Şimdi Ara

z1 mi note 3 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nedenleri ile birlikte yazarsanız sevinirim.diğer önerilere de açığım 2400 liraya kadar telefon önerisi lütfen...

• daha saglam daha şık kasa yapısı ve premıum hissi z1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 22 Şubat 2014; 21:46:15 >
  • minkara kullanıcısına yanıt
    Sağlamlık hariç her yönden Note 3 daha güçlü , kamerada dahil.
    Z1'i şimdi alırsın, 2 ay sonra Z2 çıkar, 4 ay sonra Z3 çıkar. Oyun oynarlar milletle.
  • bence z1 le note 3 ü kıyaslaman bile hata. hiç düşünmeden note 3 ü seçerdim. ki önceki telefonum note 3 tü şuan 5s kullanıyorum gördüğüm kadarıyla bütçen de yeterli bence 5s almalısın. android olsun diyorsan note 3 al çok ama çok iyi bir telefon, büyük ekranı sadece 1 hafta garip geldi sonra alışınca diğer telefonlar küçük gelir. ama bence ios androidden kat kat iyi. sadece note 3 ün şarjı 5s den daha iyi gidiyor merak ettiğin varsa sorabilirsin
  • herkese teşekkürler arkadaşlar bir mağzada ikisini yan yana elime alma fırsatım oldu gerçektende z1 premium bir cihaz insana hoş bir his veriyor. z1 de karar kıldım şuan ki telefonum s4 belki dedim note 3 de bu dandiklik hissine birşeyler yapılmıştır ama yapılmamış...
  • Artık z2 tavsiye edebiliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay beklemek lazım o da var :D
  • minkara kullanıcısına yanıt
    Teller bize çok geç geliyor ya abi her şeyde geriyiz ya :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapacak bir şey yok bunun en büyük örneği samsung... yok efendim 8 çekirdek yok efendim şöyle böyle deyip çakıyorlar ucuz chipsetli telefonları bize ... en azından sony gibi markalar geç getiriyor ama adam gibi cihaz getiriyorlar...
  • xperia z2 bekle s5 fiyasko olmuş ama ben olsam htc one ın yenisini beklerim.
  • One_Shot kullanıcısına yanıt
    htc düşünmüyorum hocam yine de teşekkürler öneri için :)
  • z1 her yınden hote3 ten daha iyi. note 3 u 1 kere yere dusurdum cercevesı ıcerı gomuldu ben bole dandık kasa gormedım. ama acelen yoksa z2 bekle kesınlıkle. cok ıyı ekran cıft hparlor muhtesem kulaklık ve ses kalıtesı vs...
  • mipa90 M kullanıcısına yanıt
    ne zaman gelecek acaba Türkiye ye z2 gidip bir sony center a sormak lazım :)
  • 1 ay sonraya dunyaya nısan ortasıda bıze gelır heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.