Şimdi Ara

Z2 sorunu: arayanlar ulaşamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    z2 telefon aldık. ama telefon açık olmasına rağmen arayanlar ulaşamıyor. wireless açıkken bu olay başımıza geldi. wireless ı kapatınca ulaşılabiliyor. aynı sorunu yaşayan var mı? varsa çözebilen var mı acaba?

• HOCAM BEN DE TELEFONU ALALI 1 HAFTA OLDU, İLETİNİZİ GÖRDÜKTEN SONRA BEN DE WİFİ yi AÇIK TUTTUM MALESEF ULAŞILAMIYOR DİYOR. BU DURUMDA NE YAPACAĞIZ TELEFON TÜRKİYE SONY GARANTİSİDİR.
  • şimdilik yapacak bir şey yok. sony mobile ın forumuna da sorunumu yazdım bakalım yardımcı olabilecek olan var mı.
  • ben ve arkadaşım da vodafone ve z2 kullanıcısıyız telefonlarımızı yurt dışından getirttik pasaporta kayıtlı ve bizde son 15 gündür bu sorunu yaşıyoruz. acaba bulundugum bölgede çalısma mı var diye müs. hizmetlerini aradım fakat öğle bişeyin olmadıgını belirttiler. yani bu olay bende and. 4.4.4 yüklendikten sonra daha da çok yaşanmaya başladı bu sorun şuan 2g ile kullanıyorum bir sorun yaşamıyorum. acaba bu sorunu sony düzeltebilir mi sizce yoksa telefonu değiştirmek zorunda kalacam hattımdan memnunum
  • stattlich_18 kullanıcısına yanıt
    Sony müşteri hız. Bu konuyu aktardigimda bu sorunun bir kaç kişinin yaşayıp kendilerine bildirdiğini ama sonynin bunu kabul etmediğini söyledi bence daha çok beklersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipik sony kronik sorunlari bunlar z2 al al diye yazanlar yardım etsinler şimdi suan z3 yazmakla meşkullerdir ama onlar biliyor kendilerini
  • 4.4.4 güncellemesinden sonra problem kalmadı
  • baranist kullanıcısına yanıt
    İnan beni anlattın şuan bende 1 yıl önce z2 al al diyodum simdi bendede bu sorun var z3 e gecmeyi dusunuyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorununuz güncelleme veya yüklediğiniz yazılımlarla alakalı olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.