Şimdi Ara

Yurtta bisiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben kayseride okuyorum. Kayseri oldukça düz bir şehir ankaradan gelen ben yokuşlardan sonra burayı görünce bir bisiklet almaya karar verdim. Kafama takılan şu ki ben yurtta kalıyorum. Kyk değil özel yurt apartman düşünün dairenin içinde odalara alabildiğince yatak atılmış o dairede belli kişi var bu şekilde yurt. Ben bisiklet alsam bu ortalık malı olur mu yaşayan tecrübe eden varsa yardımcı olursa sevinirim.

İkinci sorum da şu ki bisiklet için bütçem yok karta taksitle alacağım ki ödeyeceğim parayı biliyorum maksimum 500 olur o da dediğim gibi taksitle. Takdir edersiniz ki sadece bisikletle bitmiyor aksesuar giyim kask vs para harcayacak. Karta taksit olunca ikinci el faktörü de ortadan kalkıyor haliyle. Aklımda claud butler Black hawk modeli var hepsiburadada var sizce uygun mudur? O fiyata şehir bisikleti alüminyum kadro bulamadım bu mtb biliyorum şehirde zor olur ama satarken alüminyum kadro çok şey kazandırır. Ya da başka bu civarlarda tavsiyeleriniz varsa okumak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• insanlarla arandaki seviyeyi korursan ortalık malına dönüşmez,kullanmadığın zamanlar odanda balkon varsa oraya çıkart veya depo gibi bir yere kilitle,Bende yurtta kalıyorum yaklaşık 50 kişilik bir yurt,5-6 kişi dışında samimi olduğum insan yok,bir gün bisikletine binelim,gezelim vs. diyenler oluyor "bakalımda bir gün binersin" diyorum, o gün hiç gelmedi daha
  • Neil deGrasse Tyson kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Balkon dairede var fena fikir değil aslında göz önünde olmayınca çok muhabbeti olmaz sanıyorum. Ki balkona da kitlerim beni bulurlarsa isterler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kyk yatak
    2 yıl önce açıldı
    Yurtta Beslenme-Fitness
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.