Şimdi Ara

annem yakında çocuklar arkandan teneke bağlayacaklar diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bazen ilaçlar da etki etmiyor sakinleşemiyorum gün boyu cehapeli şirkete sövüyorum

kadın da belli etmese de üzülüyor 30 yaşına geldin bi baltaya sap olamadın diyor

suçlu ben miyim anne, suçlu beni kovan o cehapeli kemalistler

penceresiz kaldım anne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 11 Kasım 2024; 3:24:32 >

• Sen bu kafa ile şuan calistigin yerden de kovulacaksin. Klasik sen.
  • Hocam elinden geleni yapıyorsun sende suç yok , takma kafana
  • Toplum içerisinde çalışan yaşayan herkesin yaşadığı durumları sen abarttığın için öyle geliyor ayıya dayı demek zorundasın çevrende iş hayatından orada burada her zaman senden daha güçlü insanlar olacak senin patronların olacak vs fazla prenses yetişmenin getirdiği problemler bunlar biri bana şunu dedi şunu yaptı gibi şeyleri kafaya takarsanız sizden bir baltaya sap olmaz yeri gelir gider elalemin pokunu temizlersin ha kuralları gerçekleri bilir oyunu doğru oynarsan yeri gelir sen pokunu temizletirsin

sosyal medyada aşko kuşko bulaşığa dokunmam ben diyen fenomenlere pokunu yediren bedeviler var bu hayatta kendinizin bulunduğunuz konumun yerini bilin ona göre oynayın öyle ben anamın aslan oğluyum aslanım kaplanımla yürümüyor gerçek hayat yada film dizilerde ki gibi iyiler ezikler vs kazanmıyor o filmde dizide olan hareketleri gerçek hayatta denerseniz yerin dibine sokar gönderirler sizi evinize 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.