Şimdi Ara

Yürüyüş/koşu ayakkabısı önerir misiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
18.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JennyHendrix

quote:

Orijinalden alıntı: Sarper 77

quote:

Dostum Selam ben Decathlon mağazasında çalışıyorum öncelikle düzgün sabit günlük yapıcaksan bu işi adidas ve nikenin yüksek modelleri hariç hiç bir ayakkabısına bakma benim sana tavsiyem ve önerim bu işi yapan bilen biri olarak,asics ve mizunodan şaşma,mizuno markasını türkiyede 1milyon insandan fazlası bilmez ki zaten bilenlerde bu işin içindeki insanlardır.Asicse gelince asics tam bir performans ayakkabısıdır benim sana önerim 90kilo üzeriysen asicsin herhangi bir jel taban ayakkabısı al ve içinde SPEVA taban ve FLUDRİNE orta taban ve İGS denilen adımları daha doğru atmanı sağlayan sistem olsun bunlar senin spor sonrası topuk ve diz kapağındaki ağrıları azaltır(kilondan dolayı)Örneğin:Asics GT2000,Asics Gel Kayano,Asics Gel noosa vs vs daha cok uzatırım bu listeyi.
    Mizunoya gelince ise tercih edeceğin ayakkabıda kesinlikle x10 kauçuk taban ve SMOOTHRİDE denilen hava taban diyede tabir edilen bir taban şekli iste satıcıdan
    Nike ayakkabılarda kesinlikle dual fisuon ayakkabıları alma cünkü sadece 1 tane orta taban ve kaucuk tabanları var hiçbir halta yaramaz
    Adidasta iste tercih edeceğin ayakkabılar adiprene+ taban olmasına dikkat et.

merhaba arkadaşım hala çalışıyorsanız bir şeyler sorsam size ben 1,71 boy ve 81 kiloyum ve düz tabanım acaba asics in hangi modeli uygun olur teşekkürler...

Merhabalar,asicsden şuanda yeni model Gel Kayanolarına bakabilirsiniz.
    Ama benim size önerim eğer içe basma probleminiz var ise kesinlikle Nike Air Zoom Structure 18 almanız yönünde olacaktır.Kendim kullanıp test ettiğim bir ayakkabıdır aynı içe basma sorunu bendede var ve bu ayakkabının orta taban desteği muazzam ve yok denecek kadar azaltıyor içe basma olayını.

merhaba hocam tekrar rahatsız ediyorum ama şu modelleri de buldum içe basma problemim dışında günlük yürüyüş az biraz kısa mesafe koşu da düşünüyorum fikriniz de değişme varmı yada başkaca bir öneriniz ben birde şunları buldum;

https://www.yalispor.com.tr/salomon-x-scream-3d-1#
    http://urun.n11.com/yuruyus-ve-kosu/mizuno-j1gc1540-wave-paradox-2-erkek-kosu-ayakkabisi-P110322236
    http://www.zizigo.com/mizuno-wave-rider-18-siyah-kosu-ayakkabisi-j1gc150306-1

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum Selam ben Decathlon mağazasında çalışıyorum öncelikle düzgün sabit günlük yapıcaksan bu işi adidas ve nikenin yüksek modelleri hariç hiç bir ayakkabısına bakma benim sana tavsiyem ve önerim bu işi yapan bilen biri olarak,asics ve mizunodan şaşma,mizuno markasını türkiyede 1milyon insandan fazlası bilmez ki zaten bilenlerde bu işin içindeki insanlardır.Asicse gelince asics tam bir performans ayakkabısıdır benim sana önerim 90kilo üzeriysen asicsin herhangi bir jel taban ayakkabısı al ve içinde SPEVA taban ve FLUDRİNE orta taban ve İGS denilen adımları daha doğru atmanı sağlayan sistem olsun bunlar senin spor sonrası topuk ve diz kapağındaki ağrıları azaltır(kilondan dolayı)Örneğin:Asics GT2000,Asics Gel Kayano,Asics Gel noosa vs vs daha cok uzatırım bu listeyi.
    Mizunoya gelince ise tercih edeceğin ayakkabıda kesinlikle x10 kauçuk taban ve SMOOTHRİDE denilen hava taban diyede tabir edilen bir taban şekli iste satıcıdan
    Nike ayakkabılarda kesinlikle dual fisuon ayakkabıları alma cünkü sadece 1 tane orta taban ve kaucuk tabanları var hiçbir halta yaramaz

merhaba arkadaşım hala çalışıyorsanız bir şeyler sorsam size ben 1,71 boy ve 81 kiloyum ve düz tabanım acaba asics in hangi modeli uygun olur teşekkürler...

