Merhaba arkadaşlar z3 kullanıyorum ve çok hoşuma.gidiyor fakat.kamerası insanı kanser ediyor. Yanı z5 ıstememın sebebı kamerası bırde sarj olayında.kapak flan buyuk sacmalık hosuma gıtmeyen 2-3 tane yanı var. Z5 ınceledım pek hosuma gıtmedı ama premıum sankı olmus yanı hele.kı gumus rengı efsane
Benı dusunduren sey z3 un ustunw yaklasık 1500 veeıcem deger mı.sızce de bu farka ?
Bings
kullanıcısına yanıt
z3 den z5 e geçmeyin 2 yılda daha götürür z3 sizi
Butun zlee ayni zaten sakin gecme cope gider paran,sonynin z serisi gelisime karsi cikmak icin dogmus bir akimdir
Sırf tasarım ve birazcikta kamera farkı için geçmeye degmez
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLsTeR
Sırf tasarım ve birazcikta kamera farkı için geçmeye degmez
Bence gereksiz.
Genel yorumlar hep aynı ama şu kamera.konusu çok düşündürüyor yani z3 ün kamerası çöp gibı hele.ön kamerası felaket
quote:
Orijinalden alıntı: Bings
Genel yorumlar hep aynı ama şu kamera.konusu çok düşündürüyor yani z3 ün kamerası çöp gibı hele.ön kamerası felaket
Yine de bir senelik telefon Z3 ... Değiştirmeye değmez
Anlamiyorum. Kamerasi zamaninda cilginlar gibi ovulen bir markadan boyle bir pismanlik nasil yasanir. Ya sony fanboylari cidden isini iyi yapiyor. Yada sizin begenme noktasinda sorunlariniz var.
Tabi ki z5 in kamera biraz daha iyi olabilir.. Ama 1500 lira vercek kadar iyi mi.. Ben de z2 var.. Kamerasından memnunum işimi görüyor anı yakalıyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: frood
Anlamiyorum. Kamerasi zamaninda cilginlar gibi ovulen bir markadan boyle bir pismanlik nasil yasanir. Ya sony fanboylari cidden isini iyi yapiyor. Yada sizin begenme noktasinda sorunlariniz var.
Hocam ben hıc bır forumda dusuk.ısıkta z3 un kamerasını begenen bı ınsan evladına rastlamadım. Forumlarda zaten hep yerılır.su anda 700 lıraya ıkıncı elını aldıgımız ıphone 5 bıle.total de daha ıyı sonuc verıyor. Sozde 20 megapıksel ıste yazılımsız bır hiç
quote:
Orijinalden alıntı: captor34
Tabi ki z5 in kamera biraz daha iyi olabilir.. Ama 1500 lira vercek kadar iyi mi.. Ben de z2 var.. Kamerasından memnunum işimi görüyor anı yakalıyorum..
Evet orasıda kafamı karıstıran farklı bır.konu hala.daha z5 te kamerada sıkıntılar varmıs. Iphone 6 dan z3 e gecmıs bırı ıcın kamera cıdden cöp ben sıradan gunluk bır.kullanıcıyım.yanı telefonu cıkartıp az ısık cok ısık vs farketmeden otomatık ayarlarda en ıyı sonucu vermesını beklıyorum ne yazıkkı z3 te mumkun degıl. Z3 gıbı guzel bı telefonu batırıyor kamerası
quote:
quote:
Evet orasıda kafamı karıstıran farklı bır.konu hala.daha z5 te kamerada sıkıntılar varmıs. Iphone 6 dan z3 e gecmıs bırı ıcın kamera cıdden cöp ben sıradan gunluk bır.kullanıcıyım.yanı telefonu cıkartıp az ısık cok ısık vs farketmeden otomatık ayarlarda en ıyı sonucu vermesını beklıyorum ne yazıkkı z3 te mumkun degıl. Z3 gıbı guzel bı telefonu batırıyor kamerası
Alıntıları Göster
z5p güzel bir cihaz ama z3'den geçmeye pek değmez gibi, hem z3'ün batarya performansı z5p'den daha iyi
quote:
quote:
Alıntıları Göster
şu an için gereksiz görünüyor ama bi teknoloji markette z5p görüp incelersin kamerasını istediğin gibiyse ondan sonra karar verirsin
quote:
Kameralarda sunduğu performansı,telefonlara yansıtamıyor maalesef,işin garip yanı çoğu firma sensörü sony'den almasına rağmen,sony'den daha iyi bir performans sunuyor
quote:
Orijinalden alıntı: Freeze MF
quote:
Kameralarda sunduğu performansı,telefonlara yansıtamıyor maalesef,işin garip yanı çoğu firma sensörü sony'den almasına rağmen,sony'den daha iyi bir performans sunuyor
Sonuna kadar katılıyorum. İşin ılginç tarafı m5 m4 cok basarılıyken kamerada z serısını nıye bu kadar takmıyorlar anlamıs degılım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Freeze MF
quote:
Sonuna kadar katılıyorum. İşin ılginç tarafı m5 m4 cok basarılıyken kamerada z serısını nıye bu kadar takmıyorlar anlamıs degılım
Her yeni modelde kamerayı güncelliyolar ama tabi atı alan üsküdarı geçti
Batarya konusunda bence yıne 1 gunu rahat.cıkaran bır cıhaz olur. Belkı z3 e gore bı tık az olur. Telefon her kısımda 4k.ekranla.calıssa zaten 3-4 saat sonra bıter sarjı. buradakı avantajı, neredeyse her yerde telefonun 1080p calısıp gerektıgınde 4kya gecmesı, buyuk avantaj batarya ıcın.
Su an hosuma gıtmeyen yanlarına baktıgımda -Sarj gırısının.kapaklı olusu -Kameranın bellı sorunları
7-8 ay z6 yı beklemeye deger mı onu dusunuyorum.
Bings
kullanıcısına yanıt
Batarya performansı olarak aralarında hissedilebilir derecede fark var z5 serisinde batarya süreleri iyice düşmüş,aynen dediğiniz gibi cihaz 1080p gibi çalışıyor sadece video-film-fotoğraflarda 4k.Zaten 5-6 aya z6 duyrulur oda büyük bir ihtimal s820 ile gelir bence onu bekleyin ya da z5p'nin fiyatının biraz düşmesini bekleyin
S810 bana her turlu yetıyor bıraz ısınıyor fakat z5 serısınde ısınma olayı buyuk olcude azaldı. oyle yuksek grafıklı oyunlar oynamıyorum twıter ınsta forum vs. Basıt ıslemlerde kullanıyorum. Neyse artık.gıdıp ıncelıycem z3 le bı kıyaslıcam aradakı farka gore degerlendırıcem Cevaplarınız ıcın tesekkurler.
O kadar üstüne fiyat farkı vermeye değmez kesinlikle..