kuruşa eleman çalıştırdıklarından)
  • Hepsi buradadan ürün aldım ücretsiz kargo yurtiçi
    Hiç şaşırtmadılar yine,
    Ürünü dağıtıma çıkarmıyorlar,
    Sabah internette dağıtıma çıktı yazıyor,
    Akşam üzeride 4-5 gibi teslim edilemedi yazıyor,
    Sanki kargo dağıtıma çıkmışta kimse yokmuş gibi,
    Vayy vaayy dümene gel dümene
  • arkadaşlar kargo firmalarının iyi veya kötü çalışması şehirden şehire ilçeden ilçeye değişiyor.bulunduğum şehirde yurtiçi gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snake8951 -- 27 Nisan 2015; 13:02:46 >
  • 22 Nisanda ellerinde olan kargom bugün 28 Nisan halen gelmedi.Kargo takip kısmınada dalga geçer gibi yazmışlar. Teslim edilemedi. İlk dağıtım gününde teslim sürecine başlanacaktır. Çok merak ediyorum bu ilk dağıtım günü nezaman acaba.Yoksa çıkmaz ayın son çarşambasımı :)
  • Fahiş fiyatlardan %30indirim normalin %80 değil %50 pahalı falan ediyordur heralde.
    Ptt forever

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • % 500000 de indirim verse en sevmediğim kargo firmasıdır. İşim olmaz. Anca insanları böyle anketlerle kandırırlar..
  • Bizim burada megacenter bakiyor hepsini filan denemisimdir yurtici en iyisi genede sorunlar olmuyor degil bugun dagitima cikan urun zaman yetemdiginden yarin gelecekmis

Su taseron olayi degilde adam gibi her subesini kendileri acsa avidik guvidik isler olmaz gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 28 Nisan 2015; 23:55:20 >
  • Subeye teslim olacak kargomu adrese teslim isaretleyip adrese Camlitepe mahallesi no:0 (??WTF) olarak belirtip 2.5 tlye yakin adres teslim bedelini faturaya ekleyip benden uzun itirazlarim sonunda almis firmadir.

• Yurt içinden mümkün olduğu kadar uzak duruyorum

Sürat kargoyu gördüğüm yerde süratle oradan ayrılıyorum
  • 22 Nisanda şubeye gelen kargom bugün 29 Nisan olmasına rağmen henüz elime ulaşmadı.Dün müşteri hizmetlerini aradım en geç akşam 18:00 a kadar elinizde olacak dedi yine gelen giden yok.Ev ile kargo şubesi arası 500 metre ve bugün tam 7 gün oldu daha getiremediler.Hatta işten çıkıp eve giderken şubenin önünden geçtim ama gidip almadım bakalım kaç gün daha bekliyeceğim.Saat olmuş öğlen 12 daha ses yok :)
  • Yurtiçi kadar fıs bir kargo firması görmedim saat 12 ye kadar dağıtımda görünen kargo 12 den sonra gün bititim dağıtım diğer iş gününe devir oldu diye uyarı veriyor cumartesi günü geldiyse zaten kargonuz onu tamamen unutun çalışmıyorlar daha neler neler.
  • vay be yurt içi kargodan şikayetçi olan ne çok insan varmış.yanlız değilmişim.arkadaş şehir dışından ertesi gün gelen kargo azıcık ötedeki evime aramasam gelmeyecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YURTİÇİ Mİ?

Yurtiçi Kargo Memnuniyet Anketi %30 indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayramses -- 29 Nisan 2015; 13:42:53 >
  • ben de sadece bizim şubedekiler böyledir diye düşünüyodum. telefonlara bakmazlar 10-15 kere arıyosun yine bakmıyolar neden bakmıyosunuz diyince de müşteriyle ilgileniyoruz diyolar. mecburi olmasa hayatta kullanmam bu yurtiçiyi. sürat kargo bile(az bilindik) 2 günde kargoyu getiriyor. küfret küfret yetmez bunlara ama ya sabır diyoruz. bi de hiç utanmadan memnuniyet anketi yapıyolar. trajikomik cidden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekmeköyden Tarabyaya bir kargo 4 gündür gelmez mi?Yurtiçiyse gelmez.İndirimleri onların olsun alsın başlarına çalsınlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.