Şimdi Ara

yurtta yanlizim napiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Odamdaki 2 kiside gitti odada ve yurtta neredeyse ben kaldim malum unililerin yilin ilk doneminin sonu 2 gun daha burdayim soleyin ne yapiyim sanki terk edilmis bir binada salgindan kacmaya calisan biri gibiyim onerilere acigim

Pc yok param cok uni de kimse yok bimden yarin full stok yapicam bimden ne onerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airbus A380 -- 22 Ocak 2012; 0:47:08 >

• Benimde başıma geldi.Sabahtan akşama kadar dışarda takıldım yatmaya geldim sadece...

• quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

git 70 cl jack daniels al iç yanınada çikolata param yok diyosan git iki bira al

• quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

eline bir sopa al 2-3 teneke ice tea gece 2-3 gibi dolaş yurtta o ara ice tea leri bitir ben bir arkadaşla sopasız versiyonunu yaptım asansör bulunduğum kata geldi ve zenciler asansörden çıktı

• Beyler daha cok oneri lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airbus A380

Beyler daha cok oneri lazim
    yanlız değil, yalnız..
  • ulan bi laptop olsa super olurdu varya telefondan giriyorum oda kayan kapakli
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

eline bir sopa al 2-3 teneke ice tea gece 2-3 gibi dolaş yurtta o ara ice tea leri bitir ben bir arkadaşla sopasız versiyonunu yaptım asansör bulunduğum kata geldi ve zenciler asansörden çıktı

Ya sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğberk.

quote:

Ya sonra

çok şükür mikilmedik
  • beyler suan yanimda bir kizin olmasini isterdim o ayri konuda baska ne yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airbus A380 -- 22 Ocak 2012; 0:27:15 >
  • quote:

beyler suan yanimda bir kizin olmasini isterdim o ayri konuda baska ne yapabilirim
    Ben 1 gün o şekilde kaldım da kötü oluyor gerçekten. Akşama kadar kampüs ve çevresinde falan takıl ya da bulunduğun şehirde gezmediğin yerleri gez. Akşam yurda gel. Yorulur hemen yatarsın zaten.
  • quote:

quote:

quote:

Ya sonra

çok şükür mikilmedik

demek öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61CC524F4

quote:

quote:

quote:

Ya sonra

çok şükür mikilmedik

demek öyle

Alıntıları Göster
    duvarlara sıcratma yeter

• suan kulaklikla son ses muzik dinliyorum dinledigim sey jessie j price tag ve nobody's perfect
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61CC524F4

quote:

Ya sonra

Alıntıları Göster
    Karmaysa kızların odasına gir

• quote:

Orijinalden alıntı: 377

Ben 1 gün o şekilde kaldım da kötü oluyor gerçekten. Akşama kadar kampüs ve çevresinde falan takıl ya da bulunduğun şehirde gezmediğin yerleri gez. Akşam yurda gel. Yorulur hemen yatarsın zaten.

uninin tum bolumleri tatilde gezme konusunda ise amacsizca tek basina disarda gezmek daha sikici hava soguk eksi 20 ydi sabahleyin yarin kahvaltidan sonra bime gidip 20 tl abur cubur almayi dusunuyorum ordan internet kafeye daha ne yapiyim acaba bimden neler alsam sizce
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 377

uninin tum bolumleri tatilde gezme konusunda ise amacsizca tek basina disarda gezmek daha sikici hava soguk eksi 20 ydi sabahleyin yarin kahvaltidan sonra bime gidip 20 tl abur cubur almayi dusunuyorum ordan internet kafeye daha ne yapiyim acaba bimden neler alsam sizce

Alıntıları Göster
    pc falan varsa film-dizi izle-oyun oyna

• evet beyler ne yapiyim mudurde yurtta kaliyor napsam onu korkutsammi sonrada videoya cekip internetemi versem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.