Bildirim
yüzüğüm nasıl [tabiki Ss'li ve gümüş içerir]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kaç para bu yüzük birde bir kaç sorum olacak osmanlı tuğrasının karşısına başka bir şey yaptırma imkanımız var mı ? Taşın rengini de farklı seçebilrmiyiz
Edit:Ek olarak hayırlı olsun hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkweither -- 4 Kasım 2013; 20:00:34 > -
apaçi yüzüğü -
parmaklar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TIrnakların pis, Telefonın kötü. Fotografı çektiğin cihaz folloş. Ellerin çirkin. Evlat olsan sevilmezsi.
Yüzük değil ilmik tak. Onu da boynuna tak dünyayı kendinden kurtar.
Apaçi yüzüğü. -
teşekkürler hocam siyah modeli vardı aldım başka yok dedi içine isim yazılabiliyor zaten bir tarafta sancak bir tarafta tuğra var 70 tl fiyatı -
Güzelmiş hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: onlarburdalar
apaçi yüzüğü
-
vasat -
Sıkmış kangren olcan -
eyvallah hocam @Kızıl_Şaman
apaçi yüzüğü ne alaka ya @Meraxes -
genelde bunu bizim burdaki hızlılar fosforlunu üstüne takıyorlar sorsan osmanlı turasını bilmez sığırlar ondan kardeş -
quote:
Orijinalden alıntı: Meraxes
genelde bunu bizim burdaki hızlılar fosforlunu üstüne takıyorlar sorsan osmanlı turasını bilmez sığırlar ondan kardeş
kardeş Allaha şükür apaçilik vs değil derdimiz -
tırnağa bak ya, ne pis bir milletiz arkadaş insan utanır şunu koyarken -
tırnaklarının altındaki pislikler çok seksi -
quote:
Orijinalden alıntı: onlarburdalar
apaçi yüzüğü
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Metalwrath
tırnaklarının altındaki pislikler çok seksi
hocam pislik değil kan oradaki tırnağım kısa olduğu için kesemiyorum iğneyle çıkarmaya çalıştım olmuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: konyali0642
quote:
hocam pislik değil kan oradaki tırnağım kısa olduğu için kesemiyorum iğneyle çıkarmaya çalıştım olmuyor
Anladım hocam kusura bakma o zaman yorumum için. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: konyali0642
quote:
hocam pislik değil kan oradaki tırnağım kısa olduğu için kesemiyorum iğneyle çıkarmaya çalıştım olmuyor
Anladım hocam kusura bakma o zaman yorumum için.
estağfirullah hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X