Şimdi Ara

Z3 su geçirdi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 ay önce havuzda sorunsuz kullandığım xperia z3, 3 gün önce havuzda su geçirdi ve kapandı telefon. tekrar açtığımda bildirim çubuğunu çok zor çekiyordum ve telefonda şerit halinde dokunmatiği çalışmayan bir alan vardı. birkaç saat sonra hiç çekememeye başladım bildirim barını. basınç testi yaptım olumsuz çıktı sonrasında. dahası servis yok yazmaya başladı telefonda ama sanırım o sim kartla ilgili bir durum.

benim kafama takılan şu; ben telefonu kiliksa'dan aldım. açıkçası kullanıcı hatası diyerek göndermelerinden korkuyorum. nedeni ise daha önceden telefonun 2 kere yere düşmesi. sizce bu durumda garantiden yararlanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarbanabireglencemedet -- 30 Ağustos 2015; 12:34:34 >

• up
  • Sony ile görüşmeniz daha iyi olur.Genellikle su geçirdiği zaman Kullanıcı hatası diye söylerler.Yine de sony nin inisiyatifine kalmış bi durum.Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 TL verdiğiniz aleti suya nasıl bırakıyosunuz hayret..

Neticeyi paylaşın lütfen.. Geçmiş olsun
  • cevap veriyorum 2 gün pirinçte beklet beyaz bantlar pembe oldu ise garanti dışı kullanıcı hatası

ekran kapalıyken ekranın altında su lekesi izi varsa ekran gitti değişecek

ayrıca fön makinesi tutma şarj etme tlfn kapansın sd ve sim kart çıkar içini vakumla ama delikleri içini kurutma sorun varsa buyur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilade

2000 TL verdiğiniz aleti suya nasıl bırakıyosunuz hayret..

telefonu alma sebebimden biri su altında kullanımıydı, üstelik kutusundan çıkan kılavuzda su altında fotoğraf çekilebilir ifadesi vardı.
    bu durumda suçlu ben mi oluyorum suya sokarak?
  • Cevap basit kapakçığını tam kapatmadan sokmuşsun diyebilirler. Manyetik şarj bu yüzden var. Z2 kullanıyorum suya sokamıyorum şimdi kapaklar aşındı çünki.Not: kliksadan paralel mi aldın cihazı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarbanabireglencemedet

quote:

Orijinalden alıntı: bilade

2000 TL verdiğiniz aleti suya nasıl bırakıyosunuz hayret..

telefonu alma sebebimden biri su altında kullanımıydı, üstelik kutusundan çıkan kılavuzda su altında fotoğraf çekilebilir ifadesi vardı.
    bu durumda suçlu ben mi oluyorum suya sokarak?

Z3 ün su altı kullanım özelliği vardır,bozulma olduysa yenisini vermeliler kesinlikte
  • kapağını kapatmamışsın der geçerler.
    Hernekadar su geçirmez desede dünya para alet. Büyük cesaret..
  • düşme sonucunda darbeye bağlı kasada muhtelif açılmalar ya da içindeli silikonda kaymalar olmuş olabilir ve bu durumda su geçirebilir. dışarıdan darbe izi gözüküyor mu telefonda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murettep

düşme sonucunda darbeye bağlı kasada muhtelif açılmalar ya da içindeli silikonda kaymalar olmuş olabilir ve bu durumda su geçirebilir. dışarıdan darbe izi gözüküyor mu telefonda?

arka kapak cam olduğu için çizikler var. telefonun da sol alt köşesinde çok küçük bir ezilme var
  • arkadaşlar basınca tabi tutmuşum diye garanti kapsamından çıkardılar ve 1300 lira ücret istediler.
    ne yapmalıyım?
  • Beklenen sonuçç
    Geçmiş olsunn
  • tüketici hakem heyetine başvursam sonuç alır mıyım?
  • yarbanabireglencemedet Y kullanıcısına yanıt
    dh ve birçok forumda örneği var. sony ve ya diğer servisler geri gönderse bile thh değişim ya da para iadesi veriyor. araştırabilirsiniz.
  • Geçmiş olsun. Garanti kapsamına alacaklarını sanmıyorum.
  • Arkadaşlar hakem heyetinden olumlu sonuç geldi. Fonotel ile dün yaptığım görüşmede para iadesi alacağımı söylediler.
    Kesinlikle bu tür konularda işin peşini bırakmayın sonuna kadar gidin!
  • Bende evde su altı yaptım :) on arka kamera buhar oldu verdım yaptılar yarın alcam yazaarım bakarım ne olcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.