vakti zamanında adamından bir yüzük almıştır. adamın ona olan sevgisini ifade eden bir yüzüktür bu adam kadından ayrılır onunla evlenemeyeceğini söyleyerek adam onu sevmektedir fakat ayrılır kadına bir sürü kötü şeyleyerek hemde kadından herşeyi ama herşei geri ister kadın hiçbirini yollamaz
acaba kadın o eşyalara değer verdiği için mi yollamamıştır bunları
eee yok mu yav yorum
satmış da olabilir...
ben de öyle düşünüyom ama bi görüş alayım diyom
quote:
Orjinalden alıntı: diemavili
satmış da olabilir...
kimisi satar kimisi saklar
quote:
Orjinalden alıntı: meçhul gazi
ben de öyle düşünüyom ama bi görüş alayım diyom
quote:
Orjinalden alıntı: diemavili
satmış da olabilir...
ilginç herşey mümkün
bu konuda 3 farklı kadın görüşü var :
1. 'adam beni sevmiyor,bir de üzerine verdiklerini istiyor,bunun bir anlamı olmalı,istediğini yapmayıp canını acıtacağım ve vermeyeceğim' şeklindeyken
2. 'adam beni sevmiyor,bir de üzerinde kötü şeyler söylüyor,bu adamın aldıklarından hayır gelmez,hatırası da saklanmaz,Allah belasını versin' deyip hediyeleri alan adama da gönderebilir,çoluk çocuğa dağıtabilir,çöpe de atabilir.
3. 'o beni sevmese de,küfretse de ben onu seviyorum,hatıralarını saklayacağım' şeklinde de olabilir.
Geri istemek te saçma bence.. Severken almışsın bitti ilişkimiz ver misketlerimi böyle bir şey olur mu ya?
erkek beyni işte,hem seviyor,hem terkediyor,bir de üzerine küfrediyor,üstüne üstlük aldıklarını da istiyor....
madem adam seviyormuş niye istemiş ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme