|
Bildirim
Türkiye'de yaşayan bir oyuncu olarak Steam'ın bu kur sabitleme olayı her ne kadar beni çok mutlu etse de oyunu geliştiren tarafından baktığımda, para kazanamadığı bir pazar durumunda ve üreteceği içerik için Türkiye'yi niye özellikle düşünsün.
|
ben imamoglunu beğenmiyorum, ülkücü diye mansura oy atmam, kemal dedeye vermem diyen tipler hiç gelip fiyatlara aglamasin. bu fiyatlar ucuz bile trye. millet enayi mi de 60 dolarken sen 4 dolar vericen. adamların ülkesinde sokaktan soslu bile alamazsın o paraya. inşallah TOGG mogg olunca Steam fiyatları da dusecek
|
Bu tür süfli! heveslerden bizi uzak tutmaya çalışan bir ekonomistin eseri bunlar, hiç steam platformuna hönkürmeyin! Adamların bize uyguladığı fiyatı dolara çevirince(ki geliştirici olarak doğrusu da bu) ben bile alırken utanıyorum acaba adamlara biraz ayıp mı ediyoruz diye...
Mikrofonu Ahaber izleyicisine uzattığımızda alacağımız cevap şu olacaktır, steam platformu hükümeti devirmeye yardım etmek için oyun lobisi(evet adamlar bi ara artan soğan fiyatları olayına bile lobi dediler ) ile ortaklaşa çalışmaktadır. |
Steam değil, geliştiriciler/yayıncılar zam yapıyor. Başlığa gel
"Zira bu platform 45 küçük oyuna zam yaptı." |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 26 Aralık 2022; 10:45:26 > |
Hala tercih yapmak için düşünen adam bu fiyatları cidden hak ediyordur. Tercih yapacak durumda değilsin aga iş cidden basit karşısına kim gelirse gelsin bas geç |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 26 Aralık 2022; 17:54:33 > |
Toksik başlık. Ağlamayın 450 dolar asgari ücretiniz var ,ayağınızı yorganınıza göre uzatın. İndirim dönemlerinde 20 şer oyun alıyor millet ,18 ini oynamayacak eminim adam steam arşivi yapıyor. Yok öyle Almanya ,Amerika kadar üretmeyip Almanya,Amerika kadar harcamak istemek. 2tl oyun olmuş 54 tl yüzde kaç milyon artmış ,Ismarlayım konu sahibine şartım var. 1 haftada başarımları fulleyip verircek :D Tam Didactic Jesus game oyanaycak para biktirmişitm yüzde 1000 zamm geldi ühühühühühühühühüühü :((( Elin avruplaı stamde konu açıyor 2 AC oyunu var soruyo bunumu alayım bunumu ? yok aga bizim millet oynmaycağıo ilk oyunnun akdar hepsini alam derdin. hep aç gözlülük hep bir doyumsuzluk ihtiyacı bile yok oyanamyacak bile. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 26 Aralık 2022; 19:17:50 > |
|
Tamam az kazanıyorlarda hiç kazanmamaktan iyidir. Millet crack oynar artık. |
|
|