Şimdi Ara

Z500 ISINMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir ayı geçik z500 kullanıyorum; 3210 İşlemcili olanından.. İlk haftalarda ısınma sorunu pek yoktu, sürekli oynarken test ediyorum Hw Monitörle seri bir şekilde (Alt+Tab).
    Ancak son günlerde fazla ısınmaya başladı. Boşta Anakart Sürekli 50 de, aynı şekilde işlemcide.. Önceleri 40-42 En fazla.. Oyunlardada Max. 75 ti..
    Ancak son zamanlarda anakart dediğim gibi boşta 50 bazen 52-53, Yükte ise 80 i rahat buluyor.. Ve haliyle kasmalar donmalar oluyor. Ancak oyundan atma, yada sistemi kapatma gibi sıkıntıları yok tabi. 3-4 Saat rahat oyun oynuyorum, ancak oyunu açtıktan sonra 5 dakika içersinde 80'i buluyor ve hepte öyle devam ediyor zaten, arada 1-2 derece oynuyor sahnelere göre. Başta soğutucu düşünmüyodum, ama şimdileri şart gibi.

Z500 ISINMA

Sizde ısı değerlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• Oyuna girmeden önce HWMonitörü açın,siz oyun oynarken o arkada açık kalsın.Böylece max. sıcaklıklar daha sağlıklı olarak belli olur.

Zamanla laptopunuzun fanlarında tozlanma oluşabilir.Süpürge ile fan deliklerini çektirebilirsiniz.

80 derece de oyunlar için normal bir sıcaklık.90'ı geçmediği sürece sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Oyuna girmeden önce HWMonitörü açın,siz oyun oynarken o arkada açık kalsın.Böylece max. sıcaklıklar daha sağlıklı olarak belli olur.

Zamanla laptopunuzun fanlarında tozlanma oluşabilir.Süpürge ile fan deliklerini çektirebilirsiniz.

80 derece de oyunlar için normal bir sıcaklık.90'ı geçmediği sürece sorun olmaz.

Lenovonun fan temizleme modu var düzenli çalıştırıyorum artı laptop daha 1 aylık. Max 81 Dediğim gibi test ettim.
  • Sıcaklıklar normal sorun etmeyin kasası ince olduğu içinde soğutmada biraz zorluk çekiyor z580 gibi biraz geniş olsa soğutmada biraz daha etkili olur sorun yok sizde rahat olun.Bu derecede sabit kalıyorsa durum iyi,5dk'da ısındığını söylediğinizden dedim bazıları hemen ısınır kapanma noktasına gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 17 Mart 2013; 1:30:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.