Şimdi Ara

Z1 Whatsapp Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Z1 ekran kilitliyken whatsapptan bildirim gelmiyor bazen açıkken bile bi iki dakika gecikmeli geliyor bunun bi çözümü yokmu arkadaşlar hattım turkcell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwlo45 -- 6 Temmuz 2014; 13:03:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pwlo45 P kullanıcısına yanıt
    Hattın turkcell oldugu icindir ben 500 dk 1000 sms 2 gb internet 25 tl olan paketi kullanıyorum 4 tane telefon değiştim hepsinde de bildirimler geç geliyor özellikle telefon elimde değilken.Sebebi kullandığın hat yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Hattın turkcell oldugu icindir ben 500 dk 1000 sms 2 gb internet 25 tl olan paketi kullanıyorum 4 tane telefon değiştim hepsinde de bildirimler geç geliyor özellikle telefon elimde değilken.Sebebi kullandığın hat yani
    Turkcell ile alakası yok. Ben de Turkcell kullandım sıkıntısızdı pahalı olsa da en kaliteli hizmeti Turkcell verir. Stamina mod açık mı telefonda? Eğer açıksa güç yönetimi ayarlarından stamina modun içine gir bekleme modunda aktif olan uygulamalar diye bir yer göreceksin stamina modu açınca orası etkin olacak sonra oradan uygulama ekleye gir ve whatsapp'ı seç. Bildirimlerin anında gelecektir.
  • SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    stamina modum 24 saat açıktır hemen kapatıp deniyorum sonucu yazıcam buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

Turkcell ile alakası yok. Ben de Turkcell kullandım sıkıntısızdı pahalı olsa da en kaliteli hizmeti Turkcell verir. Stamina mod açık mı telefonda? Eğer açıksa güç yönetimi ayarlarından stamina modun içine gir bekleme modunda aktif olan uygulamalar diye bir yer göreceksin stamina modu açınca orası etkin olacak sonra oradan uygulama ekleye gir ve whatsapp'ı seç. Bildirimlerin anında gelecektir.

aynen kardeşim dediğin gibi sıkıntı çözüldü çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: pwlo45

quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

aynen kardeşim dediğin gibi sıkıntı çözüldü çok teşekkür ederim

Rica ederim dostum.

• SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    Benim kullandığım 25 tl olan pakette bu sorun var hocam konusuna bakabilirsin turkcell ucuz diye bize daha kötü internet alt yapısı veriyor herkes bildirimlerin gelmemesinden şikayetçi.Bende belki arkadaş da benimle aynı paketi kullanıyordur diye oyle olduğunu söyledim.Turkcell e her ay 50 lira verirsen hizmetini gorursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Benim kullandığım 25 tl olan pakette bu sorun var hocam konusuna bakabilirsin turkcell ucuz diye bize daha kötü internet alt yapısı veriyor herkes bildirimlerin gelmemesinden şikayetçi.Bende belki arkadaş da benimle aynı paketi kullanıyordur diye oyle olduğunu söyledim.Turkcell e her ay 50 lira verirsen hizmetini gorursun.

Doğrudur hocam bilemiyorum ben öyle bir sıkıntı yaşamadığım için.
  • quote:

Anlıyorum hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.