Şimdi Ara

Z2 den sonra hangi Telefona geçilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan elimde z2 var ve değiştirmek istiyorum aklımda i Phone 5s ama herkes manyak mısın diyor sizin tavsiyeniz nedir? Bütçe 1500 tl

• Iphone 5s e gecmek mantiksiz olur cunku surumu eskidi onun yerine iphone 6 olabilir. sifir olmasada ikinci el alinir o fiyata
  • Yandan tuş sevmiyorum o yüzden 5S beni 2 yil idare etmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aatoprak

Yandan tuş sevmiyorum o yüzden 5S beni 2 yil idare etmez mi?
    z2 den 5s gecılmez orası kesın butce varsa z5 bakın yada g4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

z2 den 5s gecılmez orası kesın butce varsa z5 bakın yada g4

Alıntıları Göster
    Sony den devam edicem diyorsan bütçeyi artırıp z5 alabilirsin ya da g4'e bakabilirsin
  • Bunlar disinda başka öneriniz var mi mesela note 4 nasil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aatoprak

Bunlar disinda başka öneriniz var mi mesela note 4 nasil?
    Güzel ben kullanıyorum mesela ama 1500'e zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 4 Şubat 2016; 0:17:48 >
  • 5s'e geçilir.
  • z2 ile sorunun ne fıstık gibi telefon.Ayrıca 5sten zaten iyi bir canavara sahipsin.
  • Z2den 5s e geçmek mantıksız olur ekran boyutuna kalsa bile alışamazsın
  • Z2 güzel telefon ama sıkıldım z2 den başka bir Androide geçmek saçma özellik olarak pek bir fark yok. Aklımda ios vardi ama neyse artık z2 ye Android 6.0 gelecek mi
  • Attan inip eşeğe binmek olur z2'den Iphone 5s'e geçmek.. Z3+ Z5 bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: verdi001

Attan inip eşeğe binmek olur z2'den Iphone 5s'e geçmek.. Z3+ Z5 bak.
    z3
  • Z3 demisiniz ama z2 ile z3 arasında geçiş farkı yaratacak özelliği söyler misiniz güncelleme dışında
  • Z2 den geçilecekse Z5 e geçilir, M5 desen Z2 den geçmek için nedenin yok ve Z serisi değil. Z3 Z2 arasında pek fark yok. Fiyat genişlerse Z5 veya M9 derim ben
  • Yukarida aksi belirtilmis ama sayilanlar arasinda senin icin en cok farki yaratacak olan gene iphone 5s e geçmek olur. Iyi olur kötü olur demiyorum ama sonucta su anki telefon ve isletim sisteminden sikildiysan iphone 5s güzel gelecektir, üstelik hala canavar bir cihaz. Ekranin kücülmesi ve bataryanin az gitmesi cidden senin için problem olabilir ama onu iyi düsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Yukarida aksi belirtilmis ama sayilanlar arasinda senin icin en cok farki yaratacak olan gene iphone 5s e geçmek olur. Iyi olur kötü olur demiyorum ama sonucta su anki telefon ve isletim sisteminden sikildiysan iphone 5s güzel gelecektir, üstelik hala canavar bir cihaz. Ekranin kücülmesi ve bataryanin az gitmesi cidden senin için problem olabilir ama onu iyi düsün
    Android olarak en üst seviye telefonlar hariç fark yaratacak bir model yok dostum Z2'den sonra bence ya bütçeni arttırcaksın yada biraz daha devam edeceksin fark yaşamak istiyorsan bence.
  • aynen geçmek için daha abartilacak kadar pek bir fark yok hızda felan gozle görülecek kadar ki Z2 hala forumda önerilen bir telefon tabi son model amiral gemileri hariç herkese vakit ayirip yorumlarıni benimle paylaştığı için teşekkürler
  • Manyak mısın ?
  • Derken
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.