Şimdi Ara

Z533 mü z623 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar şuan 2 lemde kaldım sıfır z533 fiyat olarak 430 a geliyor z623 ise sıfırı pahalı en ucuz nanokatalog da 900 tl ye satılıyor gördüğüm kadarıyla. 2 el olarak mesaj attığımda 500 600 arasında değişiyor.
    Şimdi sorum şu binada yaşıyoruz oda 20 metre kare gelir sizce z623 almak garantisi olmayan ama thx özelliğine sahip hoparlör mü yoksa z533 mü? ses bakımından z533 ü denedim ama z623 ü deneyemedim. Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkiside o parayı etmez. Önerim hf sürücüsü olan hoparlörler. Mackie cr4, Eris e3.5 olabilir.
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    Hocam bin tl civarında bunların sıfırları da nasıl bi farkı var acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • z533/623ten biraz daha detaylı ses üreten Creative t40 II'nin Mackie cr4 karşılaştırması.
    https://youtu.be/ic7CrhveL-8?t=274
  • Müzik için alacaksan kesinlikle bookshelf tavsiye ederim. Bütçene göre tabii. En kötü ihtimalle arkadaşın tavsiye ettiği Creative T40 II olmalı bence de.
    Oyun için ise öncelikle 5.1 olmak üzere o da creative olmalı bence. Yaklaşık 5-6 sene Logitech Z5500 kullanan biri olarak bass konusunda rahatlıkla binayı titreten gücü, mid ve tizden yoksun ve robotik bir yapısı vardı. Yalnızca bass için alacaksan Logitech, basstan ziyade mid ve tizleri (oyun için) iyi olsun çok ses açamam zaten dersen Creative. Müzik için ise dediğim gibi yine en az Creative T40 II olmalı.

Edit: İstersen buna da gözatabilirsin farklı bir altenatif olarak:
    www.nanokatalog.com
    Edifier Studio 1280T hoparlör 2-yönlü 21 W Gri, Tahta Kablolu RCA Hoparlör R1280T - Nanokatalog
    https://www.nanokatalog.com/urun/edifier-studio-1280t-hoparlor-21-w-gri-tahta-r1280t?gclid=EAIaIQobChMIlJGs7e6m4QIVFqWaCh0BDwN-EAYYASABEgLT-vD_BwE

Weston Dyoutube
    Edifier 1280T Sound Tests (10 Genres)
    https://www.youtube.com/watch?v=6f-DE_Nq_pM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JMaharaja -- 29 Mart 2019; 10:54:1 >

• bunlara bir de aptxli bluetootht özelliği ekleseler tadından yenmez
  • mereba bende z533 var onunla ilgili yorumumu soyliyim ürün ocak ayında arzalandı ses açma kapama yerinde potans kırıldı ürünün garantisi olmadıği icin bir kac yere goterdim parçayı hiç bir yerde bulamadım son çare servisene gönderdim 305tl fiyat cikardilar yaptirmadim sana onerim logitech alırken iki kere düşün parça bulunmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhittin261 -- 3 Nisan 2019; 19:30:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech x540 mı yoksa x530 mu ?
    15 yıl önce açıldı
    z523 z533 ve ya öneri
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.