Şimdi Ara

Z3 vs iphone 6 & 6 plus Hakkındaki görüşleriniz (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu devirde bluetooth mu kaldı herkes whatsapp tan yolluyor sadece kendinizi öyle tatmin ediyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • over and under kullanıcısına yanıt
    Bende Z2 var i6'dan daha iyi.Takıyom kabloyu sürükleyip bırakıyom filmi tamam oldu bitti.Çok şekil telefon bataryasıda iphone dan çok dahaa gidiyor arklarımdan notlarının fotolarını blutotlan alabiliyom atabiliyom iphone 6 alırsam hava atmak için alıcam yada 6S i beklerim bükülmesi ve berbat tasarımı korkutuyo
  • Hala bluetooth tan dosya atanlar mı var bu devirde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

z3 e geciş modeli diyen teknoloji cahilleri var. z2 geçişti z3 te herseyi düzelttiler ve cok daha iyi hale geldi telefon. z3 derim ben kız gibi narin ip6 ya para verilmez

geçiş modeli işte öyle arkadan yazma adam gibi alıntı yap suratıma söyle
    kendin söylüyorsun işte z2'nin iyileştirilmiş hali diye
    hala su geçiriyor, hala aşırı ısınıyor, hala pembe fotoğraf ve video çekiyor, reset, restartları malüm Maşallah
    z4 farklı olacak İnşallah bekliyoruz da cahil falan yakışmıyor kelimelerini doğru seç karşındakinin kim olduğunu bilmeden
    saygılar

kullanmadan yorum yapma z3 un ısındıgı falan yok telefon muhtesem calısıyor ısınma olmadan. oyunda bıle ısınmıyor .su gecırdıgı falanda yok. aksine arttırıldı sertıfıkası. pembe foto senin gibiler için uydurulmus bır laf. tamamen karanlık ortamda senın savundugun elmada foto cekınce goremedıgın detayları gostermek ıcın iso yuksek tutuluyor o da bembeyaz yerde sadece renk farklılasmasına neden oluyor. baska teller bırsey gosteremezken hemde.lafım z3 gecıs telefonu dıyen herkese idi. ha sen üstüne alınmıssan sanada ayrıca cevap verırım sorun yok. arkadan konusmada nedir mahalle dedikodusumu yapıyoruz burda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

quote:

Orijinalden alıntı: desaly35

quote:

Ya valla yazmaktan gına geldi. Adam iPhone 6 gibi bir cihazın yanına Z3 yazıyor. Odunlamı dövelim küreklemi.

arkadaşım fikrini belirtmişsin teşekkür ederimde.

z3ü yanına niye yazmıyayım ?

iphone 6 ve plus tabi ki benim gözümde de bir hatta bir kaç adım önde fakat SONY ile samsungu karıştırma yabana atılacak bir marka değil.
    Ses kalitesi olsun , ram , işletim hızı olsun , suya karşı dayanıklılık 20.7MP kamera vs var ancak tabiki 3gb androidin 1gb iostan daha fazla iş yapmayacağını ben de biliyorum.Fakat bu sony z3 ile iphone 6 nın kıyaslanmayacağı anlamı taşımaz kanaatime göre.

Telefonu alan bir çok kişi arıza konusu açıyor cevap verecek adam bile yok. Herkes konulara G3, Z3 yazıp çıkma gibi bir huy edinmiş.

Sony telefonda kar alamıyor, pazarı bilmeyen adam SONY ismini referans göstererek rasgele sony telefon öneriyor.

Hocam bu stevejones un isi gucu yok gece gunduz her konuda z2 z3 . Adam sony manyagi. Ben z2 aldiydim. Bin pisman geri verdim. Konu actim burada. Adam beni bir dovmedigi kaldi yalan soyluyomusum diye ki sony kullanmiyor. Z2 denen telefon suan norvecte 650 liraya satiliyor siz dusunun. Mayista cikti el insaf ya. Adamlar nasil depolari bosaltiriz bu ayipli mali diye bir tarafini yrtiyor. Bazilari at gozlugu takmis gibi milleti yalanci yerine koyuyor. Z3 cikti onunda fiyati ortada hemen dustu. M8 in fiyati hala ayni! Neden. Adam telefonunu biliyor guveniyor. Ne demislerr UCUZ ETIN SUYU KARA OLUR!!! Stevejones birak artik insanlari bozuk kronik sorunlu telefonlara yonlendirmeyi. Yaptigin gunah be gunahh!! Bizde forumda z2dediler diye gidip aldik ne oldu 3 kere gonderdim geri zor iade ettim. Telefonu gunes isignda bakinca ekranda nokta nokta siralar geziyo. Neymis ips panelmis ula iphoneda ips panel. Cocukmu kandiriyorsunuz. Kardes ne alirsan al sonydensimdilik uzak dur. Bir adamtelefonu duzgun yapsa zaten 6 ayda bir model cikarmaz KII Z3 4.5 5 aysonra satisa geldi bunu bir dusun! Bazi kendini bilmezler neden bunu goz onunde bulundurmuyor! Yangindan malmi kaciriyo sony ne acelesi varda 4.5 ay sonra yeni modeli direksatisa cikariyor??? Adam milletin parasina acimiyor tabi. Kendi almis g2 milletede sony aldiracak. Yazik ya

• quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

2300 tl para verip 16 gb kapasiteli,1100 tl lik lg g2 donanımında z3 e para verilmez.İphone 6 ve plus daha güçlü,daha uzun ömürlü.Android olsun illa sony olsun dersen 1300 tl ye paralel ithalat z2 satılıyor.Xperia z3 kullanıyormuş gibi hissedebilirsin.

Turkiyede insanlari kaziklayip kronik sorunlu telefonlari satiyorlar iste.yazik milletimin parasina. Norvecte fiyatlar nerdeyseayni oluyor tr ile. Yani bir tik daha ucuz oluyor. Z3 normal garantili 1250 tlye geliyor yani dustu. Z2 650 civari. Paralel falan degil normal.adamlar biliyo malinin ne bok oldugunu mecbur fiyat dusuyorlar.

• Sony kullanip sony onersek,sony fanboyuyuz,g2 kullanip sony onersek kendimiz g2 kullanirken milletin parasina acımadan sony oneriyoruz,samsung onersek iphone stabilligi varken nasil samsung oneriyoruz,lumia onersek bak bak kendi android almis ama wp oneriyor.

Neyin kafasindasin kardesim,isin gucun sonye gommek,kendin sorun yasadin.diye herkes yasaacak diye dusunuorsun.

G2 dede tonla sorun yasayan var ama bana denk gelmedi misal.

Kafaniza sokun sorunsuz cihaz yok olmadi olmayacak ama binde 1 ama yuzde 1 ariza cikabilir.

Banane sonyden,ben hangi soruya bence ne uygun cevapsa onun yazarım,yani ne sana ne baskasina yaranma kaygim yok.

Tamam para verip almissin buyuk hayalkirikligi yasamizsin yatip kalkip antipropganda yapcamdiye debeleniosun,ayricada yap hakkin var tabi istedigini onerir yada onermezsin,benim icin sikinti degil ama benim onerime bu kadar kompleks yapman ilginc.

Yok depoyu bosaltcakmista yok ayipli malmista anderseden masallar.ne.kadar sig dusunuyorsun sorunlu oldugu icin 6ayda bir ciartiormus,ya cidden komik yeminle,2yildir demekki bu adamlar hatasiz cihaz uretemiyor,niye sirf senin aldigin cihazdan sikintin oldu diye.

Valla komik az ayaklari yere basan elestiriler yapin,yoksa dedigim gibi bedava verseler sony almam dersin,haklisindir.

Derimki adamin.dusuncesi bu vardir bi yasanmisligi bin pisman olmustur.Ama yazik valla,yazik.Benim.icin sorun.yok keseme uyan aklima yatan neyse onu alirim,g2 den once sony ondan.oncesinde htc kullandim,herbirinde begendigim ve begenmedigim kisimlar oldu,bir sonraki cihazimdada muhtemeldirki olacak.

