Şimdi Ara

Yüzük parmağı ve serçe parmağı ağrıtmayan büyük fare önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok uzun zaman normal a4Tech ofis faresi ile oynuyordum, ta ki geçen yıl Rival 110 alana kadar ama bu Rival 110 beni pişman etti, büyük Fare'ye elim alıştığı için bu fare elimin altında kayboluyor.(Diyeceksiniz aldığın gibi iade etseydin. İlk aldığım zaman Mousepad'i falan vardı efsane yağ gibi akıyordu çünkü ilk defa mousepad kullanıyordum, ışıklı mışıklı program kurup eğleniyordum :D). PUBG'deki spray bilirsiniz bir kol boyu aşağı çekmek gerekiyor, ama bu mouse ile mümkünatı yok cunku serçe parmağım ve bileğimin başladığı yer Mousepad'e sürtüp sürtüşme gerçekleştiriyor. Bu da sanki mousepad değil de zımpara ile oynuyorum gibi aşağı çekemiyordum Mouse'yi. PUBG'yi salıp CS:GO'ya devam dedim sonra çok oynamıyordum iş, güç. Bu coronavirüs çıktığından beri evdeyim 1 aydır, CS:GO'da ise spray atarken küçük serçe parmağım ve yüzük parmağımı koyacak yer olmadığı için ya havada kalıyor bu sefer mouseyi iyi kontrol edemiyorum, mouseyi sararsam ise yüzük parmağım serçe parmağımın üstüne biniyor. Bu sorunları yaşamamak için hangi mouse'yi önerirsiniz? Bütçe: 300 maksimum.
    Okumaktan üşenenler için: Rival 110 elime küçük geliyor, serçe parmağımı ağrıtıyor. Serçe parmak koyulabilen bir mouse istiyorum, önerebilir misiniz? 300 TL verebilirim.

• Şu aralar ben de mouse arayışı içinde yim,
    Ben de blooody a90 mouse var , metal skatez ler var ( mouse altında ki normal de plastik olan kaydırıcılar bunda metal)
    Metal skatez olunca mouse pad üzerinde mouse adeta kayıyor 3 yıl oldu artık kaplamalar falan kalmadı , 2 defa mouse u açıp switch leri temizledim tekrar taktım.
    Ama artık yeni mouse almak istiyorum. (Artık zamanı geldi galiba 😁)
    Ben de büyük mouse arıyorum ama altı metal olmasına alışınca normal mouse kullanırken sanki kolumdan biri çekiyor gibi hissediyorum. Özellikle sgm x7 diye bir mouse var di , çok kötüydü, gidip karşı marketten gene A4 tech kablosuz mouse aldım 30 liraya .
    Gayet iş görüyor.

Uzun lafın kısası, blooody mouse alabilirsin, özellikle metal skatez olanlardan, modellere göre sensör ve switch ler konusuna çok hakim olmadığımdan model önermeyecegim.
    Mouse tekerleği 9 yönlü olanlardan alma yazılım sorunu yaşanıyor, bir de macro yazılımı ücretli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzunluk: 131mm
    Genişlik: 140.4mm
    Yükseklik: 42.9g
    Kablo Uzunluğu: 1.8 m

yazılım olarak da alıskınsınızdır

bunlarda sizin modeldeki ölçüler

Uzunluk: 120.6mm
    Genişlik: 58mm (ön), 57mm (orta), 68 (arka)
    Yükseklik: 38.12mm

• Merhaba asus Rog strix evolve modelini öneririm kullanımı çok rahat hem kaliteli inceliye bilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.