Şimdi Ara

Z3 vs iphone 6 & 6 plus Hakkındaki görüşleriniz (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: balomer

S4 den Xperia Z ye geçmiş biri olarak Xperia serisini tavsiye ederim. Kusursuz telefon yoktur öyle olsaydı kim telefon alacaktı? şuan tek eksik gördüğüm konu kameranın tam verimli olmaması, onun dışınca çok çok memnunum birde Z3 filan uçaktır. Isınmayı dert etmiyorum at suya gitsin

manuel moda al,

plaj ve kar seçeneğini işaretle, sonucu gör kardeşim.

bu arada ekrana soluk diyenler var: Ekran ayarlarından "aydınlatma koşullarına uyum" seçeneğini kaldırsınlar. o zaman ekran cam gibi parlak oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabatak34

z3 alcam kamerayı okadar önemsemiyorum. z2 kütük gibi geliyor z3 ise harika gözüküyor. hele beyaz olanların altında hopörler çiziği baktıkça bakasım geliyor. biraz fiyatı süüşşün ithalatcı garantisiyle alcam.

eğer kılıfsız kullanacaksan z3 al o zaman

ama kılıfa giren her telefon biraz kütükleşir....

yani z1, z2, z3 kılıfa girince ayırt edemezsin...
  • asla kılıf koruyucu tarzı şeyler kullanmam ben bu teli z2den 1milim ince die alırken nasıl kılıfa koyayım :D he para çok değerliyse zaten bu tip zevklere para vermem.
  • iphone 6 plus elbette
  • Z3 tabiki sony muhteşem bir telefon yaptı. Şuan bence telefon dünyasının en iyisi kararlıyım maddi imkan biraz el verince çekecem beyaz bir z3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

2500lira verip bluetoothdan sarki alamayacagim,jilbreak yapmadikca hapis hayati yasatan iosa bulasilmaz dusincesindeyim.androidin ust modelleri ile daha saglam daha iyi bataryali 50lira sd kart alip genis genis takilip market harici istedigim yerden dosya alip gonderip indirip,aparatlari aksesuarlarindanda kaziklanmadigim androidi tercih ederim.hicbir zaman apple beni sogusleyemedi.

Bluetooth la dosya alıp gonderenler var mı? Kazıklanmak mı dedin senin 2000 liraya aldığın android telefonu kaç paraya satabilirsin? Artı iphone 6 alma 5s veya 5 al son model olduğu için normal...

Gecen sene 2300 e aldigim. 5s telefon su an en fazla 1500 eder . Telefoncular o parayı bile vermez.zaten sıfırı 1700 gibi. Demem o ki fiyati dusmeyen telefon yok. Iphone nin fiyati dusmez sozu ise kocaman bir yalan. Suan 2350 ye satilan iphone6 yi da seneye bu zamanlar aynı akibet bekliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 210507

quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

2500lira verip bluetoothdan sarki alamayacagim,jilbreak yapmadikca hapis hayati yasatan iosa bulasilmaz dusincesindeyim.androidin ust modelleri ile daha saglam daha iyi bataryali 50lira sd kart alip genis genis takilip market harici istedigim yerden dosya alip gonderip indirip,aparatlari aksesuarlarindanda kaziklanmadigim androidi tercih ederim.hicbir zaman apple beni sogusleyemedi.

Bluetooth la dosya alıp gonderenler var mı? Kazıklanmak mı dedin senin 2000 liraya aldığın android telefonu kaç paraya satabilirsin? Artı iphone 6 alma 5s veya 5 al son model olduğu için normal...

Gecen sene 2300 e aldigim. 5s telefon su an en fazla 1500 eder . Telefoncular o parayı bile vermez.zaten sıfırı 1700 gibi. Demem o ki fiyati dusmeyen telefon yok. Iphone nin fiyati dusmez sozu ise kocaman bir yalan. Suan 2350 ye satilan iphone6 yi da seneye bu zamanlar aynı akibet bekliyor.

2149 liraya apple store fiyatı vardı çıktığında şu anda havale ile 1800 küsur aradan bir yıldan fazla geçti
    Xz2 çıkalı kaç ay oldu 2399 dan 1500 kusura düştü onu da Telefoncu asla iPhone gibi almaz ikinci elde iyice öldürür
    Değer kaybı çok daha fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

yen' telefon alacaklar sakin iPhone 6 v.s. almayin... pisman olursunuz...

neden hocam biraz ayrıntılı yazalım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: desaly35

quote:

yen' telefon alacaklar sakin iPhone 6 v.s. almayin... pisman olursunuz...

neden hocam biraz ayrıntılı yazalım lütfen

Evet pişman olursun ..... neden almak için bu kadar geciktim diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 24 Aralık 2014; 19:20:46 >
  • quote:

sakız gibi bükülüyor 2 gün kapatma kasmaya başlıyor... + teknolojiden anlamayanın markası...

Sanki xperia z3 bükülmüyor
    http://www.ubergizmo.com/2014/11/sony-xperia-z3-owner-reports-frame-bending-issue/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 24 Aralık 2014; 19:21:12 >
  • htc one serisine bi bak bence m8 ve m9 mdelleri iyidir özelik bakımından da iyi bi telefondur ip6 da o kadar özelliği bulamazsın çünkü yok ama ios diye tuttrursan 2 ay sonra ağlayarak foruma gelme
  • baranist kullanıcısına yanıt
    htc elmanın bütün serisini tokatlar
  • quote:

asıl yalancı sensin... adam saatlerce işlemciye yükleniyor ısıtıyor sonra a büküldü diyor adam tuutarken kanırtıtıyor... sonuç bu... aklı başında kullanıcılarda bükülmüyor... sakız kaza iPhone 6 sülalesi işlem apmadan bükülüyor...
    http://forum.shiftdelete.net/iphone/336854-iphone-5-kasma-ve-donma.html
    http://sorucevap.iphoneturkey.com/51740/iphone-5s-kasmaya-ba%C5%9Flad%C4%B1
    daha çok var... dandios kasar...

Çevremde sürüyle plus kullanan var aklı BAŞINDA hiçbirinin bükülmedi
    Diğeri ise benim paylaştığım makalede Kullanıcılar hep sıradan ama z3 leri senin gibi olmuş ısıya da maruz kalmamış
    Ne oldu

• Kaç gün gidiyor bu ips6'nin sarj'i arkadaşlar bende almayi düşünüyorum.?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.