Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi dizisinin konusuyla ilgili ilk detaylar paylaşıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bütçe ne kadar yüksek olursa olsun, iyi bir yapım olacağının garantisini para ile veremezsiniz.
  • tahir40 kullanıcısına yanıt
    Tolkien kitaplarını okumaya başlayacağım tabi öncelikle kitapları bulabilirsem, 3 kitap hiç bir yerde yok, Sirmarillion, Hurin'in Çocukları ve Bitmemiş Öyküler. İlk olarak Hurin ve Bitmemiş Öyküleri okuyacağım daha sonra sirmarillion.
  • Şu kanala bir göz atın.
  • Valar tanrı demek değildir Valanın çoğuludur Tanrı Eru Iluvatar isimleriyle anılır

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabakdolması

Tolkien kitaplarını okumaya başlayacağım tabi öncelikle kitapları bulabilirsem, 3 kitap hiç bir yerde yok, Sirmarillion, Hurin'in Çocukları ve Bitmemiş Öyküler. İlk olarak Hurin ve Bitmemiş Öyküleri okuyacağım daha sonra sirmarillion.
    Ben vaktiyle ingilizce ebook olarak okumuştum, baktım duruyor hala. Yalnız Tolkein malum Oxford sözlüğünün yazımında da paya sahip okkalı bir yazar, adam oturup sadece elfler orklar gibi türleri icat etmemiş, dilini de icat etmiş, işi daha da zorlaştıran kısmı özellikle Silmarillion okurken binlerce yıllık süreçleri anlattığından hem Orta Dünya karasal olarak değişime uğruyor, mekanlar el değiştirdikçe isimleri değişiyor, hem karakterlerin bile farklı dilde farklı isimleri var, misal insanlar elf sandıkları için bir büyücü (istari) gezen elf anlamında Gandalf derken, elfler Mitrandir diyor. Ben de gariban gariban o neydi bu neresiydi diye elimin altında bu site, aratarak ağır ağır bitirebilmiştim.
    www.glyphweb.com
    The Encyclopedia of Arda
    http://www.glyphweb.com/arda/default.php
    Tolkein'i Tolkein yapan da bu, adam tüm detayları tarihi ve mantığıyla kendi evrenini yaratmış.

• Hangi Kitaplar yok!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beren ve Luthien’in Hikayesinin olmasını dilerdim

• Kitapları okumayanlar için söyleyim, sadece Aragorn gençliğini anlatan bir dizi çıksaydı zaten tamami ile çöp olurdu, kitaplarda öyle savaşlar öyle karakterler öyle hikayeler var ki mest olursunuz.

• Aragorn olmadığı bir dizi konusunu Aragorn fotosu ile açmak ? :)

• UfukWest kullanıcısına yanıt
    Sirmarillion, Hurin'in Çocukları ve Bitmemiş Öyküler bulamıyorum bu kitapları. 2. Elleri var çok pahalı.
  • olmayacak :D

• Silmarillion, bkmkitap.com da şuan 25TL ve diğer kitapları biraz beklersen D&R’dan alabilirsin ayrıca letgoda daha da ucuz fiyata bulabilirsin.

• Aranızda beren ve luthien'i okuyan var mı? Türkçe olarak yaz'a doğru gelecek ama cok merak ediyorum ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta Dünyada "Tanzim Satış Standı" olacak mı?

• amann tanrımmmm daha yeni duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabakdolması

Sirmarillion, Hurin'in Çocukları ve Bitmemiş Öyküler bulamıyorum bu kitapları. 2. Elleri var çok pahalı.
    ben de var uygun fiyatlı satayım. hiç okunmadı kitaplar 6 yıldır duruyuor
  • 100 bölümü bulmaz. Bulsa bile dizinin berbat olacağını şimdiden söyleyebilirim. Genelde ilk 100 bölüm her dizide mükemmel olurken 100. bölümden sonra sar başa tekrar oynat olduğu için dizilerden soğuyorum. 50-60 bölüm kadar çekseler mükemmel olur. Hiç olmazsa detaylı hikaye olur. Tadından yenmez.

• Konu olarak güzel bir yerden başlayacak bence umarım en az GoT kadar kaliteli olur, Becerebilirlerse potansiyeli çok fazla ama batırma ihtimalleri'de yok değil.
  • yorumlara bak yorumlara... bu diziye 1 milyar dolar basan amazon'un batıracağından eminmiş. bu forum ya da sözlük gibi yerlerde yazma şartı olarak her b#ka muhalif olmak var sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle hayal kırıklığına uğrayacak ne gördünüz ben bilmiyorum. GoT kadar kaliteli bir yapım olacağından eminim netflix dizilerine benzetmeyin arakadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.