Şimdi Ara

Z-506 ve Onboard Ses Kartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Özellikle aradım ancak bulamadım yeni topic açmak zorunda kaldım. Sorum çok basit daha önce nasil sorulmadığınıda şaşırdım doğrusu Z-506 siparişi verdim hepsiburada.com dan su an indirim varmıs.Neyse bende 5+1 çıkışlı Creative'in ses kartı vardı onu takarım onunla bağlarım diyordum ancak ne görim bilgisayarı açtığımda benim boardın hiç eski kartları takıcak slotunun olmadığını gördüm onun yerine ufak bir giriş yeri var küçüçük PCI giriş slotu gibi benim anakartım MSI H61M-P23 (B3) üzerinde 7+1 felan yazıyor ama anlamadığım nokta şu şimdi Z-506 3 adet çıkış veriyor bunlardan 1i yeşil 1i siyah diğeri ise turuncu ancak benim boardım da sadece 3 giriş yeri var yeşil mavi ve pembe ilginç olan pembe olan mikrofon ve sadece geriye 2 giriş yeri kalıyor ? Bu board 5+1 i desteklemiyor mu ? Diğer Z-506'nin turuncu ucunu nereye takacağım şaşırdım kaldım yardımlarınızı bekliyorum nedir ne değildir öğrenelim ona göre siparişi iptal edeyim eğer olmayacak gibiyse.

• işte boardım bu

Z-506 ve Onboard Ses Kartları
  • artık neden dh'de acılan topicklerle ilgilenilmiyor eskiden olsa şimdiye en az 10 kişi yazmış olurdu.
  • tabletlere takılan hoparlör sistemleri çıktı herhalde artık bu sistemler basitleşiyor bende bi soru sordum cevaplayan yok teknolojiye ayak uydurmak lazım ^^

bendede onboard realtek var ama uyarlamalı yani mikrafon için olanı asıl olarak ayarlamama imkan veriyo bu sayede hopların hepsinden ses alıyorum.

benim eski sorumu buaradada yazayım hopların seslerini ayrı ayrı nasıl ayarlarım yaw ??
  • ?
  • Sa kardeşim hepsini tak ses programından dene uğraş 5+1 ses alamazsan 1 yada 2 tane stereo coklayıcı al 3 lu stereo yu 2 ye veya 1 e dusur onuda kulaklık yerıne tak 5+1 ses alırsın :) kolay gelsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.