Merhaba arkadaşlar. y500 sonra Asus n56vz derken şimdi z500 ü araştırmaya başladım. Sormak istediğim 1-2 soru var. z500'lerin ekranları full hd mi? Değilse full hd ile arasında ciddi bir görüntü kalitesi farkı olur mu? Bir de y500'lerin bazı serilerinde bir takım sorunlar var ve alanların çoğu pişman oldu diye biliyorum. z500'ler için de böyle bir durum var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: bakb
Merhaba arkadaşlar. y500 sonra Asus n56vz derken şimdi z500 ü araştırmaya başladım. Sormak istediğim 1-2 soru var. z500'lerin ekranları full hd mi? Değilse full hd ile arasında ciddi bir görüntü kalitesi farkı olur mu? Bir de y500'lerin bazı serilerinde bir takım sorunlar var ve alanların çoğu pişman oldu diye biliyorum. z500'ler için de böyle bir durum var mı?
y500'ün bir serisinde sorun var ama bunu z500 için hiç duymadım. z500 konusuna bakabilirsin O kadar küçük ekranda full hd olmuş, olmamış çok bişey anlamazsın. ama renkler cansız ve soluk olur diyim
z500 yerine z580 almanı tavsiye ederim ben z500 aldım kuzenimde 580 var ekran kartım biraz daha iyi yalnız kasa bakımından işlemci ısınmasından vesaire z580 çok daha iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme