Hocam malzeme kalitesinden sıkıldım cok dikkatliyim ama sanki elimde kalacak telefon.
AzimLeSıçanDuvarıYıkarA
kullanıcısına yanıt
Kılıfla filan idare etmeye çalış. Cidden arada öyle ahım şahım fark yok. En azından biraz daha bekle 64 bit 4gli bir şeyler alırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: emre_fan_club
Kılıfla filan idare etmeye çalış. Cidden arada öyle ahım şahım fark yok. En azından biraz daha bekle 64 bit 4gli bir şeyler alırsın.
Keske her uye senin gibi olsa millete hemen yeni telefon aldırmaya calısıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: AzimLeSıçanDuvarıYıkar
quote:
Orijinalden alıntı: emre_fan_club
Keske her uye senin gibi olsa millete hemen yeni telefon aldırmaya calısıyorlar.
Alıntıları Göster
HTC al kaliteyi yaşa der susarım.
quote:
Orijinalden alıntı: INOVASYON
quote:
Eylül ayında g2 32 GB almıştım o zaman z2 pahalıydı şimdi nasıl geçerim g2 den z2 ye
Z1 BİLE SENİ UÇURMAYA YETER
Performans olarak z1 mü g2 mi g3 mü sizce
quote:
Orijinalden alıntı: Save The Day
quote:
Orijinalden alıntı: INOVASYON
quote:
Eylül ayında g2 32 GB almıştım o zaman z2 pahalıydı şimdi nasıl geçerim g2 den z2 ye
Z1 BİLE SENİ UÇURMAYA YETER
Performans olarak z1 mü g2 mi g3 mü sizce
G2 BİLE PERFORMANSTA G3 TEN IYI. Z1 İSE IKISINDEN DAHA IYI (EKRAN KALITESI HARIC)
mipa90M
kullanıcısına yanıt
Hocam peki M9 mu S6 mı 6 Plus mı yoksa Note 5 mi bekleyim?Aralarından en yüksek performansı M9 dan mı alırım?
quote:
Hocam peki M9 mu S6 mı 6 Plus mı yoksa Note 5 mi bekleyim?Aralarından en yüksek performansı M9 dan mı alırım?
SAYDIKLARIN ARASINDAN M9 DERİM HER TÜRLÜ. SAMSUNG NE KADAR KASLI TELEFON YAPSADA ARAYUZDEN KAYBEDIYOR ŞİŞME YAPIYOR. O KADAR PARA VERILMEZ SAMSUNGA
quote:
Orijinalden alıntı: mipa90
quote:
SAYDIKLARIN ARASINDAN M9 DERİM HER TÜRLÜ. SAMSUNG NE KADAR KASLI TELEFON YAPSADA ARAYUZDEN KAYBEDIYOR ŞİŞME YAPIYOR. O KADAR PARA VERILMEZ SAMSUNGA
Ben de samsunga güvenemiyorum hocam :D Cihazları mağazada kurcaladım en hızlısı M9'du.M9 alacağım hayırlısıyla.
quote:
Orijinalden alıntı: ulpi
quote:
quote:
Ben de samsunga güvenemiyorum hocam :D Cihazları mağazada kurcaladım en hızlısı M9'du.M9 alacağım hayırlısıyla.
Alıntıları Göster
hayırlı olsun şimdiden
quote:
hayırlı olsun şimdiden
Eyvallah hocam :)
AzimLeSıçanDuvarıYıkarA
kullanıcısına yanıt
Estağfurullah o parayı daha faydalı bir yerde kullanmanı önerdim sadece. Cebindeki telefon yıllarca eskimeyecek bir cihaz. Kullanabildiğin kadar kullan.
G2 den geçmişken z3 falan gec madem masraf yapacaksin amiral gemiye gecki degsin z3 duser iki aya kadar 1600lere
Z2 benımde tercıhım olurdu ama elındekı telefon kotu degıl ve en kotu 1 senesı daha devam et bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme