Şimdi Ara

z3c garanti ve servis hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar xperia z3c cihazı 21-06-2015 tarihinde bostancı vatan bilgisayardan aldım. 22-06-2015 tarihinde z3c konusunda ölü piksel testini görüp test ettiğimde 1 adet ölü piksel tespit ettim. 24.06.2015 tarihinde cihazı maltepe teleservice şubesine verdim ve onarım istemiyorum sadece değişim istiyorum dedim. bugün aradığımda üretici firma değişim için onay vermedi diyor cihazınız genel kontrolden sonra bugün veya yarın alırsınız dediler.sizce cihazı alıp tüketici hakem heyetine mi başvurmalıyım yoksa cihazı almadan direkmi başvurmalıyım daha önce sonyde 1 adet ölü piksel çıkıpta değiştiren arkadaşlar oldumu. konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asphyxiat3 -- 1 Temmuz 2015; 0:16:09 >

• Geri iade neden etmiyorsun?
  • TK- kullanıcısına yanıt
    vatan bilgisayardan aldım oraya gittim biz değişim almıyoruz garantiye yolluyoruz orası değişim yapıyor dedi. bende oraya vermedim garanti içinl direk teleservis bürosunda verip özellikle değişim istiyorum dedim.4 gün sonra onlarda üretici firma değişim onayı vermedi. yazılım güncellemesi yapıp yolladılar. iade etsemde aynı cihazı almak istiyorum. yani farkeden bişey yok iade veya değişim
  • büyük rezillik. vatan bilgisayar diyorsunuz. ben bizdeuygun.com dan yani paralel ithalat ürun almıştım. bootloader açık çıktığı için gönderdim. hiç sorun çıkmadı. hemde 20 gün geçmesine rağmen iade ettiler. faturada sıkıntı çıktı 1 ayı geçti yine aldılar.

öncelikle 14 gün cayma hakkınız var. sorununuz kolay fark edilebilir değilse 14 günüde aşabilir. siz zor görülen bir şeyin testini yapıp ertesi gün gönderiyorsunuz ve almıyorlar öyle mi? her yere yaz arkadaşım görsünler. vatan bilgisayardan bir daha ürün falanda almayın hakkınızı arayın. heyete başvurun %100 hakkınızı alırsınız ama ne kadar sürer bilmiyorum.

bizdeuygun dan korkarak almıştım iade olana kadar da içimde bir korku vardı ne kadar yanılmışım. o kadar da kızmıştım içimden bootloader açık cihaz yolladılar diye. haksızlık etmişim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.