Şimdi Ara

Z1 Sadece dokunmatik değişimi mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A. Z1 in dokunmatiği kırılıdı fakat ekranı sağlam...Dokunmatik çalışmıyor. Bursada bu telefonun sadece dokunmatiğini değitirebilecek tamirci var mıdır acaba_? İnternette biraz araştırdım ve genelinin ekranla birlikte ortalama 350 tl ye değiştirdiğini gördüm fakat intenette sadece dokunmatiği (digitalaizer) satanlar da var...bu şekilde daha ucuza geleceğini düşünüyorum...

• Ekran ve dokunmatik Birleşik diye biliyorum. Garantisi varsa verebilirsiniz ben teleserviceye verdim garanti karşılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1 Compact var bende de, yere düştü ve kırıldı. Ekranda yani görüntüde bir sorun yok. Kırılan kısım, ekranın sol üst köşesinin dokunmatiği çalışmıyor. Acaba Z1 Compact'ta böyle bir şey mümkün müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadrocker

Ekran ve dokunmatik Birleşik diye biliyorum. Garantisi varsa verebilirsiniz ben teleserviceye verdim garanti karşılıyor.

Siz kırdınız ve servis ücretsiz olarak tamir mi etti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Ekran ve dokunmatik Birleşik diye biliyorum. Garantisi varsa verebilirsiniz ben teleserviceye verdim garanti karşılıyor.

Herhangi bir darbe veya düşürme sonucu olmadı benimki ben kırmadım yani anlayacağınız. Büyük ihtimal ısıdan dolayı catladi benim ekran garantiye verirkende kendi kendine kirildigini yazdırdım. Daha almadım cihazı musteri hizmetlerini aradım onarımi yapılmış dedi pazartesi günü alacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Herhangi bir darbe veya düşürme sonucu olmadı benimki ben kırmadım yani anlayacağınız. Büyük ihtimal ısıdan dolayı catladi benim ekran garantiye verirkende kendi kendine kirildigini yazdırdım. Daha almadım cihazı musteri hizmetlerini aradım onarımi yapılmış dedi pazartesi günü alacağım.

Ben de şaşırdım, kendiliğinden olduysa tabi ki servis garanti kapsamında ücretsiz tamir etmeli.

• pardon arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olacak ama benimde aynı sorun oldu ekran sorunsuz çalışıyor ama içindeki sanırım dokunmatik kısmı kırıldı bunu servis karşılıyor da demişsiniz eğer ben bunu sony servisinde yaptırırsam su geçirmeme özelliği devam eder mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnldstntn

S.A. Z1 in dokunmatiği kırılıdı fakat ekranı sağlam...Dokunmatik çalışmıyor. Bursada bu telefonun sadece dokunmatiğini değitirebilecek tamirci var mıdır acaba_? İnternette biraz araştırdım ve genelinin ekranla birlikte ortalama 350 tl ye değiştirdiğini gördüm fakat intenette sadece dokunmatiği (digitalaizer) satanlar da var...bu şekilde daha ucuza geleceğini düşünüyorum...

Kardesim merhaba sorununu cozdunmu? Sadece dokunmatik cami almayi dusunuyorum satiliyor, ama kime sorduysam komple ekran kasa ile degisiyor diyorlar.ne yapsak 300 lira verip komplemi degistirsek yoksa 50 liraya cam alip riske girip kendimiz mi taksak.

• quote:

Orijinalden alıntı: dilenchi

quote:

Orijinalden alıntı: fnldstntn

S.A. Z1 in dokunmatiği kırılıdı fakat ekranı sağlam...Dokunmatik çalışmıyor. Bursada bu telefonun sadece dokunmatiğini değitirebilecek tamirci var mıdır acaba_? İnternette biraz araştırdım ve genelinin ekranla birlikte ortalama 350 tl ye değiştirdiğini gördüm fakat intenette sadece dokunmatiği (digitalaizer) satanlar da var...bu şekilde daha ucuza geleceğini düşünüyorum...

Kardesim merhaba sorununu cozdunmu? Sadece dokunmatik cami almayi dusunuyorum satiliyor, ama kime sorduysam komple ekran kasa ile degisiyor diyorlar.ne yapsak 300 lira verip komplemi degistirsek yoksa 50 liraya cam alip riske girip kendimiz mi taksak.

Komle ekran ile birlikte değişti... Sadece dokunmatik alıp değiştiremezsin özel makine ğerek...değiştirsen bile pek sağlıklı çalışacağını sanmam... aliexpressten 30 dolara ekran alıp değiştirdik fakat ekran kalitesiz çıktı ve bir süre sonra tamamen bozuldu... en iyisi git bir telefoncuya yaptır en azından ekranda sorun olursa bedavaya tekrar değiştirirle...

• Bugun sirkeciye gittim toptan yedek parca satan firma var dogubankin karsisinda lider diye.160 liraya bende aldim ekran komple.40 lirada iscilik verip degistirdim ekrani.ama dedigin gibi ekran orjinali gibi degil.sokup taktilar kasada falan oturmamislik hissi var, kilit dugmesi rahat calismiyor.kisacasi pisman oldum verdigim para bosa gitti.ekran cam kirildimi masraf etme at cope gitsin bundan sonra yaptirmiycam .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.