Şimdi Ara

Z3 vs iphone 6 & 6 plus Hakkındaki görüşleriniz (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne z3 ne iphone 6 bence 2 sinin karışımı m8 ve m8 2 sindende 10 gomlek ustundur neden mi nedenlerini söyliyim kamera çok kotu deil kamerası çok eleştırılıyor ama kullanan biri olarak kamerası son derece tatmin ediyor onun dışında yazılımı stock androidden sonra en stabildir belkıde stock danda daha stabil burasını bilemem donanım olarakda ust seviyede 2 gb rama laf yapsada sonyciler son derece iyi onun dısında iphone kadar stabil bana göre ayrıca iphoneda kullanılan metal alimimyum son derece kalitesiz bukulmeye elverişli ama m8deki 10 gomlek ustun metal alimimyumdur sımdı fanboyluk yapmıyorum ama dogruyu konusmak lazım fiyati dusuyormu suan vatan,teknosa gibi yerlerde hala 2100 kvk garantılı telefon cıkalıda herelde bi 8 ay fln oluyor veya daha fazla tam bilmiyorum orasını ben alalıda 6 ay oluyor hala ilkgunku gibi stabil 1 kere bile ayarları sıfırlamadım yanı bence sony iphone kavgası gereksiz sony adam gibi kronik sorunsuz telefon uretse kimse sonye çatal atmaz adamlar duzgun telefon uretemiyor hep bi kronik sorunlar iphone 6 da bana göre çok iyi bi cihaz deil çıkıntılı kamera lensi yeri olsun bukulmesi olsun kaldıkı donanımhaber editoru erdi beyin normal iphone 6 si bukuldu videosu dahi var yanı normal iphone 6 nin ayrıca bataryasıda berbat 1 gunu bile cıkaramıyor yarım gun yoğun kullanımda anca cıkarır yanı iphone 6 da sorunsuz deil iphone 6 nin suan tek alınası yanı bugun alırsın beğenmezsın yarın en az değer kaybıyla satılıcak cihazdır sana m8 de al diyemem m9 cıkcak 1 2 ay sonra tanıtılcak sanırım ama yerınde olsam suan cihaza çok ihtiyacım varsa direk iphone 6 alırım o enazından plus kadar çabuk bukulmez

• Janjan kullanıcısına yanıt
    Sınıftakilere bunu söylesem nediyon derler.Blutot varken ne uraşçaz bunlarla elalemin telefonu zaten diskavri falan okulun wayfisine bağlanıyolar ama bunları bilmezler.Benden not almaya gelenlerin hepsi blutotla atsana diyo ki bende bu dediğin şeylerin bazılarını bilsemde blutotla atmayı tercih ederim.
  • En son geçen hafta bi ios deneyeyim istedim inan Z2 den sonra 1 gün katlanabildim hayatta gün içinde yanıma almadığım şarj aletini ilk günden yanıma almak zorunda kaldım

Stabilite filan lafları hikaye bu artık iOS un ayrıcalığı değil Android de gayet stabil özellikle amiral modellerinde.

Zaman zaman iOS denerdim ama bu en son kullandığım 5S ten sonra tövbe ettim şu an Z3 kkullanıyorum gayet memnunum

İPhone 6 inceledim gayet şık duruyor fakat şarj konusunda üzecek gibi ve ayrıca Android kadar pratik değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XZ3 uzaylılar için tasarlanmış
    Şahsen ben bir beyaz yakalı olarak çözemiyorum
    Über zony
  • Bende iPhone 6 eşimde z3 var kesinlikle ikiside üzmez fakat iPhone 6 8 mp kamerası ile Sony nin 20 mp kamerasına fark atıyor, z3 te 3 gb ram var ama arada bir de olsa takılmalar oluyor kısacası iPhone 6 z3 ten üstün bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanky -- 21 Aralık 2014; 21:45:40 >
  • Z3 almazdim ben Z4 kisa sure sonra gelecek daha onceki telefonun iOS ise beklemeden iPhone 6 ya gec Android kullaniyorsan az daha tut kendini Z4 al

iOS 7 ye kadar iPhone 5 kullandim simdi buyuk pisman oldum keske androide gecmeseydim diyorum

• S4 den Xperia Z ye geçmiş biri olarak Xperia serisini tavsiye ederim. Kusursuz telefon yoktur öyle olsaydı kim telefon alacaktı? şuan tek eksik gördüğüm konu kameranın tam verimli olmaması, onun dışınca çok çok memnunum birde Z3 filan uçaktır. Isınmayı dert etmiyorum at suya gitsin
  • yen' telefon alacaklar sakin iPhone 6 v.s. almayin... pisman olursunuz...

• TIMERIDER kullanıcısına yanıt
    İphone alacak param yok demiyorsun
    Bir müddet sonra telefonumda kasmalar donmalar başlayacağına 3.000 tl verir 4 sene rahat rahat iphone kullanırım
  • umutter U kullanıcısına yanıt
    Yeni iphone 5s sattim sadece meraktan almıştım.note 3 kullaniyorum,evimde birde note 3 neo ve s4 var hepsini ben aldim.benim arabam evim yazligim,kirada is yerim var.Senin tek varligin telefonun sanirim.telefonuna iyi sarıl zavalli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajlar silinmiş, fakeler banlanmamış adam tertemiz dolaşıyor.Bravo yönetim.Aman kimse görmesin.

