Şimdi Ara

Yurtta kalıyorum. Ucuza nasıl karnımı doyurabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 3 senedir yurtta kalıyorum. Bu sene son senem. Lise 4'üm. Yurtta ığrenç yemekler çıktığı için devamlı dışarıdan yiyorum. Ama aşırı para gidiyor. Mesela babam dün 60 tl gönderdi. Şu anda 25 tl kaldı. 1 günde 35 tl gitti, nereye gitti bilmiyorum. Sevgilim de var. Bana bir çözüm yolu söyleyin. Her gün döner, tost da yemek istiyorum. Ucuza, çeşit olacak şekilde nasıl karnımı doyurabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Yurtta kalıyorum. Ucuza nasıl karnımı doyurabilirim?

ama böyle hergün döner tost felan para dayanmaz biraz kısman gerekir.bim iyi bir çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaaki

ama böyle hergün döner tost felan para dayanmaz biraz kısman gerekir.bim iyi bir çözüm

Ya hacı bimden de takılıyordum bir ara. Kahvaltılik şeyler alıp ekmekle filan yiyordum. Ama bir yerden sonra sıkıyor tadı ve gerçekten kötü. Başka bir önerin var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ay hoşt ulan

quote:

Ya hacı bimden de takılıyordum bir ara. Kahvaltılik şeyler alıp ekmekle filan yiyordum. Ama bir yerden sonra sıkıyor tadı ve gerçekten kötü. Başka bir önerin var mi ?

benim önerim bitti gideyim artık...

• quote:

quote:

yemek yapabileceğin mutfağın alet edevatın var mı?
    yoksa hazır yemek mi alıyorsun

• Pilavciya git. Super oluyo hemide cok ucuzz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi için yemek önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

quote:

quote:

yemek yapabileceğin mutfağın alet edevatın var mı?
    yoksa hazır yemek mi alıyorsun

Maalesef hocam. Yurtta bu tür şeyler yasak. Hani tost makinesi filan olsa her gün tost yapar yerim. Ama maalesef hiç yemek yapabileceğim bir alet yok. Hemen ekmekle filan yenilebilecek şeyler alıyorum mecburen.

• hergün corbanın yanında bol ekmek ye
  • dostum yapman gereken basit 2 tlye 5li yufka alıp gözleme - börek yapabilirsin patates ıspanak v.s ile..
    Sonra mesela kahvaltıda değişik denemeler yap ben zeytinli yumurta yaparım çok güzel olur
    Hamur hazırlayıp bazı günler kendine pizza yapabilirsin mesela..doyurucu olur hem
  • Abilere git belese yemek yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishZombie

dostum yapman gereken basit 2 tlye 5li yufka alıp gözleme - börek yapabilirsin patates ıspanak v.s ile..
    Sonra mesela kahvaltıda değişik denemeler yap ben zeytinli yumurta yaparım çok güzel olur
    Hamur hazırlayıp bazı günler kendine pizza yapabilirsin mesela..doyurucu olur hem

Hocam tamamda yurtda bunları yapabileceğim alet filan yok. Yasak hepsi. Bana hemen hazır alınıp yenecek şeyler lazım.

• Makul fiyata ev yemekleri yapan bir lokanta varsa oraya git. Bulunduğun yerdeki migros vb. uygun fiyata hamur işi satıyorsa börek vb. alabilirsin. Ben alıyorum ara sıra, kilosu 11 TL, bir sürü çeşidi var. 2-3 TL'lik alsan bir öğün için yeterli.
  • esnaf lokantasına git.3 yemek 5-6 tl. ben de üniversite okuyorum günde 25-30 lira sadece yemeğe gidiyor dur demek lazım bu duruma.
  • 1 lira falan kremalı tavuk çorbası al. Sıcak sulu bardağa 4 te 1 ini falan dök. Sonra karıştır bi lokma ekmek 2 yudum çorba. Nasıl fikir

• Çorbacıya git
  • Simit boyoz süt

• Hocam o zaman bakkallar sandviç flan yapar 3-4 tlye yarım ekmeğe salam domates kaşar v.s doldururlar...Yaptırabilirsin doyurucu olur bence ortaokul zamanımda hep öyle yaptırır yerdim...Şuandada çoğu bakkal yapıyor bildiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishZombie

Hocam o zaman bakkallar sandviç flan yapar 3-4 tlye yarım ekmeğe salam domates kaşar v.s doldururlar...Yaptırabilirsin doyurucu olur bence ortaokul zamanımda hep öyle yaptırır yerdim...Şuandada çoğu bakkal yapıyor bildiğim.

Hocam ıste ben de bunu ıstemiyorum. Çünkü acayip derecede para gidiyor. Sadece 2 günde 35 TL'M gitti. Ben istiyorum ki birşeyler alayım 5-6 tl ye. Onu 2-3 gün boyunca yiyeyim filan. Yok mu başka öneriniz ?

• bimden acılı ezme krem peynir bir de ekmek al.güzel oluyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.