TEKNİK ÖZELLİKLER İşlemci : Amd® Sempron® 64Bit LE 1100 AM2 1,9 GHz Anakart : Amd Socket 940 AM2 Vga+Ses+Lan ( PCI-E Ekran kartı slot vardır ) Ram: 1024 MB 667MHZ DDR2 Bellek Harddisk: 160 GB 7200-RPM Sata2 Sabit Disk Ekran Kartı: 256 MB NVIDIA GeForce 6100 DX9 GPU Paylaşımlı Optik Sürücü: 20X Çift Katmanlı DVD-RW Sürücü 25 in 1 Kart Okuyucu Ses Kartı: Realtek HD Audio 7.1 channel HD audio 10/100 Ethernet kartı Realtek RTL8201CL TECHNOPC 17" (AOC) LCD Monitör TECHNOPC 300W Siyah Kasa TECHNOPC Multimedya Klavye + Optic Mouse TECHNOPC 1+1 Speaker İşletim Sistemi: Free Dos
sadece birkaç oyun oynayacağım birde internet bukadar. yanlız hayatımda hiç amd kulanmadım amdnin farkları nedir vede windowsa uyumlu programları çalıştırmazmı bu konuda bilgilendirirseniz tşk ederim!!
hiç iyi bir bilgisayar değil
thnk zaten vazgeçtim 5dkda şimdi saedece onitör alıcam kasam beni idare etsin 1 sene daha 8 senelik kasa benimki hep sonradan eklemelerle ayakta 320 ram 64 ekran kartı p3 667 mhz 15gb sata hard disk
yanlız hayatımda hiç amd kulanmadım amdnin farkları nedir vede windowsa uyumlu programları çalıştırmazmı bu konuda bilgilendirirseniz tşk ederim!
kimden duydun bunu? kim salladı o kadar güzel sallayanıda hiç duymadımdı. Demek AMD Windows uyumlu programlar çalıştırmıyo he?
Mac de mi kullanıyolar o zaman AMD işlemcileri. Çok komik. gülmekten yoruldum.