Şimdi Ara

Gencler uyku sorunum var atarax yuvarladim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uyku ilaci oluyomus kendileri.2,5 tane attim simdi , henuz uyku belirtisi yok..ama olucak

• git yatağa yat öyle rahat bir uyku çektirir sana inatla oturursan öyle uyku bekleme
  • atarax kuvvetli bir ilaç değil , şöyle ki ben allerjik astım hastasıyım kaşıntılarım için 10 ila 17 yaş arası düzenli kullandım ve uykumu en fazla 1 saat uzatmıştır ...

sana şöyle bir kokteyl öneriyim , atarax ile birlikte passiflora+vodka içersen hayatının en tatlı uykusunu uyursun :)
  • Atarax ben de kullanıyorum uyuyamadığım zamanlarda. Bayağı etkisini gösterdiğini söyleyebilirim ancak uzanırsan etkisini daha çabuk gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1342

atarax kuvvetli bir ilaç değil , şöyle ki ben allerjik astım hastasıyım kaşıntılarım için 10 ila 17 yaş arası düzenli kullandım ve uykumu en fazla 1 saat uzatmıştır ...

sana şöyle bir kokteyl öneriyim , atarax ile birlikte passiflora+vodka içersen hayatının en tatlı uykusunu uyursun :)

hocam recetede alkolle karistirilmamasi tavsiye edilir diyodu hafif tereddut ettim , asagida sarap var bi sise icsem sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manchesterli Fasulye

quote:

atarax kuvvetli bir ilaç değil , şöyle ki ben allerjik astım hastasıyım kaşıntılarım için 10 ila 17 yaş arası düzenli kullandım ve uykumu en fazla 1 saat uzatmıştır ...

hocam recetede alkolle karistirilmamasi tavsiye edilir diyodu hafif tereddut ettim , asagida sarap var bi sise icsem sorun olur mu ?

o redbullda da yazıyor ona bakarsan

birşey olursa sorumluluk almam ama ben alkolle çok atarax kullandım çünkü antidepresan özelliği olduğunu bilmiyordum . Lise zamanı okuldan kaçıp içerken falan hep atarax kullanıyordum allerjimden dolayı

• fiyatı ne ? doktorun yazmasımı lazım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum,atarax antidepresan değil mi?
    Bunu doktor tavsiyesiz nasıl kullanmaya cesaret edebiliyorsunuz?
  • Ben de genelde uyuyamiyorum son bir aydir psychedelic progressive türü 10 15 dkli sarkilar aciyorum mp3 te isigi kapatip hayal kuruyorum anca boyle uyuyabiliyorum.

Sever misin bilmiyorum ama pink floyd - main theme veya pink floyd marooned i acip cok cabuk uyudugum geceler vardir uykum gelince de muzigi uykulu uykulu kapatip direk daliyorum

Edit : eger oyle cok cok ciddi bi uyku rahatsizliginiz yoksa insomnia tarzi, ilaclardan anti depresnlardan kesinlikle ama kesinlikle uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 13 Temmuz 2012; 5:12:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet en tatlı, sonsuz uykusunu uyur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Ben de genelde uyuyamiyorum son bir aydir psychedelic progressive türü 10 15 dkli sarkilar aciyorum mp3 te isigi kapatip hayal kuruyorum anca boyle uyuyabiliyorum.

Sever misin bilmiyorum ama pink floyd - main theme veya pink floyd marooned i acip cok cabuk uyudugum geceler vardir uykum gelince de muzigi uykulu uykulu kapatip direk daliyorum

Edit : eger oyle cok cok ciddi bi uyku rahatsizliginiz yoksa insomnia tarzi, ilaclardan anti depresnlardan kesinlikle ama kesinlikle uzak durun

usta ayni kafada degiliz heralde , biggie smalls,dr dre,wu tang clan filan dinliyorum ben

@boidae

cesaretlik bi durum yok ustad alti ustu bi uyku ilaci

• Atarax uyku ilacı değil arkadaşlar , atarax hiperaktivite ve allerjik reaksiyonlarda kullanılan tepki azaltıcı bir ilaç .

Sivrisinek ısırığında bile kullanabilirsiniz yani , kaşınmaz orası öyle diyim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.