18.DÜNYA KUPASI FİNALİNDE ZİDANE'NIN MATERAZİ YE ATTIĞI KAFANIN HENÜZ NEDENİ TAM OLARAK BULUNMAMIŞTIR AMA İTALYAN HABER AJANSI ANSA Bİ HABERİNDE Z.ZİDANE NIN YEĞENİ RABAT ZİDANE YE TERÖRİST DEMİŞ OLABİLECEĞİNİ AÇIKLADI
OLAY KAFANIN FOTOĞRAF LARINI GÖRMEK İSTEYENLER BANA PM ATSIN
quote:
Orjinalden alıntı: HüseyinKral
foruma biraz bakınırsan video ve fotoğraf kaynadığını görürsün
Allah Allah bu Materazzi de ne adammış 10 sn içinde amcasından anasına karısına herkesi sıradan geçirmiş saymış da saymış...yaw arkadaşlar ne demiş bu adam her yerde farklı bişey yazıyor herkes farklı söylüyor
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
Allah Allah bu Materazzi de ne adammış 10 sn içinde amcasından anasına karısına herkesi sıradan geçirmiş saymış da saymış...yaw arkadaşlar ne demiş bu adam her yerde farklı bişey yazıyor herkes farklı söylüyor
çok doğru. herif 10 sn içerisinde bütün sülaleye sallamış. Bir gazete babasına diyor, bir gazete kız kardeşine, ötekisi annesine, berikisi kendiine; bu da amcasına... NEYSE SONUCA BAKALIM... İYİ GÖMDÜ KAFAYI!
quote:
Orjinalden alıntı: BatuhanK
quote:
foruma biraz bakınırsan video ve fotoğraf kaynadığını görürsün
herhalde araştırdıkta konuşuyorum benim sölediğim fotoğraf hiçbi forum sitesinde olmamakla birlikte donanımhaber de de yok
@subsonic işte benim dediğim de bu olay Fransız medyası tarafındn iyice abartılıp materazzi günah keçisi ilan edildi.
Yoksa benim ne zidane ı nede materazziyi haklı buldugum yok.
quote:
18.DÜNYA KUPASI FİNALİNDE ZİDANE'NIN MATERAZİ YE ATTIĞI KAFANIN HENÜZ NEDENİ TAM OLARAK BULUNMAMIŞTIR AMA İTALYAN HABER AJANSI ANSA Bİ HABERİNDE Z.ZİDANE NIN YEĞENİ RABAT ZİDANE YE TERÖRİST DEMİŞ OLABİLECEĞİNİ AÇIKLADI
materrazi zidane ın amcasını nereden tanıyormuş ya
quote:
ne söylediğini bilmem,ben de merak ediyorum ama kendisinden koşup uzaklaşan birini aniden geri döndürüp bu şekilde kafa attıracak kadar kızdıracak birşey söylediği kesin... Zidane ın yaptığı yanlış belki ama madarazi de hayatını çirkeflik yaparak kazanan biri...sadece futbol oynasaydı iyi defans oyuncusu aslında...
muhahahah benimde içim bayıldı artık
quote:
"Zidane senin amcan Abdullah öcalan " eminimki böyle demiştir
öle demeyin ben sinirlendiğimde 10 saniyede tüm sülale sayabiliorm materazzi de saymış olabilir önceden hazırlanmış da olabilir
quote:
valla ne demis bilmiyorum ama temiz bi kafa yedigine göre hemde zidane gibi birinden baya kotu bi sey demis olmali