Bildirim
Z1 Whatsapp Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hattın turkcell oldugu icindir ben 500 dk 1000 sms 2 gb internet 25 tl olan paketi kullanıyorum 4 tane telefon değiştim hepsinde de bildirimler geç geliyor özellikle telefon elimde değilken.Sebebi kullandığın hat yani -
Turkcell ile alakası yok. Ben de Turkcell kullandım sıkıntısızdı pahalı olsa da en kaliteli hizmeti Turkcell verir. Stamina mod açık mı telefonda? Eğer açıksa güç yönetimi ayarlarından stamina modun içine gir bekleme modunda aktif olan uygulamalar diye bir yer göreceksin stamina modu açınca orası etkin olacak sonra oradan uygulama ekleye gir ve whatsapp'ı seç. Bildirimlerin anında gelecektir.quote:
Orijinalden alıntı: emrecelik85
Hattın turkcell oldugu icindir ben 500 dk 1000 sms 2 gb internet 25 tl olan paketi kullanıyorum 4 tane telefon değiştim hepsinde de bildirimler geç geliyor özellikle telefon elimde değilken.Sebebi kullandığın hat yani -
stamina modum 24 saat açıktır hemen kapatıp deniyorum sonucu yazıcam buraya -
quote:
Orijinalden alıntı: SirPhilosophy
Turkcell ile alakası yok. Ben de Turkcell kullandım sıkıntısızdı pahalı olsa da en kaliteli hizmeti Turkcell verir. Stamina mod açık mı telefonda? Eğer açıksa güç yönetimi ayarlarından stamina modun içine gir bekleme modunda aktif olan uygulamalar diye bir yer göreceksin stamina modu açınca orası etkin olacak sonra oradan uygulama ekleye gir ve whatsapp'ı seç. Bildirimlerin anında gelecektir.
aynen kardeşim dediğin gibi sıkıntı çözüldü çok teşekkür ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: pwlo45
quote:
Orijinalden alıntı: SirPhilosophy
Turkcell ile alakası yok. Ben de Turkcell kullandım sıkıntısızdı pahalı olsa da en kaliteli hizmeti Turkcell verir. Stamina mod açık mı telefonda? Eğer açıksa güç yönetimi ayarlarından stamina modun içine gir bekleme modunda aktif olan uygulamalar diye bir yer göreceksin stamina modu açınca orası etkin olacak sonra oradan uygulama ekleye gir ve whatsapp'ı seç. Bildirimlerin anında gelecektir.
aynen kardeşim dediğin gibi sıkıntı çözüldü çok teşekkür ederim
Rica ederim dostum.
-
Benim kullandığım 25 tl olan pakette bu sorun var hocam konusuna bakabilirsin turkcell ucuz diye bize daha kötü internet alt yapısı veriyor herkes bildirimlerin gelmemesinden şikayetçi.Bende belki arkadaş da benimle aynı paketi kullanıyordur diye oyle olduğunu söyledim.Turkcell e her ay 50 lira verirsen hizmetini gorursun. -
quote:
Benim kullandığım 25 tl olan pakette bu sorun var hocam konusuna bakabilirsin turkcell ucuz diye bize daha kötü internet alt yapısı veriyor herkes bildirimlerin gelmemesinden şikayetçi.Bende belki arkadaş da benimle aynı paketi kullanıyordur diye oyle olduğunu söyledim.Turkcell e her ay 50 lira verirsen hizmetini gorursun.
Doğrudur hocam bilemiyorum ben öyle bir sıkıntı yaşamadığım için. -
quote:
Benim kullandığım 25 tl olan pakette bu sorun var hocam konusuna bakabilirsin turkcell ucuz diye bize daha kötü internet alt yapısı veriyor herkes bildirimlerin gelmemesinden şikayetçi.Bende belki arkadaş da benimle aynı paketi kullanıyordur diye oyle olduğunu söyledim.Turkcell e her ay 50 lira verirsen hizmetini gorursun.
Anlıyorum hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X