Şimdi Ara

Z3 KVK REZILLIGI VE DEVAM EDEN SUREÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kvk ile başımdan geçen 5 aylık serüveni sizinle paylaşmak istiyorum belki sizinde başınıza gelmiştir ve ses çıkarmamışssınızdır

arkadaşlar yaklaşık 2 yıl once Z3 telefon almıştım n11 den kvk garantili

neyse gel zaman git zaman telefonda problemler olmuştu kamerasında odaklamama yok arka tarafı kalkması falan

bende 21 ay kullandıktan sonra dedim şu telefonu yaptırayımda satıp yeni telefon alıyım garantiye yolladım telefonumu

1. gidişte kamera bozuk olmasına ragmen kasayı degiştirip yine bozuk kamerayı tekrar yolladılar
    2. gidişte yine kamera bozuk dedim ve gerçekten bozuk olan kamera telefonu hiç açmayıp gerekli testler yapıldı diyip göndermişler
    3. bidaha yolladım bu sefer kamerayı degiştirmişler ekranın anası aglamış kenarlarından ışık fışkırıyor ve arka bataryayı oturtmamıslar şişmiş
    4. bidaha yollayım bu sefer telefon gerekli testlerden geçmişmiş telefon bi geldi hiç açılmıyor
    5. defa yolladım anakart arızası varmış müşteri kaynaklı ( bu sureçte hiç telefonu kullanmadım kargoda bakıp geri gönderiyorum ben yapmışım yani ) 1000tl para istediler zaten telefonun ikinci eli 700 lira etmez

neyse garantiyide babalara geldigi için tüketici hakem heyetine gittim butun belgeleri ordaki arkadaslara verdim işlemi başlattım
    bu işlem bir ay sürdü sonra 2.099TL para iade kazandım kazandıgımın ertesi gün hiç mi hiç ulaşılmayan kvk beni arıyo bozuk telefonu ve faturayı iban adresinizi gönderin para iade yapacagız dediler ve gönderdim 15gündür kvkya ulaşamıyorum şimdiki süreçte adliyeye gidiyorum yeni bir dava açıp haciz falan ne gerekiyosa onu yaptıracagım

böyle bi olay yaşamaktayım kvk ya işi düşen arkadaşlar bunları göz önünde bulundursun sizde rezil olmayın kendi paranızla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 10 Kasım 2017; 14:45:37 >

• ruh hastası kvk parayı bugun yatırmış konuyumu gördüler ne oldu anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.