Bildirim
z2 g3 kararsızlığı
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
20 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence z2 -
ısınma sorunu falan çok sıkıntı yaratır mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: muhsin2640
ısınma sorunu falan çok sıkıntı yaratır mı?
ısınma sorunu derken kastınız kamera heralde.bir sıkıntı çıkmaz -
Ya ne biliyim farklı forumlarda falan bir ısınmadır gidiyor ace'den çok başım yandı bu sefer sağlam araştırıp almak istiyorum :) -
quote:
Ya ne biliyim farklı forumlarda falan bir ısınmadır gidiyor ace'den çok başım yandı bu sefer sağlam araştırıp almak istiyorum :)
her telefon işlem yaptığınızda ısınır zaten -
z2 ısınıyor. -
Isınma normaldir. Üst seviyelerin ısınması daha da normaldir, çünkü deli gibi çalışan bir işlemcisi var. Z2'nin ısınma sorununu sallayın.
G3 32 Gb lik ise, G3 almanız daha mantıklı. -
Şu an için z2 aklıma daha çok yatıyor. Sizce alsam pişman olur muyum? -
O cipset zaten isiniyor yani su modelde daha cok falan hikaye belki 3 derece fark olur.
Ikiside gercekten iyi cihazlar,tabi g3un 32ligini kastediyorum,son tahlilde o butce bende olsa Z2 alirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
M8' i erken elemişsin.
İkisi arasından Z2 derim ben.
M8in fiyatı çok yüksek ya -
ya gittigidiyordan 1466liraya alıcaktım indirim kuponu falan da vardı ama ticari kart dışında taksit yapmıyolarmış elim kolum bağlandı -
Once Z2 ardından G3 alinir bence enbiyi ikili arasindan
quote:
M8in fiyatı çok yüksek ya
:)
Bence g3 güncelleme açısından z2 den daha önde sony artık fazla önem vermez z2 ye g4 2015 de kesin çıkar ama tarihi belli değil
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung türkiye garantili ne demek
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- guide sticker ne demek
- telegramda video izleme
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- device health services nedir
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X