mental sağlığımı hiç iyi görmüyor bazen ilaçlar da etki etmiyor sakinleşemiyorum gün boyu cehapeli şirkete sövüyorum kadın da belli etmese de üzülüyor 30 yaşına geldin bi baltaya sap olamadın diyor suçlu ben miyim anne, suçlu beni kovan o cehapeli kemalistler penceresiz kaldım anne < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 11 Kasım 2024; 3:24:32 > |
annem yakında çocuklar arkandan teneke bağlayacaklar diyor
-
-
Sen bu kafa ile şuan calistigin yerden de kovulacaksin. Klasik sen. -
Hocam elinden geleni yapıyorsun sende suç yok , takma kafana -
Toplum içerisinde çalışan yaşayan herkesin yaşadığı durumları sen abarttığın için öyle geliyor ayıya dayı demek zorundasın çevrende iş hayatından orada burada her zaman senden daha güçlü insanlar olacak senin patronların olacak vs fazla prenses yetişmenin getirdiği problemler bunlar biri bana şunu dedi şunu yaptı gibi şeyleri kafaya takarsanız sizden bir baltaya sap olmaz yeri gelir gider elalemin pokunu temizlersin ha kuralları gerçekleri bilir oyunu doğru oynarsan yeri gelir sen pokunu temizletirsin
sosyal medyada aşko kuşko bulaşığa dokunmam ben diyen fenomenlere pokunu yediren bedeviler var bu hayatta kendinizin bulunduğunuz konumun yerini bilin ona göre oynayın öyle ben anamın aslan oğluyum aslanım kaplanımla yürümüyor gerçek hayat yada film dizilerde ki gibi iyiler ezikler vs kazanmıyor o filmde dizide olan hareketleri gerçek hayatta denerseniz yerin dibine sokar gönderirler sizi evinize
Benzer içerikler
- facebook yanlışlıkla arkadaşlık isteği gönderdim bildirim gider mi
- ilaç değildir yutulmaz yutulursa ne olur
- selectra 50 mg kullananların yorumları
- tırnak batması ameliyatı olanların yorumları
- ispirto nerede satılır
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- prompt mühendisliği
- exxen filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X