Merhaba arkadaşlar xperia z3 compact telefonum daha 1 aylık 2. dert.Geçen hafta telefon açılmıyor diye garantiye gönderdim.Telefonda darbe izleri var diye garanti kapsamı dışı dediler.Biraz tartışmadan sonra müşteri memnuniyeti açısından yapıp gönderdiler.Yaptıkları şey sistem güncellemesiymiş parça değişimi filan yazmıyordu gönderdikleri kağıtta.Bugün karadenizin tuzlu sularında bir fotoğraf çekmek istedim ve fotoğrafı çektim bi sorun yoktu.Fotoğraflara bakmak için karaya çıkayım derken iki kulaç attım,telefonun ekranı karardı.Power tuşuna basılı tuttuğumda telefonu kapat,yeniden başlat gibi yazılar gözüküyordu yani telefon açıktı.1 saat kadar sonra telefon tamamen kapandı ve hiç açılmadı.Garanti kapsamı dışında olduğu için servise gönderemiyorum.Hemde tuzlu su olduğu için bir daha yapılırmı diye kuşkularım var.Yapılırsa ücreti ne kadar olur bilgisi olan paylaşırsa teşekkür ederim.
Tatlı suda geçerli ayrıca telefon su geçirmez değil suya dayanıklı arada fark var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Biliyorum.Benim sorum bu sorun dzüeltilebilirmi ve ücreti ne kadar olur.Bu arada yazmayı unuttum.Telefonun su geçirme testi yani basınç testinde telefonu ilk aldığım zamanlar evde yaptığımda 1000-1100 civarında sayılar yazıyordu.Bugün suya sokmadan plajda aynı testi yaptığımda 19du telefona bastırdığımda 22-23 oluyordu.Bu fark rakımdanmı kaynaklanıyordur yoksa suya dayanıklılığı azaldığından filanmı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme