Şimdi Ara

Z 5500 aleti audigy 2 zs ye nasıl bağlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Logitech Z5500 cihazımı kuzenimden yeni aldığım audigy 2 zs ses kartına fiber optik kablo ile digital olarak bağlamak istiyorum.Sorunum şu;
    Aletin digital girişine fiber optik kabloyu taktım oradan çıkıp diğer ucunuda ses kartının digital out kısmına bağladım ancak mp3 açıyorum ses gelmiyor.Yalnız tuhaf bişi var Z5500 ün üzerindeki test tuşuna basınca hoparlörlerden ses geliyor.Bu sorunumu nasıl çözerim sizce.Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyGodCanJudgeUs -- 7 Nisan 2007; 20:05:52 >

• sendeki audigy2 zs de optik çıkış mı var?
  • Valla digital out diye yazıyor oraya takıyorum işte.Kabloyu soruyorsan eğer ses kartına giren kısmı farklı ses kartına göre
  • herhalde koaksiyel bağlıyorsun. ses kartı yazılımından dijital out u işaretle.
  • Ah öyle bir yer olsa da seçsem...Coax bağlamadım elimdeki fiber optic kablonun bir ucu z5500 deki coax girişinin yanındaki yerde takılı(normalde orada plastik bir parça var onu çıkarıp takıyorsun hani)diğer ucu farklı ses kartına göre.Lütfen yardım
  • denetim masasına gir. orada device manager var. aç onu. externel decoder olan seçenek işaretli olacak.
  • Ben windows vista home premium kullanıyorum.Girdim device manager a fakat ben oraya girince senin dediğin gibi bir yer açmıyor.Bilgisayarın donanımlarını gösteren yeri açıyor.Windows xp deki bilgisayarıma sağ tık yapıp yönet dedikten sonraki yeri yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alet ayarlarını yaptığım yer burası şimdi nereye gireceğim buradan? Resim aşağıdaki linkte
    http://img480.imageshack.us/img480/5729/creativeqi7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyGodCanJudgeUs -- 7 Nisan 2007; 21:22:03 >
  • spdıf ı/o sekmesine gir orada externel decoder required seçeneği işaretli olacak.
  • spdıf ı/o sekmesini tıkladım fakat öyle birşey yok oranında resmini çektim bi bakarsanız sevinirim.Link aşağıda
    http://img480.imageshack.us/img480/5540/untitledyc2.jpg
  • spdif input settings defaultda duruyor.Orası açılıp değişmiyormu.Eğer ordan açılmıyorsa denetim masasına girin.Orada device manager olacak oradan yapmaya deneyin.
  • yok orası değiştirilmiyor defalt olarak sabit.device manager ilgisiz bir yere gönderiyor beni daha önceki mesajımda da yazmıştım.(bilgisayar donanımını gösteren yeri açıyor)
  • audigy2 zs kullanalı çok oldu. denetim masasında audio device da olabilir. yada messengerdayım aykutozkan@msn.com
  • arkadaşım au2 zs nin platinum paketler hariç optik çıkışı yoktur senin sorununun çözümü ise arkadaşım bir adet mono dönüştürücü ve bi coxial kablo şu anda kullandığın mevcut kablo ile au2zs den sen alamazsın çünkü senin kabloyu taktığın çıkıştan kırmızı ışık gelmesi lazım buda mantıken imkansız birşey nese uzun lafın kısası reçete: bir adet mono dönüştürücÜ + 1 herhangi bir marka coax kablo
  • onborda bagla
  • arkadaşlar beni kimse anlamıyor yada ben derdimi anlatamıyorum herhalde.audigy 2 ye giren kısım otomatik dönüştürülmüş aldığım kablo öyle yani.audigy ye giren kısmı coax giriş gibi metal uçlu.diğer ucu zaten alete giriyor orasıda optik.ben şimdi ne yapacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnlyGodCanJudgeUs

arkadaşlar beni kimse anlamıyor yada ben derdimi anlatamıyorum herhalde.audigy 2 ye giren kısım otomatik dönüştürülmüş aldığım kablo öyle yani.audigy ye giren kısmı coax giriş gibi metal uçlu.diğer ucu zaten alete giriyor orasıda optik.ben şimdi ne yapacağım

dostum analog olarak calısıyorsa ve speaker kablo bağlantıları ile oynamadıysan ses kartını tanıttıgın zaman kabloyuda bagladıgın zaman decoder i input tan coax a aldıgın zaman calısması lazım bunları doğru mu sendeki haliyle ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.