Geçtiğimiz Cuma hizlial.com dan netbook almıştım kredi kartı ile. ödeme kredi akrtı olmasına rağmen pazartesi günü onaylayabildiler.böyle saçmalık olmaz ama birşey diyemedik. dün akşam yurtiçi kargoya yüklenmiş. bugün öğlen konyaya inmiş. ama oturduğumuz mahalle şubeye 3 km uzakta olmasına rağmen ancak cumartesi getirebilirlermiş. nedeni de sadece o gün gelebiliyorlarmış. böyle saçmalık mı olur yaa bir daha bu firmayla iş yaparsam. 2 lira daha verip aras kargo ile alırım bundan sonra
Terbiyesiz herifler
quote:
Orijinalden alıntı: L.A Noire
Terbiyesiz herifler
burda konu açıp ağlıyacağına kadar şimdiye gidip gelmiştin.
Yer Konya, Şube ile evim arası 10 dakika, 2 günde gelmedi kargo. En son gidip kendim şubeden binbir zorlukla aldım. 30 dakika kadar kargomu bulamadılar.
Nickin 17 harfli yalancı. sana güvenim kalmadı artık
quote:
Orijinalden alıntı: Vlâdimir
dostum konyaya dün geceden beri kar yağıyor dışarısı don az önce çıkmayı denedim ama gözüm yemedi.
keşke kargon kaybolsaydı
quote:
Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli
quote:
dostum konyaya dün geceden beri kar yağıyor dışarısı don az önce çıkmayı denedim ama gözüm yemedi.
gözün mü yemedı terbiyesiz
quote:
Orijinalden alıntı: HuzunSessizligi
Yer Konya, Şube ile evim arası 10 dakika, 2 günde gelmedi kargo. En son gidip kendim şubeden binbir zorlukla aldım. 30 dakika kadar kargomu bulamadılar.
istanbula pc göndermiştim garanti için. yurtiçi ile gidip geldi. ve geldiğinde arkası tamamen içine göçmüştü power yanmıştı kart okuyucum bozulmuştu. hiçbir hak iddia edemedim.
quote:
15
internet sitesinden numarasını öğren, merkeze şikayet et..
quote:
quote:
quote:
gözün mü yemedı terbiyesiz
Rezalet bir firma
şikayet etsem ne olur ki adamlar kendi adamlarına birşey mi yapacaklar
quote:
şikayet etsem ne olur ki adamlar kendi adamlarına birşey mi yapacaklar
merkeze şikayet edersen, şubeyi uyarıyorlar..
quote:
Yooo adam hakli 21 bosluklarida say
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme