Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra rakiplerinden daha ince ve hafif olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 Ultra rakiplerinden daha ince ve hafif olacak
    Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S25 Ultra'yla ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Yuvarlatılmış köşelere ve düz kenarlara sahip yeni tasarımla gelecek olan telefonun, rakiplerinden daha hafif ve ince olacağı iddia edildi.

Samsung Galaxy S25 Ultra rakiplerinden ince ve hafif olacak

Güvenilir sızıntı kaynağı Ice Universe tarafından ortaya atılan iddiaya göre Galaxy S25 Ultra, iPhone 16 Pro Max ve Pixel 9 Pro XL gibi birçok rakibinden daha ince ve hafif olacak. Pixel 9 Pro XL'in 8,5 mm kalınlığında olduğunu ve yaklaşan iPhone 16 Pro Max'in ise tahminen 8,25 mm kalınlıkta olacağı göz önüne alındığında, Galaxy S25 Ultra'nın 8 mm civarı bir kalınlığa sahip olabilir.

Ağırlık tarafında ise Pixel 9 Pro XL 221 g, Galaxy S24 Ultra ise 232 g ağırlığa sahip. Dolayısıyla S25 Ultra selefine göre önemli miktarda hafifleyecek gibi görünüyor. S25 Ultra'da, tıpkı S24 Ultra'daki gibi titanyum gövdenin kullanılması bekleniyor. Titanyum, telefonun sağlamlığını korumanın yanında hafifliği dolayısıyla da son dönemde akıllı telefon üreticileri tarafından sıklıkla tercih edilen bir malzeme.

Snapdragon 8 Gen 4 çipsetiyle gelmesi beklenen Galaxy S25 Ultra, önceki modelden daha ince çerçevelere sahip olacak. Bu sayede ekran boyutu 6,79 inçten 6,86 inçe yükselecek. Telefonun, Galaxy S25 serisinin diğer üyeleriyle önümüzdeki yılın başlarında tanıtılması bekleniyor.

Kaynak:https://wccftech.com/galaxy-s25-ultra-lightest-flagship-amongst-competitors-including-iphone-16-pro-max/

• Yani s23 ultra ya devam diyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok ince telefonlar ısınma problemi yaşıyor.

• Millet 11 mm ye üçe katlanır telefon üretsin, siz 8 mm ye, ısınıyor, kalın olsun deyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fettah7ve7 kullanıcısına yanıt
    Henüz üretilmedi Huawei çalışmalar yapıyor. Çıksın deneyelim ondan sonra konuşuruz ısınıyor mu ısınmıyor mu?

Android işlemcileri zaten ısınıyor, ince gövdede durum daha kötü oluyor. Sony Xperia kullanırsan, S24 Ultra kullanırsan ve nispeten daha kalın xiaomi mi 11 Ultra kullanırsan, iphone 13 pro kullanırsan benim gibi daha sağlıklı yorum yaparsın. 😉

• Kullanim suresi daha uzun olacaksa Nerden Olmasin!!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HTC one gibi kenarları ve altı oval telefon yapsalar keşke.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sony hariç bahsettiğiniz telefonlara ek olarak güncel varyantlarınıda kullandım, ısınmaktan kastınız tam olarak nedir ? En azından şu öneride bulunayım S24 ultra ısınıyor diyorsanız iphone 15 serisine dokunmayın.

Edit: Yazılımsal olduğuna neredeyse eminim umarım en kısa sürede düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmenvirüs -- 29 Ağustos 2024; 7:56:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xmenvirüs kullanıcısına yanıt
    Her seferinde şans tanıyorum Android telefonlara hep yüzümü kara çıkarıyor. Benden bu kadar. 16 Pro Max kendini ıspatlarsa yurt dışı alıp geçeceğim.

Her Android telefonda olduğu gibi S24 Ultra da ısınıyor. Telefonum nispeten ince ve quallcomm Snapdragon 8 Gen 3 for galaxy soğutmada güçlük çekiyor. Ekstra overclock yapılmış işlemci ısınmaya çok meyilli. Isınmıyor diyenler birçok özelliği kapattığı ve kılıf kullandığı için hissetmiyor olabilir.

Android ISINIYOR kardeşim I-SI-NI-YOR.

Wi-fi açık.
    Bluetooth açık airpods pro 2 ile müzik dinleme.
    Senkronizasyon açık.
    Konum açık.
    Parlaklık otomatik.
    YouTube 1080P Premium Yüksek bit çözünürlük ve üzerinde izleme.
    NFC kapalı.

Hemen ısınmaya geçiyor.

Üstelik arka planda güncelleştirme veya yedekleme yapıyorsan değme telefona elini rahatsız ediyor.

Dış ortama güneş altına geçince telefon mefta. Buz kovasına kat soğuması için.

Bağımsız testler ve kullanıcı yorumları gayet açık ve net.

• Ve bu söylediklerinizi yaparken Iphone ısınmıyor, öyle mi?Samsung Galaxy S25 Ultra rakiplerinden daha ince ve hafif olacak 

• Titanyum gövde güzel oldu bu yeni cihazlara. Daha ince ve hafif yapabilirlerse büyük başarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    Ilık mı denir ne denir. Ilıyor rahatsız etmiyor.
    Dışarıda güneş altında ısınıyor orası kesin.
    Önemli olan kapalı alanda ısınmaması benim için güneş altında kullanmıyorum.
    Android kapalı serin ortamda bile ısınmaya meyilli.

• Hocam yukarıdaki yorumunuz ve bu yorumunuzu okuyunca kesinlikle yanlı tavır aldığınızı düşünüyorum. Ben 15 pro max i çok ısındığı için bırakıp s24 ultraya geçtim. İkisinde de aynı oyunları oynuyorum, 15pm bariz ısınırken s24 u da ısınan bölgeye elimi götürmedikçe hissedilmiyor. 15 p yi tanıdığım kullanıyor, onunla mp oyun oynuyoruz yine benzer durum geçerli.
    Telefoncu çok fazla tanıdığım var, 15 pm yi "benim tel çok ısınıyor nie" die sorduğum, "genel şikayet böyle abi, bu serinin hepsinde ısı şikayeti var." Die onayladılar.
    Oynadığım oyunların android optimize olması ihtimali var fakat 15pm ikinci haftasındayken her türlü internet erişimide kapalıyken saatlerce masada boş duran telefon, çaldığı için elime aldığımda bariz ılıktı. Durduğu yerde bile ısınıyor. %100 pil 40-50 şarj döngüsüyle sattım.

Edit, Ekleme: Xioami 14 ve ultra baris ısınıyor. Vivo x100 sadece 2 gün kullanabildim absürd ısınmaya denk gelmedim.

Edit, Ekleme: Yukarıda bahsettiğiniz özelliklerden sadece senk. kapalı şekilde neredeyse her akşam kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmenvirüs -- 29 Ağustos 2024; 16:1:32 >

• xmenvirüs kullanıcısına yanıt
    15 serisi ilk çıktığında çok ısınıyor şikayetleri oldu doğrudur. Sonrasında güncellemeler yayınladılar düzeldi dedi çoğu kişi sizde düzelme olmadı mı?
    Yanlı olma niyetim yok hocam kullanıcı yorumum bu şekilde. Başkası başka türlü düşünür bir şey diyemem. S24 Ultra kullanıyorum kendi telefonumu eleştiriyorum.

• Hocam ben hazirandan beri s24 ultra kullanıyorum. Telefonu sattığımda halen ısınıyordu. Son hali konusunda konusunda mp oyun oynadığımız arkadaşım halen şikayetçi fakat güncellemeyi yaptı mı bilmiyorum, hafta sonu güncelleme yaptırırım. Yukarıda ben de bahsetmiştim yazılımsal olduğuna neredeyse emindim. Umarım düzelmiştir, yazık o cihazlara. İsterseniz özelden devam edelim, s24 ultra da nasıl bir sorun yaşıyorsunuz gerçekten merak ettim.

• tamamen katılıyorum android kullanmama rağmen android cihazların nerdeyse hepsi deli gibi ısınıyor boştayken bile ama yorumlara baksan süper uçuyor buz gibi fakat gerçekte malesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.