Şimdi Ara

0.30 karat pırlanta yüzük elimde kaldı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler elimde 0.30 karat pırlanta yüzük var 2 sene önce sevdiğim kadın için aldım evlilik teklifi ettim kabul etti ama o yüzük takılmadı. Sonra büyük olaylar yaşandı ve çekmecede durdu o yüzük. 1 sene önce ayrıldık, tabi o kadar para verdim yüzüğe aldım onu ama hiç kullanılmadı. Bunu satmak istiyorum nasıl olacak bu iş? şuan sıfır fiyatı 8-9 bin TL. 2. el olarak satabilirim ama nerede nasıl?

• Aldığın yere git satmayı teklif et ama çok öldüreceklerdir. İnternette gördüğün rakamları alman hayal.

• Pırlanta alırken pahalıdır satarken teneke muamelesi görür, üstelik sertifikalı bile olsa almak istemezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet üzerinden aldım. letgo veya sahibinden den satmak istiyorum doğrusu. bir anısı vs de yok şu an para daha değerli.

• bin tl vereyim

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

6 bine bırakayım

• mctig3r kullanıcısına yanıt

Kac paraya aldin toplam ? Vay bea pirlanta aldiriyor bide kadin demek. Maasin yuksek o zaman senin ayda ne kadar kazaniyon ?

Pirlanta yerine altin yuzuk alsaydin keske

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

Kazanıyoruz şükür de hakketmedi işte. Şuan sıfır fiyatı 8-9 bin tl. Çok değil ama işte demek değer kaybı muhabbetinden dolayı zengin işi görünüyor. Dediğin gibi keşke altın alsaydım da şimdiye satardım. 2. el evet ama ürün kartı, faturası vs her şeyi var. 2 kere parmağına taktı sadece. Şuan 6-7 bin tl ye böyle bir şey mümkün değil.

Bende senin isten istiyorum bulamadim gitti kurye misin ?

Kolay satilmaz pahali esya internetten cok zor guvenip alamazlar falan filan kuyumculari gezip fiyat soracan. Bende altin alip satacaktim bi kuyumcu 800 tl fiyat verdi aldigim yere gittim 1400 tl ye vermistim cok uyanik firlamalar kafalarina gore fiyat veriyorlar

• Dostum yüzük hiç kullanılmadı ise bence yeni ilişkinde değerlendirebilirsin.  

• madro kullanıcısına yanıt

Onu da düşündüm. Zaten satarsam yenisine bu fiyatta alamam. He hatırası var mı umrumda değil doğrusu. ben yine netten satışa bırakayım giderse gider gitmezse öyle olur. Onun haricinde netten satış konusunda korktuğum konu. adama gönderdim aldı farklı yüzük koydu içine. ben bunu nasıl ıspatlarım? Ancak elden satışı olursa içim rahat eder

Kurye olduğumu nereden çıkartın  

• Dostum zamanında aynı tektaş yüzüğü iki kıza takmışlığım var. İkiside yanlış yaptı.  o yüzden hiç birşey kaybetmezsin.

• Satarken o kadar çok öldürecekler ki çöpe atmak isteyeceksin. O yüzden yüzük çekmecede durmaya devam etsin. Elbet onu hakedecek bir kadın karşına çıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kuryeler iyi kazaniyor 12-13 bin tl getirde yemeksepetinde falan o sebepten. Bahsiside var bide bu isin ayda 15k yi buluyordur. Ozel sektor fazla para vermez ama sen kamuda misin ? Insallah kamudasindir somuruyor ozel sektor

• Hocam tez zamanda takacak hayırlı birini bulursunuz İnşallah, atın kenara dursun ilerde daha da değerlenir.

• Satarsan zararına. Dursun başka kıza takarsın.

Özel sektördeyim. Mühendisim. Kamu boş iş kamuda insanlar devlete yük tamamen. Katma değeri olmayan verimsiz insan ordusu kamu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mctig3r -- 21 Nisan 2022; 11:15:20 >

Yok yok kamu iyidir insanca yasarsin,yurtdisina tatile gidersin yesil pasaport alirsin,iznin tatilin belli ve kisacik hayatinda kendine vakit ayirirsin. Elin adamini zengin edecegine,seni somurmesine izin verecegine vatanina ve milletine hizmet edersin.

Bizim bi arkadasta cevre muhendisi ama issiz napacak bilmiyorum a101 e basvuracak galiba.

• Arkadaşlar valla ölü fiyattan satacak olan olursa bana yazsın kız arkadaşıma hediye olarak alabilriim. Kuyumcuya satmadan önce verdiği fiyatla beraber bana yazın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.