Şimdi Ara

Yüz Kızarıklığı Tedavisi Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyaz bir tenim var gören bir defa daha bakıyor birde boy falan uzun dikkat çekiyorum beyaz olunca yanaklardaki kızarıklık çok net ve kötü duruyor.

Tabi bunda benim utanmam havanın sıcak olması gibi etkenlerde var.

Her neyse bunun tedavisi var mıdır ? Lazerle olsun Bitkisel yolla olsun ?

• Up
  • Up
  • hocam bendede vardi ve sizin dediginiz gibi belli oluyordu bi bucuk senede kendiliginden duzeldi.bazi etkenler kizarikligi artirabiliyo havuz suyu gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda hiç çıkmıyor mu hocam ? Birde bu damarlarla ilgili olduğu için kendiliğinden azalıcağını pek düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalalar3 -- 3 Ekim 2016; 18:25:55 >
  • zamaninda bende cok kafa yormustum bunlara benimki zamanla gecti.tatmin olucaksan iyi bir cildiye doktoruna gorunebilirsin belki rozasea da olabilir sendeki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılcal damar sorunun var. Lazerle tedavisi mümkün ama öyle 100-150 liraya bilinmedik yerlerde yaptırırsan yüzünde kalıcı iz bırakırlar. Medikal Park hastanesi gibi özelde yaptırman lazım. Galiba max 6 seans yapılıyormuş ama seans başı 400-500 isterler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NamelessNick kullanıcısına yanıt
    Çok istiyorlarmış :/ Devlette tabikide yapmıyorlardır. Ama en iyisi muayene olmak bakalım ne çıkıcak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.