Merhabalar,asicsden şuanda yeni model Gel Kayanolarına bakabilirsiniz.
    Ama benim size önerim eğer içe basma probleminiz var ise kesinlikle Nike Air Zoom Structure 18 almanız yönünde olacaktır.Kendim kullanıp test ettiğim bir ayakkabıdır aynı içe basma sorunu bendede var ve bu ayakkabının orta taban desteği muazzam ve yok denecek kadar azaltıyor içe basma olayını.

merhaba hocam tekrar rahatsız ediyorum ama şu modelleri de buldum içe basma problemim dışında günlük yürüyüş az biraz kısa mesafe koşu da düşünüyorum fikriniz de değişme varmı yada başkaca bir öneriniz ben birde şunları buldum;

https://www.yalispor.com.tr/salomon-x-scream-3d-1#
    http://urun.n11.com/yuruyus-ve-kosu/mizuno-j1gc1540-wave-paradox-2-erkek-kosu-ayakkabisi-P110322236
    http://www.zizigo.com/mizuno-wave-rider-18-siyah-kosu-ayakkabisi-j1gc150306-1

3 linkin en iyisi wave rider,şuanda kullandığım 2 yeni ayakkabı Nike Lunarglide 7 ve Air Zoom Pegasus 32 bu ayakkabılarada bakabilirsin öneririm.

• Arkafaşlar bende koşu için asics gel ve adidas cloudfoam kullanıyorum. Ancak bildiğiniz gibi bunların dış yüzeyi kumaş veya bez olduğu için ıslal zeminde s ayağım ıslanıyor. Su geçirmeyen koşu yürüyüş günlük be önerirsiniz. Maksimum bütçe 400 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kosu yürüyüş için adiddas boost serisini tavsiye ederim 200 civarında orta seviye tarzında vardır bende kullanıyorum çok rahat ve sana adım attırıyor köpük gibi degisik bir tabanı var mutlaka dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thekinger T kullanıcısına yanıt
    Coulombia ya bak hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hala çalışıyormusunuz arkadaşım?

• quote:

quote:

Decathlonu bıraktım hocam şuanda farklı bir spor mağazasındayım yardımcı olabilirim hala.

• Fazla para vermek istemiyorsanız Kalenji marka koşu ayakkabısı alabilirsiniz. Çok hafif ve terletmiyor ayrıca tabanıda sulu ortam hariç kaymıyor.
    Aşağıda linkteki ayakkabıyı geçen yaz parkur çalışmaları için almıştım. Normalde çalışma yaptığım parkete kaymıyordu ama sınava girdiğim parkete felaket kayıyordu.
    https://www.decathlon.com.tr/run-one-grip-ayakkabi-id_8379978.html
  • quote:

quote:

quote:

Decathlonu bıraktım hocam şuanda farklı bir spor mağazasındayım yardımcı olabilirim hala.

bir türlü karar da veremedim mizuna asics kimisi mizunoya sert diyor asics sürekli model çıkarıyor ama istediğim renk yok air max diyen oldu vs. sizce ne yapmalıyım? İlginize de teşekkürler bu arada...

• Sarper 77 S kullanıcısına yanıt
    Hocam Air max tam anlamıyla performans ayakkabısı değil maalesef Nike'ın günlük spor ayakkabısı kategorisindedir.Mizuno tabanı kategoriye göre sertlik gösterir tabiki,siz asfalt koşusu için ayakkabı bakıyorsanız sert olur tabanı ama tartarlı zemin için araştırırsanız görüceksinizdir ince ve hafif ayakkabılardır bunlar.Asics dediğiniz gibi çok seri model çıkartır ancak her model bir birine çok benzer,genelinde renk farkı ve iç taban farkı olur.
    Tam anlamıyla hangi şekilde kullanmak için ürün arıyorsunuz onu belirtirseniz ona uygun tercihler sunabilirim size.
    Teşekkürler tekrardan.
  • quote:

Hocam Air max tam anlamıyla performans ayakkabısı değil maalesef Nike'ın günlük spor ayakkabısı kategorisindedir.Mizuno tabanı kategoriye göre sertlik gösterir tabiki,siz asfalt koşusu için ayakkabı bakıyorsanız sert olur tabanı ama tartarlı zemin için araştırırsanız görüceksinizdir ince ve hafif ayakkabılardır bunlar.Asics dediğiniz gibi çok seri model çıkartır ancak her model bir birine çok benzer,genelinde renk farkı ve iç taban farkı olur.
    Tam anlamıyla hangi şekilde kullanmak için ürün arıyorsunuz onu belirtirseniz ona uygun tercihler sunabilirim size.
    Teşekkürler tekrardan.

