Şimdi Ara

Z-fighting meselesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
3
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Skyrim bende oluyordu ekran kartı vram oc lu iken fakat stok değerde nedense sorun olmuyordu özellikle siyah ekranda coşuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF4'te çok bariz bir şekilde var.

@ForeverY: Z-fighting denince akla gelen ilk oyun zaten Skyrim.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Maalesef her zaman yaramıyor hocam.
  • Evet, BF4 çıktığından beri var.

AMD kartlarda olmuyordu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Evet, BF4 çıktığından beri var.

AMD kart kullanıyorum 2 kart değiştirdim halada var zaten çözüm varmı onu merak ediyorum.
  • bunlar nasıl uzun yazılar böyle yahu?
    özet diye bir şeyin kavramından haberiniz var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dimarkurato

quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Evet, BF4 çıktığından beri var.

AMD kart kullanıyorum 2 kart değiştirdim halada var zaten çözüm varmı onu merak ediyorum.

Çözümü olduğunu zannetmiyorum.
    BF3'te de vardı; ama 4'e göre daha nadir ve uzak mesafelerde oluyordu.

@Cessy

Bu mevzular böyle dostum. Detaya bir kere girdin mi, içinden çıkılmaz.
    Rubisco en azından paragraf paragraf yazıyor. Motivasyonun varsa okunabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 4 Mart 2015; 9:24:00 >
  • Cessy kullanıcısına yanıt
    hangi mesajlar uzun? özet diye bir şeyin varlığından herkes haberdar ama bazı konuları incelerken en ince detayına inmek gerekebiliyor.
  • Nasıl bi çözümü olmaz Bu oyunlar yapılırken nasıl böyle şeylere dikkat etmezlerki çok sinir bozucu.Ama oyundan kaynaklı ise bu herkesde olması gereken bir sorun bazı gameplay videolarında böyle sorunlar yok ?
  • Skyrim de çözümü kolay : DYNAVISION - Dynamic Depth of Field modunu kullanarak belli bir uzaklıktan sonra herşeyi bulanıklaştırarak bu sorundan kurtulmanız mümkün.

Herkezin zevkine uygun olmayabilir ama ben hemen her oyunda depth of field i kullanırım. Genelde uzaktaki texturelerin kötü görünmesindense hafif bulanık görünmesini tercih ederim.
  • Teaser niteliğindeki videolarda bile oluyor. Üstte örnekleri de paylaştım. (MGS phantom pain)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnage86 -- 4 Mart 2015; 17:59:06 >
  • Bf4 de bolca var gtx 660 ve hd 6870 de denedim farkı yok skyrim de oyuna grafik modu yaptımı sorun kalmıyor ve gerçekten oyuna çağ atlatıyor ancak bu oyundada 60 fps de akıcılık yok gtx 660 da akan oyun 6870 de akıcı değil (fps 60) bu oyun piyasasından bir cacık olmaz.

Şu videodaki sorunların hepsini birebir gördüm sorsan bf4 en iyi grafikli oyundur

• okinkurt kullanıcısına yanıt
    Benzer bir video da benden:

Bu konuda bir kara liste yaparsam:

Skyrim
    BF4
    BF3
    Sniper Elite 3
    MGS Phantom Pain(henüz çıkmadı ama tanıtım amaçlı gamelay videosunda bile var.)
    Deadpool(bir ben rastladım hgaliba)
    Battlefield: Bad Company

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnage86 -- 6 Mart 2015; 0:03:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnage86

Benzer bir video da benden:

Bu konuda bir kara liste yaparsam:

Skyrim
    BF4
    BF3
    Sniper Elite 3
    MGS Phantom Pain(henüz çıkmadı ama tanıtım amaçlı gamelay videosunda bile var.)
    Deadpool(bir ben rastladım hgaliba)

Bad company 2 de bazı maplardada oluyor bf3 de durum biraz tuaf mesela normalde sorun yokken çıkabiliyor map yüzeyinin gidip gelmesi gibi ancak oyundan çıkıp girince düzeliyor 3 map sonra yine çıkabiliyor acayip gıcık birşey .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 5 Mart 2015; 23:16:51 >

• okinkurt kullanıcısına yanıt
    Bad Company'i oynamadım. BF3 ve Skyrim'e de biraz göz atıp silmiştim. Skyrim daha yükleme ekranından z-figthing'e başlıyor. BF3'ü çok az oynadığımdan rastlamamıştım ama diğer kullanıcıların çok şikayet ettiğini gördüm. Kara listeye Bad Company 2'yi de ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnage86 -- 6 Mart 2015; 0:03:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.