Şimdi Ara

z-5500 amfi sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende Logitech z5500 var. Sub kutusnun içinde birşey titriyip ses yapıyor diye garanti ye gönderdim, garantiden geldi ve sub'ı değiştirmişler. şimdi daha büyük bi problem var höperlörlerden " diiiii" diye ses geliyo müzik kısık olunca bile duyuluyo. Ben bu sorunu bi daha garantiye göndermeden halledebilirmiyim. birine sordum regulesiz adabtörlü amfiler öyle ses yapar faln dedi.

• bence halledemezsiniz . adaptörü kendi orjinal adaptörü değil mi ?
  • Güç devresi ses yapıyordur. Sesi duyduğunuz mesafe nedir ?
  • Hayr 5 höperlörden de geliyor , diiii, diye yani pc ile bağlantısını kessem bile , höperlörlerden o ses geliyor.
  • bildiğiniz gibi sub ın arkasına kablo takılıyor , artık kablonun diğer ucunda adobtör var zaarki amfiye güç veriyo öyle duydum. Sorun adobtörü değilde amfi bozuk ta olabilir bi tanıdığım adobtör dedi.
  • Z5500 de adaptör yok arkadaşlar. direk fişe takıyorsunuz. sana tavsiyem bağlantılarını iyi kontrol et. özelliklede bilgisayara taktığın kablolara. sanki onlarada bir sıkıntı var gibi geldi bana (tecrubelerimden).
    test için bilgisayardan kabloları ayırarak ses geliyormu, ona bir bak. eğer geliyorsa sub ın içinde kısa devre veya powerında sıkıntı vardır. yani ne yazıkki servis yolu görünür.
  • garantiye gönderdim amfide sorun varmış. Ellerindede bşka kalmamış bimeks ten parayı geri aldım geçmiş olsun :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu z5500 ve türevi sistermlerin en kötü yanı anfi kısmının kapalı hava almayan fanlama sitemi olmayan bir kasa içind e olması

orta üst seviye sesle tüm gün çalışsa sub bass ın yarattığı körükleme etkisinden dolayı hava sirkülasyonu oluşmakta ancak sürekli fişte özellikle bu yaz sıcağında düşük sesle ve bass seviyesi yetersiz ise bir süre sonra arıza yapması kaçınılmaz gibi ... içine fan da monte edilemez çünki bass borusu belli hesaplamalarla monte edilir 2. bir hava kanalı bass ı etkiler ve kalitesini düşürür.. + takılsa bile bass performansı sırasında çalışan fanda rahatsız edici ses yapar bass ın yarattığı sıkışan hava hem bass borusundna hemde fan üzerinden dışarı çıkmak ister çalışan fan ın devirinde ani yükseltmeler yaşatır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 21 Temmuz 2011; 15:31:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.