Şimdi Ara

Yüzümüzdeki Kahverengi (BEN) lere çözüm varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar direk konuya geçeyim. Yüzümde bir kaç ben var bunlardan kurtulma yolu varmı acaba ? Bitkisel yollardan, ameliyat olarak felan ücret konusunda bilgi almak istiyorum nereler lazer tedavi yapıyor bilgisi olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smırnofff -- 20 Şubat 2012; 23:22:57 >

• tek çözüm çakıyla kesmek.benimde bir zamanlar vardır bi daldırdım çakıyı şimdi bebek gibi yüzüm var,tertemiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEISENBERG -- 20 Şubat 2012; 23:26:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

tek çözüm çakıyla kesmek.benimde bir zamanlar vardır bi daldırdım çakıyı şimdi bebek gibi yüzüm var,tertemiz.

İz kalıyor yine kardeş zararlı değilmi
  • Doktora git kesinlikle benlere baktır. Keseyim falan deme sakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smırnofff

quote:

tek çözüm çakıyla kesmek.benimde bir zamanlar vardır bi daldırdım çakıyı şimdi bebek gibi yüzüm var,tertemiz.

yok band of brothers iz falan kalmıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Adam çok komik beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

Doktora git kesinlikle benlere baktır. Keseyim falan deme sakın.

Gittim göründüm dedim alınmıyormu dedi alınırsa iz kalır felan kardeşim ama araştırıyorum iz kalmaz diyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben de kıl dönmesi var mıdır.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sakın cakı makı ile ugrasma yapma öle bişey, sonu cok kötü olabilir. doktoru dinle yapılacak bişey varsa o yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

quote:

quote:

quote:

Adam çok komik beyler

Evet gülmekten çatladım burda.

• Et benleri ameliyatla alınıyor. Normal benler ve ciltteki lekeler lazer ile temizleniyor. Diye biliyorum.
  • ulan benim yüzüm ben dolu ben takmıyorum siz ne diyorsunuz ama yakışıyor bana ben
  • Benim yüzümde değil ama vücudumda et beni vardı belirli bir ücret karşılığında kaç tane ben aldırmak istiyorsan o verdiğin ücret'e hallediyorlar. Dondurarak yok etme şansı var ancak kimse önermiyor en iyisi yakarak yani lazer ile almak bende 6 ay önce lazer ile 4 tane ben aldırdım. Sol mememin altında, apandist yerinin orada, tam sırtımın ortasında ve boynumun sol tarafında vardı aldırdım şimdi iz bile kalmadı şükür.

Bu arada konuyu keşke "konu dışı özel" veya "sağlık" bölümüne açsaydın daha düzgün ve seviyeli yorumlar gelebilirdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

Doktora git kesinlikle benlere baktır. Keseyim falan deme sakın.

Gittim göründüm dedim alınmıyormu dedi alınırsa iz kalır felan kardeşim ama araştırıyorum iz kalmaz diyorlar

Sakın kendim falan keseyim deme başına iş alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Benim yüzümde değil ama vücudumda et beni vardı belirli bir ücret karşılığında kaç tane ben aldırmak istiyorsan o verdiğin ücret'e hallediyorlar. Dondurarak yok etme şansı var ancak kimse önermiyor en iyisi yakarak yani lazer ile almak bende 6 ay önce lazer ile 4 tane ben aldırdım. Sol mememin altında, apandist yerinin orada, tam sırtımın ortasında ve boynumun sol tarafında vardı aldırdım şimdi iz bile kalmadı şükür.

Bu arada konuyu keşke "konu dışı özel" veya "sağlık" bölümüne açsaydın daha düzgün ve seviyeli yorumlar gelebilirdi.

hangi hastane ne kadara aldırdın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.