Yani bakis acimiz farkli,ben ne sony kullandigina nede norvec morvec mevzularina inanmadigim icin benim acimdan bir degeri yok,ama okuyupta kaale alacak adamlari bilemem,yani sende bana karsi boyle seviyede yazdigin boyle bir hakka sahip oldugunu dusundugun.icin demekki buhak bendede doguyor haliylesana uygun dusen cevabim budur.

Polemik amacinda isen zaten belli olur uzattikca uzatirsin,yok amacin zaten cidden konu acana yardimsa neyi neden onerdigini yada onermedigini yazar gecersin,ki zaten dogrusuda budur bana gore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 20 Aralık 2014; 7:16:34 >

• quote:

quote:

quote:

z3 e geciş modeli diyen teknoloji cahilleri var. z2 geçişti z3 te herseyi düzelttiler ve cok daha iyi hale geldi telefon. z3 derim ben kız gibi narin ip6 ya para verilmez

hala su geçiriyor, hala aşırı ısınıyor, hala pembe fotoğraf ve video çekiyor, reset, restartları malüm Maşallah
    z4 farklı olacak İnşallah bekliyoruz da cahil falan yakışmıyor kelimelerini doğru seç karşındakinin kim olduğunu bilmeden
    saygılar

kullanmadan yorum yapma z3 un ısındıgı falan yok telefon muhtesem calısıyor ısınma olmadan. oyunda bıle ısınmıyor .su gecırdıgı falanda yok. aksine arttırıldı sertıfıkası. pembe foto senin gibiler için uydurulmus bır laf. tamamen karanlık ortamda senın savundugun elmada foto cekınce goremedıgın detayları gostermek ıcın iso yuksek tutuluyor o da bembeyaz yerde sadece renk farklılasmasına neden oluyor. baska teller bırsey gosteremezken hemde.lafım z3 gecıs telefonu dıyen herkese idi. ha sen üstüne alınmıssan sanada ayrıca cevap verırım sorun yok. arkadan konusmada nedir mahalle dedikodusumu yapıyoruz burda.

Bosver..

Yuzlerce binlerce japon.muhendis yazilimci tasarimci argeci goruntu muhendisi kamera teknolojisi departmani satis birimi vs

Hepsi bos bilmiyor bu isi.

Z1i yapior olmadi tuhh,z2 ooo hepten beter,z3 olmadibya yine yapamadilar hepsinin bilgisi 0.

Cunku arkadas demis son lafi,yapamadiklari icin yangindan mal kacirircasina aceleile yapiorlar,baska soze gerek yok.Hey Allahim yaaa,kimlere neyi anlatiyoruz.

• ben android kullanıyorum gücüm olsa ip6+ alırdım
  • Zamanında da z2 sorunsuz,ısınmıyor diyorlardı,şimdi z3 için z2 nin sorunları düzeltildi hiçbir sorunu yok diyorlar.Halbuki diğer telefonlara nazaran daha çok ısınıyor.Youtube da incelemeler var çocuk kandırmıyorsunuz burada.Z3 güzel telefon batarya olsun,tasarım olsun da hala 16 gb snapdragon 800 telefon çıkarıyorlar 2300 tl ye.Sonrada telefon yeni çıktı iphone 5s den daha güçlü diye dolaşıyor bazıları.5s diyorum 6 değil.Z3 ü savunurken şu donanımı bari işin içine katmayın hele iphone 6/plus la karşılaştırırken.Benim gözümde z3 ün,z2 den hiçbir farkı yok.Ne ısınma sorunu çözülmüş,ne kamerası üste oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: desaly35

quote:

Ya valla yazmaktan gına geldi. Adam iPhone 6 gibi bir cihazın yanına Z3 yazıyor. Odunlamı dövelim küreklemi.

arkadaşım fikrini belirtmişsin teşekkür ederimde.

z3ü yanına niye yazmıyayım ?

iphone 6 ve plus tabi ki benim gözümde de bir hatta bir kaç adım önde fakat SONY ile samsungu karıştırma yabana atılacak bir marka değil.
    Ses kalitesi olsun , ram , işletim hızı olsun , suya karşı dayanıklılık 20.7MP kamera vs var ancak tabiki 3gb androidin 1gb iostan daha fazla iş yapmayacağını ben de biliyorum.Fakat bu sony z3 ile iphone 6 nın kıyaslanmayacağı anlamı taşımaz kanaatime göre.

