Şimdi Ara

Z1 Compact'ınızı ROOT Yapmalısınız :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar telefonu 3 ay root yapmadan kullandım ve şunu anladım ki boşuna kullanmışım :D. Yeni bir telefon oldu resmen, root yapmadan önce fotoğraflarda oluşan noise beni delirtiyordu ayrıca programların biraz yavaş açılması ve oyunları tam ekran oynayamam hepsi birer sıkıntıydı. iPhone 5S te gördüğüm slow-motion özelliği beni benden alıyodu telefonumu değiştirmeyi bile düşünmüştüm ancak şuan aynı özelliğe compactımda sahibim.Bu sadece bir tavsiye konusudur.

Aşağıda bir modu göstereceğim

Resimdede görüldüğü gibi Superior Auto modun 8 mp çekimini arttırıyor fakat ne kadar arttırdığını gerçekten bende bilmiyorum :D:D Fotoğraflar o kadar kaliteli ki aşağıda bir örnek fotoğraf koydum.

NOT : BL KİLİDİNİ AÇMADAN ROOT YAPIN AKSİ TAKDİRDE TEKRAR NORMALE DÖNMEK İSTEDİĞİNİZDE XPERİA UYUMLU UYGULAMALAR ÇALIŞMAYACAKTIR İNTERNETTEN ROOT YAPMA İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİYE ULAŞABİLİRSİNİZ.

• Anlatmadın nasıl yapıldığını, öğreneydik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telin kamerası guzel olmus.
    sadece root mu yaptın yoksa rom vs. yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

telin kamerası guzel olmus.
    sadece root mu yaptın yoksa rom vs. yok mu?

Rom vs. Yok sadece 20 Mp Superior Mode modu yüklü ayrıca 4k ve Timeshift modları yüklü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meteux9 kullanıcısına yanıt
    bootlader ı açmazsan garanti dışına çıkmıyor diye duydum ama tam bilmiyorum root etme adımlarınızı ve modların dosya linklerini paylaşırsanız
    tele sahip olanlar için güzel olur, size de hayırlı olsun telefonun gerçek potansiyeli ile kullanmaya başlamışsınız
  • Evet aynen dediğiniz gibi :) Bootloaderi açmadan root yapma işlemi bir sitede var fakat buraya linki koyarsam reklam olacak 1-2 saat sonra konuyu Z1 Compact Root Yapma olarak düzenleyeceğim tesekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    teşekkür ederiz ben almadım teli ama z1 compact konusunda almayıp ilgilenen bir çok arkadastan biriyim
    ta 1999 tl den cıkması ile 1500 e satılması arasındaki surecte cok sinirlenip durduk sonra bir çok hata kasa acıklıgı kamera tartısması vs cıktı

sizinki nereden alınma ve simkart kısmındaki kagıtta kacıncı uretim haftası yazıyor 14WXX XX değeri yani
  • vercer2005 V kullanıcısına yanıt
    14W04 yazıyor. N11 den satın almıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteux9 -- 9 Haziran 2014; 11:46:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    gece flaşlı cekimler paylaşırsan seviniriz zira sorun flaş sızması
  • Bu konuyu görmek beni mutlu etti, bahsi geçen sitedeki anlatım bana ait, emeğin boşa gitmediğini görmek güzel.
  • Superior auto diye bir root var bunumu kurmamız gerekiyor, yoksa root olayı genel olarak yapılınca bu kamera mp yükseliyor? tam anlayamadım
  • Bl açmadan 4.3 versiyona root yöntemi var mı?

• Arkadaslar sorularınızn hepsinin cevabını google a Xperia Z1 Compact Root diye aratın türkçe sayfalarda orada bir sitede var.Ve oradaki işlemler yani root yapma BL kilidi açmadan ve her sürüm için yapılabiliyor.
  • Android zaten çöp bide root atmayın

• Çekemeyen b*k atmasın bende eski iphone 4s kullanıcısıyım şunu söyliyim android eskisi gibi değil
  • artık root yapmanın kolayı var :)

http://forum.donanimhaber.com/m_93329312/f_//tm.htm
    bi resimli anlatım konusu açar mısınız lütfen xperia z1 compact 4.4 için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.