Şimdi Ara

Yüzme bilmeden havuza gitmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce hiç gitmedim arkadaşlarla gitmeyi planlıyorduk ben biraz çekindim daha önce hiç gitmeyip yüzme de bilmediğim için.Yakın erkek arkadaşlarım zaten rezil olma durumu çok fazla yok, zaten onlar da pek bilmiyorlar.Sizce bi an önce gidip ufaktan alışsam mı ilerde daha çok zorluk çeker miyim? Yoksa hiç gidip boşuna kasıp rezil olmaya gerek yok mu? Değmez mi yani? Gidersem de nelere dikkat etmeliyim, giderken neler götürmeliyim felan? Teşekkürler şimdiden.

• yukarı beyler yardım lütfen..
  • git sen git.bir yerde başlamak lazım.
  • Şehrindeki gençlik&spor'a git.Çoğu şehirde var kursları , mesela bizim burada(gaziantep) 95-100 liraya 1 ayda öğretiyorlar yüzmeyi.Bende bugün başlıyorum.
  • Git git boğul da gel Yüzme bilmeden havuza girmek Hem orada kız varsa onlara rezil olursun hepde kendi özgüvenini kaybedersin...!
  • gideceğin havuzda derinlik kademeli olarak mı artıyor yoksa 3-4 tane ayrı havuz olup 5mt 4mt 2.5mt gibi ayrılıyormu boy kademeli olarak artıyorsa can sağlığın için gitmeni tavsiye etmem
  • Hocam bence yukardaki arkadaşın dediğini yap git bir kursa azıcık alıştırma yap
  • denizden korkun varsa havuzda daha rahat öğrenirsin tabi direk 2 metreye atlama :D 1.50 1.60m ile başla yüzme çalışmalarına
  • kursa hit öğretsinler her zaman lazım
  • Aquapark gibi bir yere gidersen birde yüzme bilmiyorsan alay konusu olurusn birde dalgacı arkadaşların varsa. Kaydıraktan kayarken bir arkadaş yüzme bilmiyordu çocuk kaydı havuzun dibinden çıkamadı gün boyunca düşünüp düşünüp güldük

Kaydırak falan yada türevi şeyler var kesinlikle gitme birde yaşın +16 falansa milelt daha çok dalga geçer.

Bu arada neden fake hesap açtın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EverManiac -- 29 Haziran 2010; 16:44:19 >
  • en iyi kurs arkadaşlarındır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.