Telefonu alan bir çok kişi arıza konusu açıyor cevap verecek adam bile yok. Herkes konulara G3, Z3 yazıp çıkma gibi bir huy edinmiş.

Sony telefonda kar alamıyor, pazarı bilmeyen adam SONY ismini referans göstererek rasgele sony telefon öneriyor.

Hocam bu stevejones un isi gucu yok gece gunduz her konuda z2 z3 . Adam sony manyagi. Ben z2 aldiydim. Bin pisman geri verdim. Konu actim burada. Adam beni bir dovmedigi kaldi yalan soyluyomusum diye ki sony kullanmiyor. Z2 denen telefon suan norvecte 650 liraya satiliyor siz dusunun. Mayista cikti el insaf ya. Adamlar nasil depolari bosaltiriz bu ayipli mali diye bir tarafini yrtiyor. Bazilari at gozlugu takmis gibi milleti yalanci yerine koyuyor. Z3 cikti onunda fiyati ortada hemen dustu. M8 in fiyati hala ayni! Neden. Adam telefonunu biliyor guveniyor. Ne demislerr UCUZ ETIN SUYU KARA OLUR!!! Stevejones birak artik insanlari bozuk kronik sorunlu telefonlara yonlendirmeyi. Yaptigin gunah be gunahh!! Bizde forumda z2dediler diye gidip aldik ne oldu 3 kere gonderdim geri zor iade ettim. Telefonu gunes isignda bakinca ekranda nokta nokta siralar geziyo. Neymis ips panelmis ula iphoneda ips panel. Cocukmu kandiriyorsunuz. Kardes ne alirsan al sonydensimdilik uzak dur. Bir adamtelefonu duzgun yapsa zaten 6 ayda bir model cikarmaz KII Z3 4.5 5 aysonra satisa geldi bunu bir dusun! Bazi kendini bilmezler neden bunu goz onunde bulundurmuyor! Yangindan malmi kaciriyo sony ne acelesi varda 4.5 ay sonra yeni modeli direksatisa cikariyor??? Adam milletin parasina acimiyor tabi. Kendi almis g2 milletede sony aldiracak. Yazik ya

Telefonu adamalara aldırıyorlar ama su geçirdi, dokunmatiği bozuk, kronik bir sorunu var dendiğinde kimse yardım isteyenlerin konusuna girmiyor. Bir iPhone ile sorun yaşayan kişi hiç olmasa 5-6 kişiden doğru düzgün cevap alıyor ve yardım bulabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 20 Aralık 2014; 12:56:32 >

• quote:

Zamanında da z2 sorunsuz,ısınmıyor diyorlardı,şimdi z3 için z2 nin sorunları düzeltildi hiçbir sorunu yok diyorlar.Halbuki diğer telefonlara nazaran daha çok ısınıyor.Youtube da incelemeler var çocuk kandırmıyorsunuz burada.Z3 güzel telefon batarya olsun,tasarım olsun da hala 16 gb snapdragon 800 telefon çıkarıyorlar 2300 tl ye.Sonrada telefon yeni çıktı iphone 5s den daha güçlü diye dolaşıyor bazıları.5s diyorum 6 değil.Z3 ü savunurken şu donanımı bari işin içine katmayın hele iphone 6/plus la karşılaştırırken.Benim gözümde z3 ün,z2 den hiçbir farkı yok.Ne ısınma sorunu çözülmüş,ne kamerası üste oynuyor.

z3 compact kullanıyorum senin gibi kullanmadan laf atanları cok goruyoruz. telefonda gordugum mac sıcaklık 39 derece sımdıye kadar. oda oyunda. kullanda oyle yorum yap yok vıdeoda gormusmuste yok bılmem ne

• quote:

quote:

