Şimdi Ara

Z3 vs iphone 6 & 6 plus Hakkındaki görüşleriniz (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • He sony hastasiyim G2 kullaniyorum,hey Allahim ya,okudugunu anlamaknzormu bu kadar son 4yıl icinde htc sony.ve simdide lg kullaniyorum.nolur tiksonme benden hatirim kalir,aynaya bakma kafi.

4~5 degil 80 tane fake hesabim var hehe,sonyden para aliom hee her ayin 5 inde yatiyo hesabima,nolu bizi destekle yoksa telefon satimioz dediler kiramadim.parada norvec kronu yatior hesabima sen bilirsin kronu,norvecte yasiorsubbajfoebeudae

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Compactdan bahseden mi var konuda? Öyle bir psikoloji ile savunuyorsunuz ki z3 ısınmıyor,resimleri pembe çekmiyor,iftira atılıyor diyorsunuz sonra da compact kullanıyorum diyorsunuz.Adamları yanlış bilgilendiriyorsunuz.Benim ne çekemezliğim olacak.Öyle bir fanım ki hem samsungu hem de iphone u savunuyorum görülmemiş birşey sanıyorum.Sizin ki ise sony nin bütün telefonlarını kayıtsız şartsız savunmak.

aynı lensleri kullanmıyorlarmı ne farkeder?? sizin için bunlar bahane sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Compactdan bahseden mi var konuda? Öyle bir psikoloji ile savunuyorsunuz ki z3 ısınmıyor,resimleri pembe çekmiyor,iftira atılıyor diyorsunuz sonra da compact kullanıyorum diyorsunuz.Adamları yanlış bilgilendiriyorsunuz.Benim ne çekemezliğim olacak.Öyle bir fanım ki hem samsungu hem de iphone u savunuyorum görülmemiş birşey sanıyorum.Sizin ki ise sony nin bütün telefonlarını kayıtsız şartsız savunmak.
    Stevejones desem 5-6 fake ile dolaşıp yalan konular açıyor sony lehine,diğer markaların aleyhine.Adamı sony den soğutuyorsunuz.

Kardeşim nefesini boşuna tüketme bu elemanlar fanatik
    Gözleri kör olmuş algılama yetenekleri bitmiş gitmiş
    Adama objektif kanıtlar sunduk bak yukarıda hala z3 iyi diye savunuyor
    Anlatacakların karşındakinin anladığı kadarıyla sınırlı iq'süyle ...

dostum iq una çok güveniyorsun galiba.savunduğun şeylerden belli senin ne derece zeki olduğun. önce yazdıklarıma cevap at sen

• Fake e fake demek yasak olmuş,yönetici mesajımı değiştirmiş.İmza yapmak lazım en iyisi.

Edit:Bu mesajı eksileyenler
    1)Stevejones
    2)Mursan99
    3)dürüstadam.

Hepsi de stevejonesdur duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 21 Aralık 2014; 19:42:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Hala bluetooth tan dosya atanlar mı var bu devirde

Neyle atçazki başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

quote:

Stevejones desem 5-6 fake ile dolaşıp yalan konular açıyor sony lehine,diğer markaların aleyhine.Adamı sony den soğutuyorsunuz.

dostum iq una çok güveniyorsun galiba.savunduğun şeylerden belli senin ne derece zeki olduğun. önce yazdıklarıma cevap at sen

Neyine cevap vereyim ha ?
    Görünen köyün kılavuza ihtiyacı yok
    Z3 ara model Sony'nin beceremediği sorun yumağı cihazı
    Z4 çıkınca da yarı fiyatına düşecek zaten
    Insanları sorunlu ve zarar ettiren cihazla kandırarak senin eline ne geçiyor bunu sor bence kendine

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Neyle atçazki başka

Şaka mı bu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Neyine cevap vereyim ha ?
    Görünen köyün kılavuza ihtiyacı yok
    Z3 ara model Sony'nin beceremediği sorun yumağı cihazı
    Z4 çıkınca da yarı fiyatına düşecek zaten
    Insanları sorunlu ve zarar ettiren cihazla kandırarak senin eline ne geçiyor bunu sor bence kendine

telefonda kronik sorun varsa sorunlu cihaz olur z2 deki gibi kronik sorun yok. 1 2 ornegı alıp koyuyorsun sonrada kanıt koydum dıyorsun.o zaman burda ip6 dan cok daha ıyı goruntuler ceken orneklerıde koyalım oyle işmi olur? arkadaşım sorunsuz cihaz daha üretilmedi elektronik işi şans işi ip6 kusurmuzmuş gibi konuşuyorsun ya ... doğru diyorsun görünen köy kılavuz istemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Neyle atçazki başka

