Pazartesi internetten birşey sipariş etmiştim, salı günü elimde olacaktı bende o gün işlerimi bırakıp evde bekledim kargonun gelmesini, bekledim bekledim gelmedi aşağıya indim kapıya geldik ama yoktunuz kağıdını yapıştırıp gitmişler.
Durumu paketi yollayan kişiye söyledim kargoyla konuştu ve tekrar dağıtımi geçecegini çarşba elimde olacağını söyledi, neyse yine bekledim bekledim, yoklar kapıya notta bırakmamışlar ama sisteme yine evde yoktunuz diye girmişler, tekrar kargoyla konuştu dağıtıma çıkacak dedi ve hala bekliyorum, pazartesiye kadar bekleyeceğim gelmezse kargoyu arayıp anladıkları dilden konuşacağım.
Bu yurtiçi ile yaşadığım tek sorunda değil, en az 20 kargo yurtiçi ile geldi daha birisini evden alamadım.
şubeden şubeye hizmetin nedenli uçlarda gelip gittiğinin kanıtı birisi de dün konu açmıştı yurtiçi kargo hakkında önemli birşeyse gidip kendiniz alın değilse getirsinler bölge müdürlüğünü arayın şikayette bulunun bunun ilk defa olmadığını söyledin
bizim burdaki şube über hızla çalışıyor akşam üstü verilen kargoyu sabah 10 da beni uyandırarak teslim ediyorlar .
Şu yurtiçi bi bende mi sıkıntı çıkarmıyor ya
Ulan ne şanslıyım mng aras ptt yurtiçi hepsi evime getirdi 1 tane sorun yaşamadım
Olabildiğince UPS kargoyu tercih edin. Şu ana dek hiçbir sorun yaşamadım. Gerçi şubeye göre farklılık gösterebilir.
Ayni terbiyesizligi bana da yapmislardi artik MNG den siparia ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: NamelessNick
Ayni terbiyesizligi bana da yapmislardi artik MNG den siparia ediyorum
bizim burdakide çok sıkıntılıydı ama şimdi düzeldiler.Eskiden rezil hizmet veriyorlardı şimdi 10 numara çok memnunum.
Yurtiçi kargo bazen kargoyu eğer o gün yetiştiremezse sisteme "geldik evde bulamadık" mesajı giriyor
Benimde başıma geldi
Kargo bekliyorum bütün gün evdeyim
Ama netten bakınca geldik alıcı adreste bulunamadı gibi bir şey yazmışlar Ama 3 gün sonra geldi kargo
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B
Yurtiçi kargo bazen kargoyu eğer o gün yetiştiremezse sisteme "geldik evde bulamadık" mesajı giriyor
Benimde başıma geldi
Kargo bekliyorum bütün gün evdeyim
Ama netten bakınca geldik alıcı adreste bulunamadı gibi bir şey yazmışlar Ama 3 gün sonra geldi kargo
yine iyi size kağıt bırakmışlar bana onu bile bırakmadılar şubeye gittiğimde yine aynı yalanlar neredeyse beni yalancı çıkarıyolardı
quote:
Orijinalden alıntı: alican0689
yine iyi size kağıt bırakmışlar bana onu bile bırakmadılar şubeye gittiğimde yine aynı yalanlar neredeyse beni yalancı çıkarıyolardı
Alıntıları Göster
Aynı saçmalığı yurtiçi ile bende yaşadım, MNG, aras ve sürat kargoda ise bir sorun yaşamadım hiç. Özellikle MNG çok hızlı ve sorunsuz oldu her seferinde.
Yurtiçi Kargo ve Metro Turizm'i ölümle tehdit etseler bile kullanmayın.
Sürat kargo da aynı b..un laciverti. 2 haftadir dağıtım bekliyor Kargo
quote:
Orijinalden alıntı: Lionel Fusco
Bende de fikarmiyor hocam ya bizim subeler isini iyi yapiyor ya bize oyle denk geliyor
Lionel Fusco
kullanıcısına yanıt
Aynen bende hiçbir kargoda sıkıntı yaşamadım.Yurtiçide,Aras ta bulamadımı arıyo nerdesiniz diye.Şubeden şubeye çok fark ediyo demekki.