Gerçekten sağolasın ilgine... genelde hafif spor yapacağım yani yarı asfalt yarıda toprak güzergahımız var ayağımda da taban çökmesi var çok sporcu değilim ama hem günlük hem arada hafif spor için düşünüyorum açıkcası...

• quote:

quote:

Teşekkürler tekrardan.

Gerçekten sağolasın ilgine... genelde hafif spor yapacağım yani yarı asfalt yarıda toprak güzergahımız var ayağımda da taban çökmesi var çok sporcu değilim ama hem günlük hem arada hafif spor için düşünüyorum açıkcası...

Taban çökmesi varsa Nike modellerininden bazılarını eleyebiliriz.Çünkü Nike ayakkabılarında orta taban ve topuk desteği önemli genelinde.Büyük ihtimalle giydiğin zaman ayakkabının orta bölgesinde esneme olucaktır buda koşarken rahatsız edebilir seni ve olası sakatlanma riskini arttırabilir.Ama Nike Air Zoom Structure modeli içe basma problemi olanlar için üretilsede orta tabana yaptığı destek senin işini görebilir diye düşünüyorum.Çünkü taban desteği senin ayağının yayılmasına engel oluyor ve ayak kalıbın içindeymiş stabil ve rahat duruyor.Onun dışında Asicsin jel tabanlarına bakabilirsin işini görücektir onlarda.Jel noosa hariç.

• Profesyonel bir spor yaşamın olmayacaksa, benim naçizane önerim kalın ve köpük taban içeren her spor ayakkabı idealdir. Boyner'in sitesinde güzel modeller var, sınırsız değişim hakkı filan tanıyorlar. Tavsiye ederim.
  • 2 airmax im var nike a bulaşma kalitesi düştü artık ayakkabılar maks 6-7 ay gidiyor sonra ya air patlıyo ya yamulup yumuluyor nike da kullanıcı hatası diyip postalıyor benim içinde nike bitti bundan böylr

Under armour micro g 6 aldım tabanı air den iyi çok rahat ve sağlam bir ayakkabı elinize alınca anlıyosunuz kaliteyi

• Bugüne kadar günlük olarak koşu ayakkabıları tercih edilmez biliyor ve hiç bakmıyordum.Ama artık böyle değilmiş.Biraz bakınmaya başladım.Under Armour 2 model Adidas 3 model Nike ise 1 model beğendim

Arka tabanı çok yüksek olmadığı sürece ve ucu kıvrımlı ince olmadığı sürece günlük kullanıma da uygun sanırım koşu ayakkabıları ?

Mesela Charged Bandit 2 -Under Armour ? Uygun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 5 Ağustos 2017; 15:22:28 >
  • Peki arkadaşlar aklıma geldi de sorayım dedim ; geçen malum doğa felaketi yaşadık Bu gibi bahar yaz yağmurlarına bu tür hava alabilen yazlık sportif ayakkabılar ile yakalandıktan sonra nasıl bakımı yapmalı ? Ayakkabı içine toz toprak çalı falan da giriyor çünkü
  • Asics te indirimden faydalandım ve bir tane gt 2000 4 modeli aldım. Çok güzel gel tabanı var. ÖZellikle içe basma sorunu olanlara tavsiye ederim.

Ancak ben bazen ormanda toprak zeminde koşuyorum. Bu kumaş formundaki spor ayakkabılar çok kirleniyor ve temizlenmesi zor. Bana deri veya benzeri ürünlerden yapılan spor ayakkabı bulamıyorum. Varmı tavsiyeniz?

• Merhabalar, konuyu hortlatayım. Düz taban biri için asfalt ve tartan pistte koşmak amaçlı (yaklaşık 1 saat) 300-350 tl civarı spor ayakkabısı tavsiye edebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • war3021 W kullanıcısına yanıt
    Yeni konu açsan daha çabuk cevap bulabilirsin.

Düz taban ayakkabı tavsiyesi diye başlıkla bu başlık altından cevap bulmandan daha kolay olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Havalar tam zamanı artık..Yeni bir ayakkabı bakıyorum

Nike Zoom Strike Erkek Koşu Ayakkabısı
    Nike Air Zoom Mariah Flyknit Racer Erkek Ayakkabısı

https://www.nike.com/tr/t/zoom-strike-koşu-ayakkabısı-qqTAGoJZ/AJ0189-002

https://www.nike.com/tr/t/air-zoom-mariah-flyknit-racer-ayakkabısı-jnTpgld3/918264-007

fiyatları fena değil , fakat model olarak uzun ömürlü mü bilmiyorum ? Nike Air/Zoom serisi hiç kullanmadım ve çabuk yıpranıyorlar yorumları alıyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.