Airdrop
    Dropbox
    Telegram
    Messenger

Evet bunlar icin internet gerekiyor farkindayim ama sene oldu 2015, zaten internet pakedi olmayan smartphone kullanmayi biraksin bir zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutter

bu devirde bluetooth mu kaldı herkes whatsapp tan yolluyor sadece kendinizi öyle tatmin ediyorsunuz

şaka gibisiniz ya sizde kendinizi öylemi kandırıyorsunuz?? arkadaşım dosya fotolarını whatsaptan atamassın cozunurluk duser. sana yazı detayları lazımsa bluetooth şart anlatabildim mi? biz dosya fotolarını full bluetooth la yolluyoruz. siz kullanamıyorsunuz diye kandırmayın kendınızı bluetooth mu kaldı yaaa diye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutter

bu devirde bluetooth mu kaldı herkes whatsapp tan yolluyor sadece kendinizi öyle tatmin ediyorsunuz

şaka gibisiniz ya sizde kendinizi öylemi kandırıyorsunuz?? arkadaşım dosya fotolarını whatsaptan atamassın cozunurluk duser. sana yazı detayları lazımsa bluetooth şart anlatabildim mi? biz dosya fotolarını full bluetooth la yolluyoruz. siz kullanamıyorsunuz diye kandırmayın kendınızı bluetooth mu kaldı yaaa diye

Tartisacak birsey yok, sen oyle memnunsun ben oyle. Ama sizin argumaniniz da su yonden hatali, sanirsin bluetooth harici dosya yollamak IMKANSIZ. Haliyle, karsilikli olarak kendimizi kandirmayi birakalim

Bu arada whatsapp'i ben soylemiyorum, dosya aktarimi icin kullanilcak son program

• quote:

ha birşey daha ekleyeyim YEMİN EDİYORUM XZ3 DAHA İYİ OLSA veya HERHANGİ BİR ANDROİD CİHAZ çıksa şu apple'dan daha stabil, sorunsuz ve kullanımı kolay bir telefon üretse SALİSE BEKLEMEZ ALIRIM
    ama yok

Bende aynısını düşünüyorum, iphone a en yakın kullanım deneyimin Htc sunuyor, bakalım M9 nasıl olcak...

• Bluetooth,nfc,s-beam ile her türlü dosya kalitesi düşürülmeden rahatça yollaniyor,bildirim ledi ve dosya yoneticisi benim icin olmazsa olmazlardan.itunes e bagli olmak ve pc den kopyala yapistir denen nimetide kullanamamak bence çok buyuk eksiklik.kucuk bir belgeyi bile pc den iphone a atmak mumkunmu bilmiyorum ben yapamadim.o gereksiz bu gereksiz,bu devirde kablosuz bağlantı teknolojilerine gereksiz yada bu devirde bluetooth mu kaldi demek düpedüz kendini kandirmak.Android bir telefonun herseyinden yararlanan insan,iphone a gecince sudan cikmis balığa dönüyor.Iphone android gibi bir multimedya cihazi olarak kullanilmaz.Hem yasaklamalari (kok dosyalara ulasim)hem kisitli imkanlari (yukseltilebilmeyen hafızası ve cikmayan pili) kesinlikle handikap.Ama tabi bunlara ne gerek var yau dimi (!) yil olmus 2014 Türkan Şoray kurallari gibi steve jobs kurallarina herkes biat edecek.Android her turlu tokatlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

ha birşey daha ekleyeyim YEMİN EDİYORUM XZ3 DAHA İYİ OLSA veya HERHANGİ BİR ANDROİD CİHAZ çıksa şu apple'dan daha stabil, sorunsuz ve kullanımı kolay bir telefon üretse SALİSE BEKLEMEZ ALIRIM
    ama yok

Bende aynısını düşünüyorum, iphone a en yakın kullanım deneyimin Htc sunuyor, bakalım M9 nasıl olcak...

aynen tek merak ettiğim cihaz m9 çünkü iphone'a en yakın performansı sunan m8 idi
    androidin amiral gemisi yine şaşırtmayacaktır diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Bluetooth,nfc,s-beam ile her türlü dosya kalitesi düşürülmeden rahatça yollaniyor,bildirim ledi ve dosya yoneticisi benim icin olmazsa olmazlardan.itunes e bagli olmak ve pc den kopyala yapistir denen nimetide kullanamamak bence çok buyuk eksiklik.kucuk bir belgeyi bile pc den iphone a atmak mumkunmu bilmiyorum ben yapamadim.o gereksiz bu gereksiz,bu devirde kablosuz bağlantı teknolojilerine gereksiz yada bu devirde bluetooth mu kaldi demek düpedüz kendini kandirmak.Android bir telefonun herseyinden yararlanan insan,iphone a gecince sudan cikmis balığa dönüyor.Iphone android gibi bir multimedya cihazi olarak kullanilmaz.Hem yasaklamalari (kok dosyalara ulasim)hem kisitli imkanlari (yukseltilebilmeyen hafızası ve cikmayan pili) kesinlikle handikap.Ama tabi bunlara ne gerek var yau dimi (!) yil olmus 2014 Türkan Şoray kurallari gibi steve jobs kurallarina herkes biat edecek.Android her turlu tokatlar.