Yarın telefonla arayıp sayıp sövecem bu dilden anlıyorlar sadece, bakalım sonuç ne olacak
Sözde yine dün gelmişler ama evde yokmuşuz, kargo glecek diye işlerimi aksatıp bekledim, kapıya notta bırakmamışlar sisteme girmişler sadece..
quote:
Orijinalden alıntı: sSeoOweB
Sözde yine dün gelmişler ama evde yokmuşuz, kargo glecek diye işlerimi aksatıp bekledim, kapıya notta bırakmamışlar sisteme girmişler sadece..
Yurtiç kargo kadar hayatımda boktan firma görmedim adamlar adresimi veriyor bulunduğum yerdeki diğer şubeye atıyorlar kargomu birgün fazladan dolaşıyor .Onu geçtim geçenlerde adrese kurye talebinde bulundum gün içerisinde gelicek dediler akşam oldu gelmediler aradım sordum şube yoğunluktan gelemedi yarın gelincek efendim denildi.2.gün yine aynısı yoğunluk .3.günde aynısı oldu artık ağzımı bozar derecesinde oldu .4.gün sabah arayın şubenizi o kurye gelicek ulana bağladım hatta bekletti operatör dediği şu şube yetkilisi ile görüştüm gün içerisinde kesinlikle alınmaya gelincek dediler güvenemedi bahsi geçen şubeye gittim şube yetkilisiyle görüştüm dedim böyle böyle bana dediği bu istek ilk geldiğinde adresiniz bizim alanımız değil diye reddettik anammm bunu duyunca gözüm bir döndü aradım tekrar kaptırıyorum konuşma aynen şöyle devam ediyor B=ben G=gerizekalı operatör G= Nasıl yardımcı olabilirim ? B=Sizde yardımcı olabilecek bir kafa yok bu soruyu nasıl sorarsınız ? G=Beyfendi sorununuzu söyleyin yardımcı olalım B=4.Gün oldu kuryeniz yine gelmedi G=Sorgulama yapayım falan filan bilgiler verilir .Efendi tekrardan özür dileriz şubemiz yoğunluktan bugünde gelemedi not düşüyorum yarın ilk sizin kargonuzla ilgilenilsin. B=Gerek yok buradan kaplumbağayı saldım sizin elemanlarınızdan daha hızlı varır kargomun gideceği yere G=Efendim gerçekten özür dileriz B=Bu sabah bir operatörünüzle görüştüm kuryenin geleceği şubenin yetkilisiyle görüştüğünü iletmişti bugün kesinlikle gelineceğini söylemişti G=Dediğimz Gibi efendim yoğunluk B=Ben bugün o şubeye gittim ve yetkilisiyle görüştüm bana dediği şuydu bu istek geldiğinde bizim alanımız olmadığı gerekçesiyle reddettik G=Amaa efendimmm B=Ben hayatımda sizin kadar BECERİKSİZ KALİFİYESİZ AMATÖR KALİTESİZ bir kurum görmedim *20 yaklaşık 30 dklık telefonda bunlara sinirden nasıl saydırdıysam artık sinir stress herbişeyimi bu gerizekalıların üstünde atmıştım .
Hele öyle birşey olduki 2.gün değişime mng kargo ile giden ürünüm 1 gün sonra geri gelince dumura uğramıştım . Siz siz olun Yurtiçi Kargo mu ? UZAK DURUN !
quote:
Orijinalden alıntı: Kantlock
Yurtiçi Kargo ve Metro Turizm'i ölümle tehdit etseler bile kullanmayın.
geçen günde yazmıştım yine yazıyorum
kocaelide iyi çalışıyorlar
4 kargomda eve gelmedi 4 ude farkli subelerden.
Yurt ici ve metro turizm pismanliktir.
quote:
Orijinalden alıntı: Mart Kedisi
quote:
Orijinalden alıntı: Lionel Fusco
Bende de fikarmiyor hocam ya bizim subeler isini iyi yapiyor ya bize oyle denk geliyor