Zamanında da z2 sorunsuz,ısınmıyor diyorlardı,şimdi z3 için z2 nin sorunları düzeltildi hiçbir sorunu yok diyorlar.Halbuki diğer telefonlara nazaran daha çok ısınıyor.Youtube da incelemeler var çocuk kandırmıyorsunuz burada.Z3 güzel telefon batarya olsun,tasarım olsun da hala 16 gb snapdragon 800 telefon çıkarıyorlar 2300 tl ye.Sonrada telefon yeni çıktı iphone 5s den daha güçlü diye dolaşıyor bazıları.5s diyorum 6 değil.Z3 ü savunurken şu donanımı bari işin içine katmayın hele iphone 6/plus la karşılaştırırken.Benim gözümde z3 ün,z2 den hiçbir farkı yok.Ne ısınma sorunu çözülmüş,ne kamerası üste oynuyor.

z3 compact kullanıyorum senin gibi kullanmadan laf atanları cok goruyoruz. telefonda gordugum mac sıcaklık 39 derece sımdıye kadar. oda oyunda. kullanda oyle yorum yap yok vıdeoda gormusmuste yok bılmem ne

Adamın diğer telefonlardaki ölçümlerine de bakınız.Telefonun içindeki yazılıma değil.50 derece sıcaklık görülüyor. Z2 ısınıyordu,z3 de ısı borusu koydular düzelttiler, note 4 den daha az ısınıyor diyen var forumda.Z3 oyunlarda ısınmıyor yazmak güpedüz yalan.Benim tepkim bunaydı.S805 li note 4 den bile fazla ısınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 20 Aralık 2014; 14:45:29 >

• quote:

quote:

quote:

saygılar

zony'nin avukatı mısın sen ?
    ısınmaz mı, su geçirmezmiş, pembe renk foto ve video çekmezmiş öyle mi ?
    mış muş yerine kanıtlara gel

1.
     Z3 vs iphone 6 & 6 plus Hakkındaki görüşleriniz

Sadece 10 dakika oyun sonrası neredeyse 50 derece oluyor cihaz

2.

AWB sorunu dolayısıyla beyaz dengesi bozuk olan xperia Z3 fotolarda morluğa yol açıyor

3. Mor ve ötesi z3 6plus ile karşılaştırıldığı videoda da morun binbir tonunu veriyor

4. Telefonu su geçiren yüzlerce zony x3 mağduru var özellikle yabancı bir araştır derim ha bulamazsan onunda linklerini koyayım

5. Bir daha bana yazarsan alıntı yap öyle yaz. En azından cahil dediğin adam seni böyle rezil edince herkes bilsin ne olduğunu

Z3 vs iphone 6 & 6 plus Hakkındaki görüşleriniz Z3 vs iphone 6 & 6 plus Hakkındaki görüşleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 20 Aralık 2014; 17:57:59 >

• quote:

quote:

quote:

Adamın diğer telefonlardaki ölçümlerine de bakınız.Telefonun içindeki yazılıma değil.50 derece sıcaklık görülüyor. Z2 ısınıyordu,z3 de ısı borusu koydular düzelttiler, note 4 den daha az ısınıyor diyen var forumda.Z3 oyunlarda ısınmıyor yazmak güpedüz yalan.Benim tepkim bunaydı.S805 li note 4 den bile fazla ısınıyor.

birincisi z3 compact kullanıyorum dedim z3 değil. yani daha kalın kasa ve 720p ekran ben 35 dk aralıksız kritika oynuyorum ve 39 dereceyı goruyorum . size ne diye yalan savurayım tanımam etmem sizi. ne düsündügünüzde onemlı degılken hemde.

ikincisi piyasadaki en ağır oyunları arka arkaya 15 dk oynarsanız o chipseti kullanan her telefon o kadar ısınır. z3 oyun ve 4k dısında hiçbir kullanımda ısınma yapmıyor ve acayip akıcı. ısınsa bile lag yapmıyor. sizinki sadece çekememezlik.