bende 128'lik iphone 6 var
    spotify'daki ve telefonumdaki parçaları arabamda bluetooh üzerinden dinliyorum tamamen sorunsuz
    istediğim dosyayı ek programlar sayesinde wifi veya 3g üzerinden telefonuma indirebiliyoum bunda da sorun yok
    bilgisyarıma indirdiğim müzik, fotoğraf ve videoları da yine wireless üzerinden çok hızlı şekilde aktarabiliyorum
    insanların %99'u için bu yeterli + hiçbir android cihazımda da bluetooth gereksinimim olmadı dosya tranferi için
    kök dosyasına ulaşsam ne olur ulaşmasam ne olur benim işime yaramaz
    benim işime yarayan androidde 2 tane artı var 1.si dosyaların istenilen programla basit bir menüyle açılabilme özgürlüğü 2.si istediğin herşeyi indirebilmen ve anında kullanabilmen .... zamanla apple buna izin verebilir vermeyebilir belli olmaz

• over and under kullanıcısına yanıt
    Telefona 3.000 TL saymissin isimi görüyor diyorsun,birakalimda biseyler yapsin.Bunlari 600 liralik bir androidde yapabilir.Sizin gereksiz dediginiz seyler benim icin gerekli bunu anlatamiyorum sanirim.Ben telefonu ayni pc gibi ozgurce kullanmak istiyorum,dosyalari düzenleme,ekleme,kopyala yapıştır seklinde kullanmak,bir yerde arkadaslarla otururken veya baska bir yerde bir belgeyi nfc s beam yada bt ile aninda aktarma istiyorum.Evet her zaman lazim olmuyor belki ama lazim olduğunda harika is yapiyor.arabada mp3 dinlemek icin 10 liralik fm transmitterler harika ise yariyor ona bakarsaniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Telefona 3.000 TL saymissin isimi görüyor diyorsun,birakalimda biseyler yapsin.Bunlari 600 liralik bir androidde yapabilir.Sizin gereksiz dediginiz seyler benim icin gerekli bunu anlatamiyorum sanirim.Ben telefonu ayni pc gibi ozgurce kullanmak istiyorum,dosyalari düzenleme,ekleme,kopyala yapıştır seklinde kullanmak,bir yerde arkadaslarla otururken veya baska bir yerde bir belgeyi nfc s beam yada bt ile aninda aktarma istiyorum.Evet her zaman lazim olmuyor belki ama lazim olduğunda harika is yapiyor.arabada mp3 dinlemek icin 10 liralik fm transmitterler harika ise yariyor ona bakarsaniz.

parayla alakası yok 5bin liralık adam gibi android cihaz olsun takılmadan, akıcı performansa sahip onu alayım
    android programları bile yama .... sahibinden.com uygulaması v.s. ios gibi akıcı değil
    genel kullanım olarak ve çoğu insanın işini fazlasıyla görecek olan apple
    elmayla armut bir olmaz

hiçbir android cihaz m8 dışında yaklaşamadı ios'a ama m9'dan ben umutluyum
    yoksa emin ol bende aşık değilim ios'un kısıtlamalarına ancak senin dediğin gibi bluetooh olmazsa olmaz hikayesini başkasına anlat lütfen
    insanların %99'ı paylaşımların whatsapp ve facebook üzerinden yapıyor

• over and under kullanıcısına yanıt
    Parayla alakasiz olsaydi herkes ust sinif alirdi ucuz cihazlar uretilmezdi,ilanlardaki iphone lar hep 16,cok az miktarda 32 gb,lutfen bluetooth nfc s-beam gereksizdir masallarini baskalarina anlat,12 megapiksellik piril piril bir fotoyu facebook,whatsapp yada messenger ile gönder ve bak bakalim resim ne hale geliyor.yarim megapiksellik bir çamura dönüşüyor.

• sorunsuz telefon yoktur.

• ar @ø @minimalist @sivaslee5828 @over and under @stevejones @ugarb @thebancally @bianconera @mipa90 @umutter @Janjan @R.Sambora @Yumurtlu sucurta @the_japan @grezimonk @TIMERIDER @TearsForFears @okyanuscelikol

Arkadaşlar Rica ediyorum lütfen kimse işi kavgaya dökmesin açtığım konu altında.Sadece bilgi-fikir alışverişi olsun istemiştim :) Gerekli yazıları okudum karşlılaştırmaları yaptım kendimce zaten bir sonuca vardım diyebilirim hala biraz tereddütlerim olsada hepinize teşekkür ederim fikirlerinden dolayı ama işi kavgaya dökmeyelim lütfen :) iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.