Bildirim
z2 g3 kararsızlığı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence z2 -
ısınma sorunu falan çok sıkıntı yaratır mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: muhsin2640
ısınma sorunu falan çok sıkıntı yaratır mı?
ısınma sorunu derken kastınız kamera heralde.bir sıkıntı çıkmaz -
Ya ne biliyim farklı forumlarda falan bir ısınmadır gidiyor ace'den çok başım yandı bu sefer sağlam araştırıp almak istiyorum :) -
quote:
Ya ne biliyim farklı forumlarda falan bir ısınmadır gidiyor ace'den çok başım yandı bu sefer sağlam araştırıp almak istiyorum :)
her telefon işlem yaptığınızda ısınır zaten -
z2 ısınıyor. -
Isınma normaldir. Üst seviyelerin ısınması daha da normaldir, çünkü deli gibi çalışan bir işlemcisi var. Z2'nin ısınma sorununu sallayın.
G3 32 Gb lik ise, G3 almanız daha mantıklı. -
Şu an için z2 aklıma daha çok yatıyor. Sizce alsam pişman olur muyum? -
O cipset zaten isiniyor yani su modelde daha cok falan hikaye belki 3 derece fark olur.
Ikiside gercekten iyi cihazlar,tabi g3un 32ligini kastediyorum,son tahlilde o butce bende olsa Z2 alirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
M8' i erken elemişsin.
İkisi arasından Z2 derim ben.
M8in fiyatı çok yüksek ya -
ya gittigidiyordan 1466liraya alıcaktım indirim kuponu falan da vardı ama ticari kart dışında taksit yapmıyolarmış elim kolum bağlandı -
Once Z2 ardından G3 alinir bence enbiyi ikili arasindan
quote:
M8in fiyatı çok yüksek ya
:)
Bence g3 güncelleme açısından z2 den daha önde sony artık fazla önem vermez z2 ye g4 2015 de kesin çıkar ama tarihi belli değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X