Şimdi Ara

z1 güvenli mod sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu forumda yeniyimde konu açma hakkımda bilgim yoktur neyse konuya gelelim benim xperia z1 4.4.2 de iken güvenli mod girdi çıkmıyordu bataryayı bitirince düzeliyordu ama 4.4.4 yükledim bataryayı bitiyorum gene çıkmıyor güvenli moddan telefonun ses kısma tuşu bozuk malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truynactrem -- 3 Temmuz 2014; 14:42:33 >

• aynı sorun bendede vardı konu açmıştım hatta sorunu bugün telefoncu arkadaşla çözdük ve hallettik telefon resmen çöp olmuştu ama şu an tıkır tıkır :) servis 650 lira gibi bi ücret çıkarmıştı o parayı onlara yedirmem dedim ve açtık telefonu ve sorunu hemen anladık telefon su geçirmiş ve giren su içerde oksitlenme yapmış bu oksitlenme sonucu kısa devre oluşmuş ve ses kısma tuşu sürekli basık göründüğü için güvenli moddan çıkmıyor ve ses kısma tuşu çalışmıyor 35 tlye yaptı arkadaş :)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_93912602/tm.htm konuya burdan ulaşabilirsin.
  • kardeş telefonu nasıl sökecez detaylı anlatım yapabilirmisiniz telefonculara götürdüm yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tehlikeqi

kardeş telefonu nasıl sökecez detaylı anlatım yapabilirmisiniz telefonculara götürdüm yapamadım

Sakın ha sen dokunma telefona kardeşim anlayan bi telefoncuya yaptır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun telefoncuya gittim ve flex kablosu hasar görmüş dedi bunun değişmesi lazım dediler pzt günü fiyat verecekler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.