• Gazlamı calısıo yonetım,ne kımsenın talımatıyla ne gazıyla nede paranoyasıyla karar vermıyorlar demekkı.Tertemızım,ve dogal olarak ta tertemız dolasacagım tabı noldu zorunamı gitti.
    20 saat sonra gelıp ılk baktıgın bumu oldu? alemın derdı ben olmusum,demekkı zamanında cok ıclerıne oturmusum.

sen susun sen bunun fakeısın,bu sırf g2 onerıyor demekkı sensın,burda benım yazdıgım 3 eksi almıs,bınlerce forum uyesı yazdıklarımı nasıl begenmez,demekkı senın 3 tanede fakeın var benı eksılıorsun,bugun canım sıkkın demekkı su nıckın senın fakeın,uykumu almadım usttekı yazılar senın fake hesabın,halı sahada gol atamadım kalecı senın fakeın,yogurdum ekşi senden,ekmek bayat senden,mısalı sacmalamada cıgır acma sende kardesım.

gecen senekı olayı ısıtıp ısıtıp onumuze koyuyorsun,mılete bırsey onermek yada fayda falan degıl omcelıgın kompleksten bana nasıl gıydırım derdındesın,yazık.Bu kadar onem,vakıt vermene gozlerım yasardı,ıcın ıcını kemırıyor dimi,itiraf et..

bana degıl merak etme onu burdan yazacak cesaret herkesde olmaz,kendıne ıtıraf et azından.

Bugun baktım bende 5-10 konuda eksılenmısım,dogaldır begenmez adam katılmaz eksıler,3 eksıler 5 eksıler benı takıntım yok sukur.

ama senın mantıgınla yazayım..

bugun baktım bende 5-10 konuda eksılenmısım,demekkı senın fakeın var,ss vermemem onemlı degıl ısım guucum var gunlerdır yogunum ama farketmez vardemekkı senın fakeın.

Hey Allahım yaa nelerle ugrasıoruz vakte emege yazık,surda yaktıgım kalorıye acıdım bırden,tartısılmaz dıyıp dun gıttın,kolpaları yazdın gttın donustede banlanmıstır bende arkasında oohhhh salla babam salla manas destenı gıbı gıydırırdım uzun uzun dıye dusundun,ama gelıp ılk ıs buraya baktın kı ,oda ne evdekı hesap carsıya uymadı bu gergınlıgın ondan herhalde.Bana muhalefet yapcam dıye harcadıgın emegın vaktın yarısını forumdakı sorulara cevp olarak yazsan hayrın dokunurdu hıc degılse.

Yaxık,ve konu sahıbınden ozur dılıyorumkı bu kadar ona zerre katkısı olmayacak sekılde yazıyor yer ısgal edıyorum,mecburen...kusura bakmasın lutfen,kuyuya atılan tası cıkartmaya calısıroum buyuklerımızın deyımıyle.

Benim tek varlığım telefon olsaydı simpaş altın orandan ev almazdım koç neyse konuyu kapatalım ergen kavgasına döndü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutter -- 22 Aralık 2014; 22:15:52 >
  • offff sidik yarışı başlamış
    DH FORUMS ......................
    ONLY RICH PEOPLE ALLOWED
    Ahah.. hay Allah adam telefonuyla övünen bi daire sahibiymis .Çok felsefi ama ergen olmayan ve burada ergen muhabbeti yapan biriymis.

• iphone 6 ve note 4 kamerası gerçektende süper z3 ün kamerası dandik çok flu resim çekio. lakin tipi çok güzel z3 ün eline aldındı hissediyorsun kaliteyi. kamerayı fazla takmayanlar z3 almalı. kamerayı çok takan illede kameracılar note4 veya iphone 6 veya plusa yönelmeli. yoksa performans olarak şu cihaz şundan üstün demek tam radikallik. günlük kullanımda asla farklarını anlayamazsınız.
    bu konuyu uzatmandan belli ergen olduğun sen otur hayali evinde

ergenligi atlatali 20 yili gecti,cebimde taşıdığım bir telefonla kendime statü kazandirmaya calismiyorum,bence sen fazla uzatiyorsun bunlari.ben fiyat performans cihazi alirim.

Edit:gereksiz yerleri sildim.sacma muhabbetelere girmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 23 Aralık 2014; 0:24:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabatak34

iphone 6 ve note 4 kamerası gerçektende süper z3 ün kamerası dandik çok flu resim çekio. lakin tipi çok güzel z3 ün eline aldındı hissediyorsun kaliteyi. kamerayı fazla takmayanlar z3 almalı. kamerayı çok takan illede kameracılar note4 veya iphone 6 veya plusa yönelmeli. yoksa performans olarak şu cihaz şundan üstün demek tam radikallik. günlük kullanımda asla farklarını anlayamazsınız.

z2 alın o zaman, z2'nin kamerası gayet güzel...
  • INOVASYON kullanıcısına yanıt
    z3 alcam kamerayı okadar önemsemiyorum. z2 kütük gibi geliyor z3 ise harika gözüküyor. hele beyaz olanların altında hopörler çiziği baktıkça bakasım geliyor. biraz fiyatı süüşşün ithalatcı garantisiyle alcam.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.