• seni yazdığım her mesajda alıntılamak büyük zevktir meraklanma.başta alıntılamamamın sebebi manav fanlarına genel olarak hitap etmekti ama sen big manav fan oldugun için üstüne alınmışsın. bana 2 3 tane istisna fotoyla gelmişsin. sizin armutta da bin tane şikayet var. bi okuda gel forumun konusunu. senin aksine ben dolu bir insan olduğum için sana kanıt gösterecem diye milletin yazdıklarını alıp burda jpeg olarak koyacak değilim. sen işsizliğine devam et bende z3 compactımı buz gibi kullanmaya devam edeyim al sana z3 le gece 3 te cekılmiş foto bunu armutla cekte görelim seni. bak her taraf turuncu. benim kameradada turuncu cekme problemı var sanırım

edit: etiketlemeyi unutmuşum pardon arkandan konuşmuş gibi olmayalaım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mipa90 -- 21 Aralık 2014; 0:24:02 >

• merhaba öncelikle ip 6 veya plus gayet iyi, stabil telefonlar . ip 6 ve plus üzerinden
    sony e çakan liseli olup emekli babasının parası ile kavga dövüş,borç-harç 2700 tl lik telefon aldıranlar
    "sen niyen alamadın? paran mı yetmedi hehehhe" diyedursun
    -kasa kalitesi olarak sony çok önde ama estetik olarak zevk meselesi,
    -sony nin kamera sorunu var ,evet var bunun savunulacak kısmı yok savunanlar neden savunur anlamak güç..
    şahsen benim tercihim sony z4 olacak. tahminimde 2400 tl civarı olur, bu kadar elden ele dolaşan cihazların kasa kalitesi tatmin etmeli .
    ip6 ile sony z3 arasında kalmaktansa, ekran büyüklüğü sizin için önemli ise ip 6 plus,kasa ise bence önemli olan bu sony z3(kamerada pempeleşme sorunu göze alınarak) tercihler arasında olmalı
    sony gece çekimlerinde çok önde bunuda belirtmekte fayda var
    edit: bu arada bluetooth kullanmayan arkadaşlar varmış vay be.bu arkadaşlar sağlık-kardiyo yazılımlarına bayılırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyanuscelikol -- 20 Aralık 2014; 19:10:28 >

• mipa90 M kullanıcısına yanıt
    Compactdan bahseden mi var konuda? Öyle bir psikoloji ile savunuyorsunuz ki z3 ısınmıyor,resimleri pembe çekmiyor,iftira atılıyor diyorsunuz sonra da compact kullanıyorum diyorsunuz.Adamları yanlış bilgilendiriyorsunuz.Benim ne çekemezliğim olacak.Öyle bir fanım ki hem samsungu hem de iphone u savunuyorum görülmemiş birşey sanıyorum.Sizin ki ise sony nin bütün telefonlarını kayıtsız şartsız savunmak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Compactdan bahseden mi var konuda? Öyle bir psikoloji ile savunuyorsunuz ki z3 ısınmıyor,resimleri pembe çekmiyor,iftira atılıyor diyorsunuz sonra da compact kullanıyorum diyorsunuz.Adamları yanlış bilgilendiriyorsunuz.Benim ne çekemezliğim olacak.Öyle bir fanım ki hem samsungu hem de iphone u savunuyorum görülmemiş birşey sanıyorum.Sizin ki ise sony nin bütün telefonlarını kayıtsız şartsız savunmak.
    Stevejones desem 5-6 fake ile dolaşıp yalan konular açıyor sony lehine,diğer markaların aleyhine.Adamı sony den soğutuyorsunuz.

Kardeşim nefesini boşuna tüketme bu elemanlar fanatik
    Gözleri kör olmuş algılama yetenekleri bitmiş gitmiş
    Adama objektif kanıtlar sunduk bak yukarıda hala z3 iyi diye savunuyor
    Anlatacakların karşındakinin anladığı kadarıyla sınırlı iq'süyle ...

• quote:

Stevejones desem 5-6 fake ile dolaşıp yalan konular açıyor sony lehine,diğer markaların aleyhine.Adamı sony den soğutuyorsunuz.

bu stevejones gibileri yuzunden forumdan tiksindim desem yeridir madem bu kadar sony hastasisin git bir sony magazasinda ise gir Calis be adam!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.