Şimdi Ara

Z3 vs G3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisi arasında kararsız kaldım. Telefonları almanyadan alıcam fiyat farkınıda baz alarak bana fikir verebilir misiniz bu 2 telefon hakkında? Hangisini almalıyım?
    Önceliklerim:
    -kullanım süresi
    -kamera
    -performans

• quote:

Orijinalden alıntı: Epcing

İkisi arasında kararsız kaldım. Telefonları almanyadan alıcam fiyat farkınıda baz alarak bana fikir verebilir misiniz bu 2 telefon hakkında? Hangisini almalıyım?
    Önceliklerim:
    -kullanım süresi
    -kamera
    -performans

Z3 daha iyi tabikide ama fiyat farkıda var
  • Yerinde olsam G3 alırdım.Pişman etmeyecek bir telefon.
  • Kamera olarak G3 önde, performans olarak da Z3 önde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thejackal4141

Yerinde olsam G3 alırdım.Pişman etmeyecek bir telefon.

Bende öyle düşünüyordum ama internette biraz araştırınca çok fazla kötü yorum gördüm yok bataryayı su gibi içiyor menü geçişlerinde kasılmalar var aşırı ısınıyor gibi
  • quote:

quote:

Bende öyle düşünüyordum ama internette biraz araştırınca çok fazla kötü yorum gördüm yok bataryayı su gibi içiyor menü geçişlerinde kasılmalar var aşırı ısınıyor gibi

Bataryası diğer amiral gemilerden daha az gidiyor, ısınma sorunu da var, arayüzde takılma da var ama herşeye rağmen bence çok güzel telefon.
  • kamera olarak z3 önce performans olarak z3 önde
    Kamera konusunda tartışmaya bile gerek yok.
    G3: 2.5 ghz Z3: 2.5 ghz
    G3: 3GB ram Z3: 3Gb ram
    z3'ün önde olmasının sebebi ekranın 2k olmaması
    2k ekran işlemciyi ısıtıyo buda telefonu yavaşlatıyo ben yavaşladığını görmedim ama öyleymiş forumdakilere göre.
    bu 2k ekran kimisine göre avantaj kimisine göre dezavantaj
    ben 2k ekran için kullanım süresini kafaya takmayanlardanım
    fiyat açısından kesinlikle G3 daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Epcing E kullanıcısına yanıt
    normal kullanımda ısınmıyor ışığı açınca ve oyun oynayınca ciddi ciddi eli yakıyor dert ediyorsan ısınma problemini hiç bulaşma gerçekten ısınıyor.
    alacaksan son serileri al diğer serilerde çatlama sorunları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R ART

kamera olarak z3 önce performans olarak z3 önde
    Kamera konusunda tartışmaya bile gerek yok.
    G3: 2.5 ghz Z3: 2.5 ghz
    G3: 3GB ram Z3: 3Gb ram
    z3'ün önde olmasının sebebi ekranın 2k olmaması
    2k ekran işlemciyi ısıtıyo buda telefonu yavaşlatıyo ben yavaşladığını görmedim ama öyleymiş forumdakilere göre.
    bu 2k ekran kimisine göre avantaj kimisine göre dezavantaj
    ben 2k ekran için kullanım süresini kafaya takmayanlardanım
    fiyat açısından kesinlikle G3 daha iyi.

Z3'ün kamera donanımı çok iyi fakat iyi bir yazılımla destekleyemedikleri için geceleri falan güzel fotoğraf çekemiyor.Karıncalanma sorunu var.

Z3'ün performans olarak önde olmasının sebebi yalnızca 2k değil.2k'nın payı yüksek, Z3'ün arayüzü sade ve iyi optimize edilmiş.G3'de ise pek sade olmayan doldurulmuş bir arayüz görmekteyiz.Daha fazla özellik bizlere sunuyor G3 arayüzü.Daha fazla özellik sunarken performanstan kaybediyor.İki cihaz da çok güzel cihazdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

quote:

Bataryası diğer amiral gemilerden daha az gidiyor, ısınma sorunu da var, arayüzde takılma da var ama herşeye rağmen bence çok güzel telefon.

arkadaşın dediği gibi herşeye rağmen güzel

• Katılıyorum
  • Peki bu arayüzdeki takılmalar çok sık oluyor mu yoks arada bir milisaniyelik şeyler mi?
    birde bu ısınma donanıma ve telefona zarar veriyor mu yoksa sadece ısınıyor mu ayrıca şarjı bir günü çıkarır değil mi? o kadarda kötü değildir heralde
  • Z3

Daha saglam batarya daha iyi guncelleme daha uzun alir su toz gecirmez 2k sacmaligi dolayisiyla takilma handikapi yok

G3 ise daha ince daha iyi bir kamera avantajina sahip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki bu arayüzdeki takılmalar çok sık oluyor mu yoks arada bir milisaniyelik şeyler mi?
    birde bu ısınma donanıma ve telefona zarar veriyor mu yoksa sadece ısınıyor mu ayrıca şarjı bir günü çıkarır değil mi? o kadarda kötü değildir heralde

Telefona fazla yüklenmezseniz pek sorun olmaz ama ne kadar yüklenirseniz o kadar çok takılma olur G3 arayüzünde.Kullanıma bağlı değişim gösterir.Cihaz çok ısınıyor ama daha telefona herhangi bir zarar vermedi.Belki başkasının cihazı zarar görmüştür onu bilemem.Şarj konusu da kullanımdan kullanıma değişiklik gösterir.Benim kullanımımda 1 günü pek çıkaramıyor aktif kullanıyorum.Kesinlikle kötü cihaz değil.Beklentilerinizi karşılıyorsa alabilirsiniz.
  • Z3 daha iyi. Z2 bile g3ten daha iyi tercih sizin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben z3 derim
    saglamlık
    hız
    pil vs herseyde z3 onde hatta z2 bıle g3 ten daha ıyı
  • G3 ün kamera ekran boyutu ve ekranı daha iyi ama ayrıca arada fiyat farkıda var karar veremedim bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

ben z3 derim
    saglamlık
    hız
    pil vs herseyde z3 onde hatta z2 bıle g3 ten daha ıyı

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 tam tutarli bi makine degil.
    Z3 daha iyi olacaktır.
    Hatta z2 bile g3den daha iyi çoğu kişiye göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.